PLASTPOSER & SÆKKE​

Plastposer & sække

Stort udvalg af gode affaldssække

Plastsække

Sække på rulle, svejset i bunden og perforeret for nem afrivning. De findes i mange forskellige størrelser og farver. Se udvalget på vores webshop. Der er 10 sække pr. rulle og mellem 10 og 30 ruller pr. kasse.

Supersække

Supersækkene er et godt valg til blandede affaldstyper. Den kraftige sæk, som er lavet i et ekstremt holdbart materiale.  For eksempel LLDPE (se nedenfor – hvor vi har skrevet mere om materiale typerne), som er rigtig stærkt, selvom materialet er tyndt. Sækkene findes i forskellige størrelser og farver. 40 liter sække kan fås i blå og grå. 60 liter sække findes i transparent, grå, blå og hvid. 100 liter sække fås i sort og transparent. De er velegnet til mellem-tungt til tungt affald. Sækkene er godkendt til kontakt med fødevarer, hvilket gør dem meget egnet til restaurationsbranchen.

Løse plastsække

Sækkene fås separat og ikke på rulle. De findes i pakker af 100 stk. og to varianter. En 100 liter sort med dimensionerne 72 x 112 cm. Samt en 115 liter sæk i grå med dimensionerne 88 x 110 cm.

Containersække

Poser beregnet til mellem tungt affald, og er designet til at skåne beholderen. De store plastsække til affaldsbeholdere, fås fra 140 liter og op til 360 liter.  Derudover minimere de behov for rengøring. Containersækkene fås også i 180 og 240 liter.

Sække

Spandeposer i forskellige slags

Spandeposer

Det er tynde affaldsposer, beregnet til let og mellem tungt affald. Poserne er gode til kontoraffald og almindeligt køkkenaffald, fordi de findes i en lang række volumener. Helt fra de små 6 liters poser til store 50 liters poser, som passer til store papirkurve og skraldespande. VTK har også de sorte og grønne affaldsposer, som mange kommuner bruger til affaldssortering i restaffald og ”grønt” affald. Hvis du mangler poser til affaldssortering, kan de også findes her hos os.

Bionedbrydelige spandeposer

Når du vælger bionedbrydelige spandeposer, tager du det miljøbevidste valg. De måler 60 x 74 cm og kan rumme en volumen på 35 liter. Bunden er lukket i en stjerne, så posen passer godt ned i runde beholdere, fordi bunden gør posen nemmere at fjerne, når den skal skiftes.

Bin-line poser

Specielt designet til runde affaldsspande, som pedalspande og lignende. De fås i størrelserne 3, 5, 15, 20, 30 og 40 liter og er beregnet til let affald. Bunden er svejset på en sådan måde, at det ligner en stjerne, hvilket gør at de er nemmere at få op når de skal skiftes.

Plastposer med snoreluk

Denne type pose fås i to forskellige varianter. En affaldspose på 20 liter til normale husholdningsaffaldsstativer og mellem tungt affald. En sort plastsæk på 100 liter. Den sorte plastsæk passer til sækko-boy, affaldsstativer og affaldsspande. Sækken egner sig til tungt affald, hvilket gør den meget alsidig og et godt valg.

Madameposer (frøkenposer eller hygiejneposer)

Hygiejneposer eller madameposer, er beregnet til at sidde på et vægophæng. De findes på de fleste offentlige toiletter, kontortoiletter m.m. Posen har en volumen på 5 liter. Den er forsynet med en praktisk løbegang, så de nemt hænger på, den dertil beregnede, klemme på væggen.

Bæreposer til diverse

T-shirt bæreposer

Bæreposer i plast med ophængspunkt og uden tryk. Disse kommer i forskellige volumener og i farven hvid. T-shirt bæreposer har som minimum en tykkelse på 30 my, som er fastsat efter ny lovgivning om plastik pr. 1/1-2021. De er egnet til mellem tungt indhold.

Materialer

LDPE (Low Density PolyEthylene)

Poser og sække i dette materiale er som oftest klare i farven og næsten helt transparente. Poserne ”larmer” ikke og er ofte stærke i forhold til tykkelser. I dette materiale fås poser og sække i mange størrelser og i flere tykkelser så de kan håndtere det meste fra let til tungt affald.

HDPE (High Density PolyEthylene)

Poser i dette materiale er karakteriseret ved at være ugennemsigtige/støvede i farven og materialet har en speciel ”knitrende” lyd. Poser i dette materiale er ofte meget tynde og er godt egnede til let og mellem tungt affald.

PLA (PolyLacticAcid) eller bioplast PLA (PolyLacticAcid)

Denne type poser er lavet i bioplast er baseret på planter som for eksempel majsstivelse, korn eller sukkerrør. Det er et miljøvenligt alternativ til petrobaseret plast, der som bekendt er baseret på råolie, og er flere tusind år om at blive nedbrudt i naturen. Selvom produkter af PLA er fri for BPA og ftalater og kan være 100% bionedbrydelige, må de ikke smides på hjemmekomposten eller i naturen, da nedbrydningen kræver industrielle komposteringsanlæg med høje temperaturer. Så du kan roligt anvende poser og sække af PLA da de holder lige så godt som konventionelle plastprodukter.

Private label

Hvis der er behov for poser og sække i ikke-standardmål, med en specifik farve eller i et specifikt materiale, har vi ekspertise indenfor private label produktion. Er der også behov for logo på den skræddersyede løsning, er vi også behjælpelige med dette.

LLDPE-plast (Linear Low Density Polyethylen)

LLDPE er en termoplastisk polyethylen-type, som gør den til den sejeste polyethylen-type, og kan derfor bruges til meget tynde folier. LLDPE har højere brudstyrke end LDPE, og kan danne tyndere film sammenlignet med LDPE. Materialet bruges til emballage, især film til poser og plader på grund af sin sejhed, fleksibilitet og relative gennemsigtighed. Så det er med god grund at sække i dette materiale, kaldes supersække og egner sig godt til meget tungt affald.

Brands

Webshop

Book møde

Scroll to Top