Inden for vindues- og glasrengøring tilbyder vi et stort udvalg af innovative rengøringssystemer fra Unger. 

Vi tilbyder professionelle, integrerede løsninger, der gør rengøringen hurtig, effektiv og meget brugervenlig.
Hos os hjælper vi dig med at finde udstyr der passer til dit specifikke behov og budget, uanset om du er vinduespudser eller du som virksomhed blot ønsker professionelt udstyr.

Udover vinduespudsningsudstyr kan vi også tilbyde smarte moppesystemer fra Unger og praktiske gribetænger der gør det nemt og hygiejnisk at holde naturen ren.

Unger er førende leverandør indenfor professionel udstyr til vinduespudsning. De mange fine produkter kan bruges i både privaten og hos erhverv. Listen er lang over de gode varer fra Unger. Men herunder har vi samlet et udpluk af nogle af de varer, som vi har i vores sortiment.

Du har nok allerede hørt om Unger HydroPower sættet? Det er et super populært vinduespudsesæt, hvor du med granulaten er sikret en stribefri vinduespudsning. Dernæst gør det lange skaft det muligt for dig, at nå højt op. Sættet er derfor helt idéelt til dig, som bor i et højt hus med høje vinduer. Men det kan også bruges at dig, som arbejder i vinduespudsebranchen. Alsidigheden er dét der er med til at gøre UNGER både populær og effektivt.

MOPPESÆT

Unger skraber

SKRABER OG TILBEHØR

STINGRAY STARTSÆT

STARTSÆT

SKINNER OG HÅNDTAG

GRIBETÆNGER

HYDRO POWER ULTRA KIT

Scroll to Top