Academy

VTK ER MEGET MERE END BARE EN HANDELSVIRKSOMHED

VTK er ikke kun en handelsvirksomhed, vi tilbyder også professionelle kurser i rengøring eller en kvalitetsgennemgang af din rengøring. Så har du brug for, at blive opdateret med den nyeste viden indenfor rengøring. Eller vil du bare gerne se, om du kan optimere din rengøring. Så bestil nemt et kursus eller gennemgang her på siden. Du kan også kontakte din konsulent, som kan hjælpe med at finde dit behov.
Rengøring kræver viden om rengøringsmidler, overflader og teknikker. Selvom du syntes du har godt styr på rengøringen, kan du altid få noget ud af en gennemgang eller et kursus. Da vi har fokus på, at rengøringen skal være effektiv, tidsbesparende og skånsom for den der udfører det, samt for miljøet.
Både kvalitetsgennemgang af din rengøring og et rengøringskurser har til formål at forbedre et godt og sikkert arbejdsmiljø. Da dette ikke udelukkende afhænger af hvilke rengøringsprodukter, I har til rådighed. Men i lige så høj grad afhænger af den træning, uddannelse og viden, som I har til rådighed. Så lad os hjælpe dig, med at se nærmere på rengøringen i Jeres virksomhed.

Rengøringskurser
Produktgrupper - rengøringsmidler

Vi har 4 standard rengøringskurser, der dækker de vigtigste aspekter af hele rengøringsprocessen. Rengøringskurserne er: Daglig erhvervsrengøring, Afkalkning og 2 forskellige kurser i Gulvrengøring. Rengøring og pleje af forskellige typer af gulve, og kursus nr. 2 som er polishbehandling af gulve.

Hvis du har behov for hjælp til at finde den korrekte uddannelse, der matcher netop dit behov, så vælg ’Hjælp til at fastlægge uddannelsesbehov’ under kontaktformularen.

Vil du gerne se vores udvalg af rengøringsmidler og rekvisitter, kan du se vores store udvalg på webshop.vtk.dk. Det handler om at finde, de rigtige produkter til den enkelte opgave.

 

Kvalitetsgennemgang af din rengøring

Rengøringskurser

Scroll to Top