UNGER GRIBETÆNGER

Fjernelse af affald og griberedskaber med NiftyNabber affaldsopsamlingssytemet. Et miljøvenligt system til fjernelse af affald, både indendørs og udendørs. Kan bruges både industrielt og privat. Materialet er robust og godt til opsamling, samling eller transport af affald. Vi har to forskellige tænger. En NiftyNabber Trigger Greb, som har en holdbar affaldsgrib med en stærk, indvendig føringsstav. Hovedet på stangen kan drejes med op til 360 grader, og grebet er meget let at betjene. Det fås i hele 4 forskellige længder. Føringsstaven er lavet af metal, og har en perfekt gribekontrol. Trigger grebet er en direkte reagerende mekanisme, som giver den bedste arbejdskomfort. Den er lavet af højkvalitetsplast, som er forstærket med glas for at opnå en længere levetid. Kloen er lavet af gummikløer og har en magnetspids. Den har et solidt greb også ved tungere genstande, og kan åbnes op til 10 cm samt løfte vægte op til 4,5 kg. Magneten er beregnet til genstande, som f.eks. dåser, mønter osv. Røret er lavet af aluminium og er stabilt samt rustfrit. Denne type rør skåner arme og ryg. 

Derudover har vi også NiftyNabber Pro opsamleren. Det er en særligt stærk affaldsgriber med en meget stærk, indvendig føringsstang. Den har kraftige tænger og et robust stålrør. Denne type opsamler fås i 4 længder, inklusive en 2,38 m variant til de meget vanskelige genstande. Ståltængerne er overtrukket med gummi for at opnå et ekstra stærkt greb, og den kan holde selv de mindste genstande som knust glas, cigaretskodder eller mønter. Den kan åbnes op til en bredde på 15 cm. Designet er robust med rustfri beskyttelseslakering der sikrer lang tids brug. Den er stærk nok til de tunge genstande, men stadig meget mild for arme og ryg idet du undgår at skulle bukke dig ned for at samle tingene op. Den er perfekt lavet til professionel og daglig brug udendørs i naturen. 

En gribetang gør det nemmere at holde naturen ren. Der er desværre mange der stadig henkaster affald i naturen. Ofte er det set i parker eller på større udendørsarealer, hvor mange mennesker opholder sig samlet. Er du ansat til at holde et lignende område rent og pænt, burde du tage et kig på Unger gribetængerne. De vil gøre dit daglige arbejde mere skånsomt for din krop. 

Produkterne i sættet

– NiftyNabber Trigger-greb

– NiftyNabber Pro

Værd at vide

Du kan med fordel købe en NiftyNabber Bagger. Det er en robust og vejrbestandig affaldsbeholder som er et multifunktionelt alternativ til plastsække. Det er et perfekt supplement til gribetængerne fra Unger. 

Læs mere om gribetængerne og se flere produkter HER 

Scroll to Top