UNGER MOPPESÆT

Klassiske rengøringsglasskraber. Unger leverer skrabere og klinger til alle anvendelser. Deres glasskrabere er udstyret med en klinge med to skarpe sider. Den er god til at fjerne mærkater, mørtel osv. fra glasoverflader. Klingerne fås valgfrit, og som robuste kulfiberklinger eller førsteklasses, rustfri og fleksible klinger i rustfrit stål. Derudover har Unger også en overfladeskraber, som er udstyret med en ekstra stabil, vendbar klinge. Den skarpe side er ideel til at fjerne genstridigt snavs. 

Vi har et forskelligt udvalg af forskellige glasskrabere til glasrengøring.
Klinger ensidigt skarp 4 cm med ergonomisk sikkerhedsmekanisme, der kan tilkøbes ekstra klinger til denne. Den har et ergonomisk gummiovertræk, og er lille og handy at have med. Vi har også klinger der er skarpe på begge sider. F.eks. ErgoTec Glasskraber. Denne variant er en skraber med ekstra power. Den har et ergonomisk tokomponenthåndtag, og der medfølger ekstra klinger. Den er effektiv til de store skraberflader, da den har en dobbeltsidet klinge. Den er praktisk med et nemt klingeskift med slæde. Der medfølger beskyttelseskappe, som passer til sikkerhedskonus. De fås i både 10 og 15 cm. Derudover findes der en dobbeltsidet klinge med en skarp og sløv side på 10 cm. Denne skraber er også ergonomisk og har tokomponenthåndtag, som er behageligt at holde ved. Den er vinklet og har et tungt metalhoved, og den har en effektiv klinge med en skarp og sløv side. 

Til at opbevare skraberne kan du købe en lomme til dit bælte. Den kan indeholde indvasker, visker og skrabere. Den er praktisk idet du kan have alt det vigtigste med dig. Den er god hvis du f.eks. skal gå meget på stiger eller lign. og ikke har adgang til alle dine redskaber, så kan du have det vigtigste med dig i lommen. 

Læs mere om Unger skrabere HER

Værd at vide

En arbejdslomme fra Unger er en god idé at kombinere dine skrabere med. Du får lettere adgang til dine redskaber, hvis du f.eks. bevæger dig op på en stige eller lign. 

Sådan skraber professionelle 

– Du skal huske at undersøge om dit glas er ridsefast og egnet til behandling med skrabere

Uegnede typer glas er: Acrylglas, flaskebundsruder, solbeskyttende glas, sikkerhedsglas.

– Test gerne din skraber på et mindre iøjnefaldende sted

– Undersøg dit glas for skader, før du begynder at skrabe 

– Kontrollér også din klinge for skader

– Underlaget skal være fugtigt

– Det anbefales at bruge et slipmiddel (f.eks. Unger Liquid)

– Skrab i samme retning

– Kontrollér din klinge igen efter endt brug 

 

Se de aktuelle tilbud fra Unger LIGE HER

Scroll to Top