SKINNER OG HÅNDTAG

Unger viskere er udstyret med et komfortabelt greb, højkvalitetsgummi og smarte lukkemekanismer. Lukkemekanismen gør det nemt og hurtigt at skifte skinne. Tilmed er der de lette og stabile aluminium-teleskopstænger. Teleskopstængerne er i forskellige længder, som gør det sikkert for dig at arbejde, idet du ikke behøver nogen stige eller lign. Du kan arbejde fra jorden af og op til 10 meters højde, det gør din rengøring sikker og nem. 

Ergonomisk håndtag og skinner
Denne ErgoTec visker, er et håndtag af to komponenter. Det er komplet og med S-skinne. Der er nyt optimeret greb, så det ligger behageligt i hånden og mindsker risikoen for skader. Det er en “samle-selv” visker, hvor du får håndtag og skinne for sig. Det er derfor også nemt at skifte skinne på håndtaget. Det kan gøres let og hurtigt. 

Unger laver også nogle forskellige skinner. Blandt andet en smart S-skinne, som er lavet i stærkt rustfrit stål. Skinnen passer til ErgoTec-, S- og Pro-visker. Den er nem at skifte gummi på. S-skinnen passer til håndtaget fra ErgoTec. 

Når vi snakker gummi til skinnen, er der nogle varianter.
Der findes hårdt og blødt gummi. Det hårde gummi er ideel til varmere temperaturer, og store/glatte overflader. Det bløde gummi er ideel til de lavere temperaturer, og tilpasser sig bedre til jævne flader.  

 

Pro Viskergummi kommer i 10 gummier i pose. Kvaliteten er professionel, og garanterer en lang holdbarhed. Gummiet har skarpe kanter, som giver en grundig aftrækning. Pro Viskergummi glider let og hurtigt på store flader. Det fås i længder fra 20 cm til og med 106 cm. 

 

Ønsker du at læse mere om Unger håndtaget til skinner KLIK HER

Tekniske specifikationer 

 

Spand til 18 ltr (mål: 18 ltr / 40 x 23 cm  / 10 pakke

StripWasher (Microfibermateriale, fås i 35 og 45 cm) 

Visker i rustrfrit stål (Størrelser fra 15 til 55 cm, formpresset, tokompromeretskaft med både blødt og hårdt materiale)

Produkterne i sættet

– Spand til 18 ltr

– StripWasher

– Vinduesvisker i rustfrit stål

Produkterne kan også købes individuelt

Værd at vide

– Nem og hurtig udskiftning af skinne

– ErgoTec håndtag med optimeret greb

– Kan skiftes gummi på skinnen  

Scroll to Top