Combishopdk

Nu har du også muligheden for at handle som privatperson direkte på Combishop.dk uden i forvejen at være oprettet som kunde.  I webshoppen finder du altid mere end 3.000 udvalgte produkter fra både VTK A/S og BLiTE A/S. Vi tilretter hele tiden sortimentet og har altid gode tilbud. Skulle der være en vare eller et produkt du ikke kan finde, er du meget velkommen til at kontakte os – så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

 

 

Blitelogo

I dag er vi ca. 20 medarbejdere, der servicerer en kundekreds på mere end 20.000 kunder inden for et bredt felt af brancher i både Danmark, Island, Færøerne og Grønland.

 

Værktøj og kemi

Vi tilbyder et meget bredt produktudvalg. Her har vi listet et uddrag af, hvad vi leverer, - og hvad du ikke finder her, kan vi sikkert skaffe:

Elværktøj, sikkerhedsudstyr, bits, bor, skruer, plugs, trykluft, håndværktøj, skære, slibe og pudseværktøj, kemi og rengøring, inventar, fedt, smøremidler, strøm og meget mere.

Iblandt overstående tilbyder vi mange kendte brands og mange mindre kendte brands - fællesnævneren er altid, at de alle byder på en meget høj kvalitet!

 

Vi er din medspiller på den lange bane

Vi tilbyder altid vores kunder en optimal service. Vi bestræber os på at være specifikke, informative, produktorienterede og skarpe.

 

Det rullende showroom

Hos Blite har vi et koncept, som vi kalder "Rullende showroom". Vi har taget udgangspunkt i virkeligheden, hvor behovet for at afprøve og teste værktøj fremmer forståelsen og brugen af de enkelte produkter. Det giver vores kunder et stærkere kendskab og indsigt i måden at håndtere det enkelte stykke værktøj på. Det giver tryghed og bekræftigelse i, at købet har en høj kvalitet. Derfor tør vi rulle ud og lade os teste hos dig!

 

Et stærkt produktsortiment

I dag har vi opbygget et fokuseret produktsortiment af skære-, slibe- og polerværktøj, samt værktøj og værkstedssystemer under eget navn.

Vi udvikler også selv specialværktøjer på efterspøgslen og forhandler desuden andre varemærker, der lever op til vores kvalitetskrav.

Få en folder eller book en konsulent

Kunne du tænke dig at få en konsulent på besøg, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi straks kan få sendt en af vores konsulenter af sted. Du er også velkommen til at kigge forbi, for at få den nødvendige information. Husk endelig at tage en folder med under dit besøg, eller få en fra vores konsulenter.

Se den her

Søsterselskaber

 CombiShop.dk er en webshop med det bedste fra 2 verdener. På CombiShop.dk har du, også som privatperson, mulighed for at købe produkter fra både VTK og Blite´s store sortimenter.

  

BLiTE A/S har siden 2002 solgt slidstærkt og funktionelt kvalitetsværktøj til professionelle brugere. Vi har erfarne og branchekendte konsulenter i hele Danmark samt på Island, Færøerne og i Grønland.