UNGER MOPPESÆT

Unger ergonomisk moppesæt med og uden aftagelig tank.

Gulvrengøring med erGO clean er den nemmeste og hurtigste løsning for dig der skal vaske gulve, uanset om du skal rydde op efter en spildt drink eller rengøre hele gulvet, så er denne type moppe hurtigere end en standardmoppe. Den er nem at bruge, ergonomisk og professionel. Med den aftagelige tank er du klar til at gå i gang lige med det samme. Du har ingen langvarig forberedelse, såsom opfyldning af spande. Du kan skifte tanken på få sekunder.

Beskyt dig selv eller dine ansatte mod høje belastninger og arbejdsrelaterede sygdomme. Ved brug af UNGER moppesættet skåner du din krop mod overbelastninger mens du vasker gulve, der er nemlig ingen tunge løft af spande e.l. Den intuitive S-bevægelse har en minimal arbejdsindsats og gør gulvrengøringen nemmere. Med teleskopskaftet tilpasser du nemt moppen til brugeren og undgår dårlige arbejdsstillinger. 

Moppesættet er lavet i højkvalitetsmaterialer for at den har en længere driftslevetid. Den er robust, og gennemtænkt når det kommer til produktdesign. I toppen af stangen finder du en integreret doseringsstang med drejegreb. S-formen understøtter rengøringsbevægelsen, og gør den behagelig at bruge. Derudover har den teleskopskaft, som giver den en længde fra 1.30 m til 1.70 m så den let kan indstilles til forskellige personer uanset deres højde. Den udskiftelige beholder har farvekodning og påfyldningsindikator. Moppen består af den seneste mikrofiberteknologi, som har en særdeles høj glideevne og optager snavs grundigt. 

 

Den smarte intuitive s-bevægelse fås også som standard moppesæt. Her kommer den uden tank, og den er derfor mere ligesom en normal moppe. Dog gør S-formen stadig, at du får understøttet din rengøringsbevægelse, og mindsker chancen for at få skader og overbelastninger af kroppen. På standardmoppen er skaftet også teleskopskaft, som kan justeres i sin længde. Selve moppen måler 40 cm. 

Med det farvekodede moppesystem kan du undgå bakteriespredning, ved at anvende forskellige farver til bestemte områder.

 

Ønsker du at læse mere om Unger Moppesættet KLIK HER

Værd at vide

– Klar til brug med det samme

– Hurtig og nem løsning i form af aftagelig tank

– S-formet teleskopskaft, der kan justeres i længde 

– Beskytter medarbejderen mod høje belastninger og mindsker chancen for arbejdsskader

– Ingen løft af tunge spande

– Høj kvalitet og robust materiale der sikre lang levetid

– Øget produktivitet på grund af arbejde, der ikke trætter

 – Ergonomisk komfort så du let kan rengøre store arealer

– Ryg- og ledskånende moppe, der kræver færre kræfter

– Perfekte rengøringsresultater 

Scroll to Top