VTK har en landsdækkende, specialuddannet konsulentstab. Alle vores konsulenter har gennemgået et grundigt kemifagligt kursus. Det betyder, at vi kan tilbyde en omfattende viden om rengøringskemi, vores produkter og deres anvendelse – en viden du altid kan gøre brug af, hvis du står med en konkret udfordring.

Vores medarbejdere har også taget et problemløsningskursus, hvor de hyppigste problemer og løsningsmuligheder gennemgås. Kurserne opdateres ofte, så vores konsulenter altid er ajour med den nyeste viden – med særligt fokus på hensyn til miljøet.

Et team af fagfolk inden for maskinteknik, kemi og miljø står bag og støtter op om alle opgaver.

Vores viden er dit værktøj.

VTK's konsulenttjeneste står til din rådighed med undervisning og vejledning, så alle relevante nyheder og ny viden når frem til dig. Vores konsulenter vil gennemgå databladene og sørge for, at du har det materiale, du skal bruge i hverdagen. Gode råd og vejledning fra vore konsulenter - og hele VTK's ekspertise - er uden beregning for vores kunder.

Kontakt os med konkrete spørgsmål ved at klikke Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.