HYDRO POWER ULTRA KIT

Hydro Power Ultra er et rentvandsfilter. Det er det mest effektive DI-rentvandssystem, som er konstrueret til effektivitet. Systemet sætter nye standarder inden for deioniseringsfilter-teknologien, når vi snakker rentvandsrengøring. Dette sæt skaber merværdi for alle de professionelle vinduespudsere og facaderensere. Hydro Power Ultra giver dig over 30 % mere rent vand pr. harpiksfyldning. Hver fyldning indeholder en nøje afmålt mængde Unger premium ion-genopfyldningsgranulat med harpiks. Den nye produktsammensætning gør den perfekt til glasrengøring. Systemet er enkelt og effektivt. Der er TDS-måler som kontrollere renheden af vandet, og viser TDS-værdien i ppm med enkelt knaptryk. TDS-værdien viser også, når granulaten skal skiftes. Når den rammer 10 ppm skal den skiftes, og det gøres nemt og hurtigt på en måde som alle kan klare. Derudover er der et FastLock Quicklås system, som gør tanken nem at åbne og lukke. 

Hydro Power Ultra-systemet fås i to forskellige størrelser. Begge udgaver har medfølgende harpiksposer og TDS-meter. Det eneste du skal vurdere er, hvilken størrelse du behøver til netop dit arbejde. Dette gøres af hensyn til vandmængden, som du har behov for til dine opgaver. Det er den lille størrelse, som medfølger i dette sæt. Navnet på denne er DIUH1 – Hydro Power Ultra S og den kan indeholde op til 6 ltr harpikspåfyldning. Der skal bruges 750 ltr vand pr. harpikspåfyldning. Den kan benyttes i op til 6 timer, og indholdet rækker sig til ca. 600 m2

 

Rentvandsmængden beregnes af et uafhængigt testlaboratorium ved et vandflow på 180 ltr/ timen. Ved blødt vand kan rentvands-outputtet stige til over det 3-dobbelte. Ved hårdt vand kan outputtet falde til under halvdelen. Det er kalkindholdet i vandet, som bestemmer hvor hårdt/blødt dit vand er. Hvis man siger at vandet indeholder meget kalk, så vurderes det til at være hårdt. Hvor hvis der er en lille mængde kalk i vandet, vil det vurderes til at være blødt vand. 

Hver enkel Ultra Harpiks pakke indeholder en nøje afmålt mængde af Unger premium ion-genopfyldningsgranulat med harpiks, som er lavet specielt til glasrengøring. Denne blanding giver dig over 30 % mere rentvand pr. harpiks påfyldning.

Derudover medfølger der også en række andre redskaber i Hydro Power Ultra Kittet. Der medfølger blandt andet en masterstang, vinkelbørste, multilink vinkeladapter og en slange.  

 

Ønsker du at læse mere om Hydro Power Ultra Kit KLIK HER

Tekniske specifikationer

Hydro Power Ultra systemet
Harpikspåfyldning 1 x 6 ltr
Rentvandsmængde pr. harpikspåfyldning 710 ltr
Rækkevidde i timer ca. 6 timer
Rækkevidde i m2 ca. 600 m2

nLite Connect Alu Masterstang
Mål 6 meter
Mål sammen 1,71 meter
Elementer 4
Vægt 2,0 kg
Udvendig 35 mm

Vinkelbørste
364 – 535 g
27 – 40 cm
Porøs plastkerne, fast ydermateriale
Blødt/hårdt: Medium
Plast

Produkterne i sættet

nLite Connect Alu Masterstang
Den nye nLite serie giver dig mulighed for at trække- og skubbe stangen ind/ud. Det kan gøres lynhurtigt og helt enkelt! Der findes 6 forskellige stanglængder. Den kompakte størrelse gør dem nemme at transportere i små biler. De findes i mange forskellige mål, hvor den mindste er mellem 0,9 og 1,50 m. En sådan stang ville være ideel til f.eks. arbejdet på liften eller i stueetagen. De fås i forskellige materialer. Stangen der medfølger her i sættet, er en Alu stang. Denne type stang anbefales til arbejdshøjder på op til 9 m, som svarer til ca. 3 etager. Stangen er lavet i et stift materiale, den har en optimal diameter og kommer i 4 dele. 

nLite slange
Vandslangen forbindes til nLite stangen med et vandfilter fra dit Hydro Power Ultra system. Den er inkl. standardslangetilslutning af aluminium for tilslutning til et vandfilter. 

HiFlo MultiLink adapter
En plastikadapter, som sikre dig den helt rigtige arbejdsvinkel. Den er formonteret, let at justere og stabil.

nLite vinkelbørste
Superlet vandførende børste med dysetilslutning. Denne type børste kommer lettere ind i hjørnerne og den har flere dysefunktioner. Vinkelbørsterne giver dig den største fleksibilitet og effektivitet ved rengøring og skylning af overflader og arbejdsvinkler. Børsten kan drejes op til 180 grader. 

Produkterne kan købes enkeltvis

Værd at vide

Den smarte granulat giver dig over 30 % mere rentvand pr. harpiks påfyldning

Hydro Power Ultra-systemet kan indeholde 6 ltr. granulat og 750 ltr vand 

Den har en varighed på 6 timer pr. gang

Indholdet rækker til omkring 600 m2

Se aktuelle tilbud fra Unger KLIK HER

Scroll to Top