BELYSNING

Nye kreative idéer med lys

Levende lys gør ethvert måltid til noget ganske særligt. Især når de supplerer madens, indretningensstilens eller årstidens farver. I 2020 har Duni lavet en macthende kollektion, som gør det muligt for dig som bruger, at få det hele til at gå op i en højere enhed med matchende lys, lysestager og miljøvenlige materialer i topkvalitet. De nye lysestager er fremstillet af miljøvenlig bambus og Ecoecho gennemfarvede stearinlys fremstillet af fornybare råmaterialer. 

 

Hvorfor vælge Duni?

Switch & Shine-konceptet giver dig mulighed for at lege med farverne og arbejde på en smartere måde. Konceptet indeholder et stort udvalg af matchende lysestager og farvede lys-refills med en brændetid på 30 timer. Switch & Shine giver dig ikke alene kreativ frihed og god værdi for pengene, men gør det også muligt at minimere din miljøpåvirkning. Den specialdesignede refill-kop, som i den nye udgave er lavet af 100 % genbrugsplast, holder lysestagen ren og gør den smukke flamme fuldt synlig. 

 Førsteklasses kvalitet

 Sikre, pålidelige og praktiske

 Produkter til indendørs og udendørs brug

 De fleste af lysene er RAL-kvalitetscertificerede; flere af dem bærer det nordiske svanemærke

 Farvekoordineret med servietter og bordduge

Bæredygtige lysestager

Med Duni lysestager kan du tænde dine lys med god samvittighed og samtidig opfylde efterspørgslen efter miljøvenligt design. Det gælder f.eks. lanternekurven Area, som har en robust bambusbeklædning og fanger trenden med rattan. Kollektionen indeholder flere andre miljøvenlige lysestager, blandt andet den tidsløse lysestage Aware. Den er fremstillet af genbrugsglas i et elegant design. Engang var den bunden af en flaske. 

Livlige farver

Der er intet, der tydeligere understreger, at du har gjort dig særligt umage, og samtidig tilfører ekstra energi til et arrangement, end et nøje udvalgt farvetema. Derfor indeholder vores sortiment lys i alle regnbuens farver. På den måde kan du tilføje en ny, farverig dimension til ethvert måltid, du serverer. 

Vores store udvalg af lys i forskellige farver giver dig mulighed for at matche din yderligere borddækning. Du kan altså med fordel matche både din borddug, servietter og belysning til lejligheden. 

100 % stearin, 100 % fornybare
Vores svanemærkede farvede bloklys er designet med omtanke for naturen. De er fremstillet af 100 % sporbar stearin, derved minimere de udledningen af sodpartikler og kvalitetsvæger, der er fri for urenheder. De bliver testet både indvendigt og udvendigt for at sikre, at de lever op til det højeste standarder.

 Miljø- og kvalitetsmærker

Hos Duni har de fokus på at minimere miljøpåvirkningen. Vi lægger vægt på, at vores produkter fremstilles og anvendes med respekt for naturen. Derfor bærer mange af dem enten ‘Det nordiske svanemærke’ eller ‘RAL’ mærket. Det nordiske svanemærke er et af verdens mest kendte miljømærker. Det garanterer, at lysene er fremstillet af 90 % fornybare råmaterialer, brænder rent og afgiver minimalt sod. RAL mærket garanterer minimal forurening af indeklimaet, høj kvalitet, høj formstabilitet, ingen kontaminrede råmaterialer, pålidelighed og sikkerhed. Mærket tildeles af European Quality Association for Candles.

← Almindelige stearinlys

← LED-lys

Lys på den sikre måde

Udover vores farvede lys, har vi også LED-lys. Du kan f.eks. bruge LED-lysene til at henlede opmærksomheden på meddelser om hygiejne. Hvis du skal serverer take-away, kan du vise folk, hvor og hvor langt fra hinanden de skal stå i kø. Mulighederne er uendelige.  Men hvorfor er Duni LED-lys et godt valg?

 Førsteklasses kvalitet, designet til professionel brug

 De kan bruges på steder, hvor du ikke kan bruge levende lys

 De er vindtætte, vandafvisende og kan fjernbetjenes

 Brændetid på op til 13 timer, oplades på 8 timer

  Stort udvalg af matchende lysestager

Verdens første LED Mini-Lampe

“LED Mini-lamper” er et unikt produkt på markedet og ser elegant ud både med og uden holdere. Hver lampe leveres med en grå silikoneholder, som passer perfekt omkring bunden. Den banebrydende LED Mini-lampe har en kompakt størrelse, men en høj ydeevne og omkostningseffektivitet med en samlet brændetid, som svarer til 2.500 almindelige fyrfadslys. Lampen er vandafvisende og vindtæt, den har en brændetid på 13 timer og fås i 12 smukke farver. Den er nem at oplade. Du forbinder blot bundene og på den måde kan du oplade op til 24 LED-lys ad gangen – ved brug af blot én stikkontakt. 

Skab stemning på en sikker måde

Med vores LED-lys kan du finjustere stemningen i rummet. Du kan derved gøre den perfekt til enhver lejlighed og ethvert tema. LED-lysene er designet til proffesionel brug og giver dig en mulighed for, at skabe et hyggeligt stearinlysskær på steder, hvor åben ild er forbudt, både indendørs og udendørs. LED-lysene er vandafvisende og vindtætte, så de lader sig ikke påvirke af vind og vejr, hvis de opbevares udendørs. De minimere også energiforbruget, genererer mindre affald og koster mindre. De er væsentligt billigere at bruge end almindelige fyrfadslys. 

Hvis du trykker på knappen skifter stemningen. LED-lysene har 12 livlige farver, ubegrænsede muligheder! De genopladelige flerfarvede LED-lys giver dig en ubegrænset mulighed for at lege med farverne og give gæsterne en mindeværdig oplevelse. De sikrer, at du kan skabe den helt rigtige belysning igennem hele åbningstiden. Du kan placere den batteridrevne LED Loop Moodison næsten hvor som helst. De handler blot om at udnytte din kreativitet til at glæde gæsterne. LED-lyskæden har en længde, der egner sig godt til proffesionel brug – 50 dioder – så du kan være sikker på, at den nok skal imponere. 

Scroll to Top