Kontakt os

Du kan altid få hjælp og rådgivning hos VTK. Vores stab af konsulenter og fagfolk kan hjælpe og rådgive dig – lige fra valg af produkter til anvendelse og daglig brug

Kom i kontakt med vores landsdækkende, specialuddannet konsulentstab. Alle vores konsulenter har gennemgået et grundigt kemifagligt kursus. Det betyder, at vi kan tilbyde en omfattende viden om rengøringskemi, vores produkter og deres anvendelse – en viden du altid kan gøre brug af, hvis du står med en konkret udfordring.

Konsulenterne hos VTK har også taget et problemløsningskursus, hvor de hyppigste problemer og løsningsmuligheder gennemgås. Kurserne opdateres ofte, så vores konsulenter altid er ajour med den nyeste viden – med særligt fokus på hensyn til bæredygtighed. Et team af fagfolk inden for maskinteknik, kemi og bæredygtighed står bag og støtter op om alle opgaver.

Vores viden er dit værktøj.

Vores konsulenttjeneste står til din rådighed med undervisning og vejledning, så alle relevante nyheder og ny viden når frem til dig.
Konsulenterne vil gennemgå databladene og sørge for, at du har det materiale, du skal bruge i hverdagen. Gode råd og vejledning fra vores konsulenter – og hele VTK’s ekspertise – er uden beregning for vores kunder.

Kontakt os med konkrete spørgsmål.

Kundeservice

Kontakt vores kundeservice, der kan hjælpe med stort og småt

Salgsforespørgsel

Tag fat i en af vores konsulenter for svar på salgsrelaterede forespørgsler

Jobs

Ønsker du at arbejde for os? Se vores ledige stillinger

Scroll to Top