STINGRAY STARTSÆT

Det mest effektive system til indvendig pudsning. Effektivitet og sikkerhed har meget stor relevans for professionelle vinduespudsere. Med den revolutionære Stingray tilbyder Unger det mest effektive system til indvendig vinduespudsning. Dette system sikrer dig et fremragende resultat. Den har en intuitiv betjening, som minimerer operatør træning. Tilmed har den en stor fleksibilitet, og derved kan mange overflader pudses optimalt. Dette system giver dig op til 25 % hurtigere indvendig vinduespudsning, og op til 39 % lavere forbrug af glasrens! Den har et ergonomisk koncept, som er en forbedring af arbejdskomforten, og sikkerheden. Unger Stingray er den ideelle løsning til indvendig vinduespudsning! 

Hvad optimerer den med op til 25 % hurtigere indvendig vinduespudsning? 
– Spray og puds i én arbejdsgang
– Mikrofiber TriPad til rengøring af vinduer og rammer
– Ren – indlejret spraysystem, som forhindrer, at der lander væsker på uønskede steder
– 15 % større pad – sparer dig tid

 

 

Systemet er mere fleksibelt, du har ét system til alle opgaver. TriPaden er trekantet i sin form og det gør, at den har lettere ved at komme rundt i hjørner m.m. Systemet har tilmed et innovativt Easy-Click-stangsystem. Det giver dig en hurtig tilpasning til arbejdshøjder fra 0 til og med 5 meter. Den trekantede stangform sikre dig en sikker og behagelig arbejdsbetjening. Den har en batteridrevet spraypumpe, så du har derfor ikke behov for en manuel spray. 

Dette sæt har en Stingray basis-håndenhed inkl. 2 alkaliske batterier. Derudover er der en rensevæske 1 x 150 ml pr pose, 2 x mikrofiber intensiv rengøring TriPad, Easy-Click-stænger 1 x 0,63 m + 2 x 1,24 m 

 

Vil du læse mere om Unger Stingray Startsæt KLIK HER

Produkterne i sættet

– Easy-Click-stang 

– 2 mikrofiber rengørings TriPad

– 2 batterier

– Rensevæske 1 x 150 ml 

Værd at vide

Stingray intensiv rengørings-tripad er en trekantet mikrofiber-rengøringspad. Den har premium mikrofibermateriale der giver fremragende rengøringsresultater. Indvendigt har den farvekoder til afskæring. Den er i et elastisk bånd, som giver et sikkert greb og gør den let at skifte. 

Stangray easy-click-stang er en forlænger med singray system. Standen er ekstra stærk til arbejdshøjder på op til 5 meter. Den trekantede form giver et bedre greb og den er lavet i aluminium. 

 

Produkterne kan købes enkeltvis

Du kan få Stingray startsættet i to forskellige varianter. Den ene variant kan bruges sammen med Unger Stingray refill glasrens. Dette produkt fjerner effektivt fingeraftryk og læbestift. Derudover reducerer det dug på glasoverflader og spejle. Det vil med tiden gør det lettere for dig, at rengøre dine glasoverflader og spejle. Den anden variant bruges sammen med Demineraliseret vand. Demineraliseret vand fremstilles ved omvendt osmose, og efterfølgende filtrering hvorved det næsten er kimfrit. Det kaldes blandt andet totalt afsaltet vand og deioniseret vand. Du fjerner alt kalk, salt og øvrige mineraler fra vandet. Således kan du undgår kalkafmærkninger på dine vinduer efter rengøring. 

Se aktuelle tilbud fra Unger KLIK HER

Scroll to Top