BORDDUGE

Pletfri opdækninger til sæsonen

Duni har duge til enhver sæson og festlighed. Arbejd sikkert og smart med borddugene i deres efterårs- og vinterkollektion. Vi tilbyder store fordele i forhold til hygiejne og håndtering. Dugene fås i et udvalg af livlige, festlige designs og miljøbevidste materialer. Med Duni får du en smartere løsning, der fungerer. Du sparer tid takket være perfekte farver, foldninger og hygiejniske produkter. Praktisk er de omkostningseffektive. Du kan sammensætte dugene på kryds og tværs, da kollektionerne er farvekoordineret og delt op efter ‘atmosfærer’: WOW, JOY og GO. 

WOW, JOY og GO

 Eksklusiv, luksuriøs, iøjnefaldende

Det er WOW!
De ord karakteriserer de elegante og praktiske løsninger i WOW-familien. Med denne type giver du dine gæster et eksklusivt, men underspillet oplevelse. 

Farverig, levende, tillidsfuld
Det er JOY!
Alle løsninger i JOY-familien får smilet frem. Det er en afslappet katagori, men stadig fuld af energi. Når lejligheden kræver en cool, men stadig afslappet stemning.

Munter, enkel, pålidelig
Det er GO!
Du kan stole på løsningerne i GO-familien. Det ser godt ud og det fungere godt. Overlegen kvalitet på trods af et ‘almindelig budget’.

 

Let at sætte stemningen

Vores sortiment er opdelt i tre niveauer for at gøre det nemt at mixe og matche produkterne fra katagorierne: WOW, JOY og GO. Du kan bruge disse som et udgangspunkt for at skabe den perfekte stemning til et bestemt koncept og en bestemt lejlighed. Med Duni skal du aldrig føle dig begrænset. Hvis det fungerer bedst at kombinere løsninger fra forskellige niveauer for at opnå din vision, så gør du det! 

Hvorfor vælge Duni?

Med Dunis sortiment viser du dine kunder, at du bevidst tænker på miljøet og naturen. Du får mulighed for at gøre ethvert arrangement festligt. Der er servietter til alle lejligheder. “Jo større, jo bedre” tænker mange ved større arrangementer eller højtider. Efteråret bringer f.eks. mange smukke udendørsfarver, så hvorfor ikke udnytte den smukke efterårsstemning og byde de levende efterårsfarver og motiver indenfor? Det har aldrig været nemmere – eller mere praktisk – med markedets største udvalg af miljøvenlige designs, matchende farver og lyskoncepter fra Dunis sortiment.

Dunis matchende designs, farver og lyskoncepter i det miljøvenlige sortiment, giver dig som bruger alt, hvad du skal bruge til at slå takten an til en forrygende fest, en romantisk middag eller større arrangementer. Det bedste er, at de er nemme at håndtere, så personalet har mere tid til gæsterne. Ideelt, hvis du ønsker at fremhæve din virksomhed til f.eks. jul og nytår.

Med en passion for farver og design, indeholder sortimentet en palette af matchende farver, der giver dig frihed til at skabe en fantastisk stemning til enhver festlig lejlighed. Det bedste er, at Duni bruger vandbaserede farver og indfarvninger til at fremstille dem, så du aldrig skal gå på kompromis mellem farver og miljøet.

 Eksklusiv kvaliteter, enestående opdækningsmuligheder og ydeevne

 Optimal hygiejne og friskhed: Ingen falmning, rynker pletter

 Engangsbrug, praktisk, ligner og føles som linned

 Løsninger til indendørs og udendørs brug

 Farvekoordineret med servietter og stearinlys

Materialer

Evolin

Ultimativ opdækning med tekstillook. Det luksuriøse Evolin giver dig samme eksklusive look og fornemmelse som en tekstildug.

– Eksklusivt materiale
– Elegant prægning, fyldig og blød struktur
– Den tekstillignende prægning matcher Dunilin-servietterne
– Markedets bedste løsning til prestigefyldte arrangementer

Fås i: Ensfarvet
Bordduge, runde bordduge, kuvertløbere, rulleduge, dækkeservietter og stikduge

Dunicel

Dunicel kombinerer ekstraordinær holdbarhed med tidsløs elegance. De fås i et bredt udvalg af design og kraftige, ikke-gennemsigtige farver.

– Langtidsholdbart
– Falder smukt
– Blødt, glat og tungt

Fås i: Ensfarvet og design
Rulleduge, stikduge, dækkeservietter, bordskørter, bordduge, kuvertløbere, 3-i-1 og løbere

Dunisilk

Dunisilks silkeagtige overflade, overdådige tykkelse og i øjnefaldende glitrende effekt er en fest for alle sanser.

– Genanvendeligt
– Aftørbart
– Robust
– Vandafvisende, ideelt til udearealer

Fås i: Design og ensfarvet
Rulleduge, stikduge og bordduge

Dunitex

Vejrbestandigt og aftørbarts – kan bruges igen og igen. Fremstillet i førsteklasses bomuld og forsynet med akrylbelægning.

– Vejrbestandigt
– Vaskbart og aftørbart
– Ideelt til udearealer

Fås i: Ensfarvet 
Bordduge

Silikone
Robust, elegant og 100 % vejrbestandigt.

Dækkeservietter i silikone er stærke, har tekstur og ligger godt fast, hvilket gør dem perfekte til indendørs og udendørsbrug. 

– Skridstikkert
– Vejrbestandigt
– Genanvendeligt
– Vaskbart

Fås i: Ensfarvet, Dækkeservietter

Papir
Praktisk, bekvemt, økonomisk. Papirduge er ideelle til store arrangementer, hvor det primære hensyn er effektivitet og økonomi.

– Elegant
– Økonomisk

Fås i: Ensfarvet og design 
Dækkeservietter og papirdugruller

Græspapir
Praktisk og innovativt materiale, som bruges til Ecoecho-løsninger og emballage.

– Nyt materiale på markedet, som skaber miljøbevidsthed
– Minimal miljøpåvirkning
– Skab et helstøvt koncept ved at kombinere dækkeservietter og Sacchettoservietlommer fremstillet af græspapir

Fås i: Dækkeservietter og servietlommer

Scroll to Top