Bæredygtighed

VTK vil være med til at skabe den
bæredygtige verden

Alle VTKs produktgrupper indeholder varer, som er produceret med omtanke for miljøet. Vi holder os hele tiden opdateret med den nyeste viden om bæredygtighed. Derfor kan vi altid, levere den bedste løsning til vores kunder.
Og vi har mange svanemærkede produkter, fordi det er et bedre valg for miljøet. Det er ikke kun rengøringsmidler, men også mopper, klude m.m. der findes i Svanemærkede udgaver.
Vores mopper og klude er lavet, så de slider mindst muligt på overfladen, og derved skal man ikke, udskifte dem så ofte.
Men du kan godt passe på miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Da vores Svanemærkede produkter er af højeste kvalitet, der produceres i henhold til ISO 14001.
Derudover har vi også rengøringsvogne, som er lavet i genanvendelig plast, fordi det er bedre for miljøet, at genanvende plast. 

Hygiejnepapir og bæredygtighed

I vores udvalg af hygiejnepapir udgør Svanemærkede produkter, eller produkter med EU-blomster omkring 75% af sortimentet.
Vi ligger stor vægt på, at vores leverandør har FSC mærket, som repræsenterer en international organisation, der arbejder for, at udbedre miljømæssig, social og økonomisk bæredygtig brug af verdens skove.
Derudover har vi i forbindelse med designet af vores dispenserer til hygiejnepapir, tænkt i bæredygtighed. Fordi dispenserne minimere forbruget af papir, passer vi bedre på miljøet.
En af måderne er bl.a. ved, at benytte hygiejnepapir i ark, da forbrugeren på den måde bruger mindre papir end hvis det er på rulle.
webshop.vtk.dk kan du nemt få et overblik over vores store udvalg af hygiejnepapir. Hvis du ikke lige kan finde det, du ønsker, eller du har spørgsmål, så kontakt din konsulent eller kundeservice på tlf. 75823977.

Bæredygtig emballage

Vi har et bredt udvalg af miljøvenlig take away emballage og engangsservice til cafe og køkken branchen. Som alternativ til produkter lavet af plast og skum, kan man få produkter lavet af:
PLA/CPLA er Bioplast baseret på majsstivelse, sukkerrør og korn. Vi har bægere, bakker, bestik, sugerør og drikkeglas i bioplast, men vi har også poser, sække og film i bioplast.
RPET er genanvendeligt plast, som bruges til fremstilling af bakker, bægere, tilhørende låg og drikkeglas.
Bambus, træ og sukkerrør er naturmaterialer, der bruges til fremstilling af miljøvenlige produkter.
Produkter lavet af naturmaterialer er godt for miljøet, men samtidig er det meget dekorativt. Du kan få fine små tapasbægere eller fade til flotte anretninger. Desuden laves der også bestik, tandstikker, spyd og sugerrør i naturmaterialer.
Komposterbart pap og papir bruges til servietter, poser, Takeaway emballage, tallerkner og kopper. Både FSC mærket og bionedbrydelige.

Du kan se hele vores cafe og catering udvalg på webshop.vtk.dk. Har du ønsker ud over hvad du kan finde på webshoppen, så kontakt os endelig, da vi mange gange kan skaffe det vores kunder ønsker.

Bæredygtighed

MILJØPOLITIK

Vi skal alle være med til, at forebygge forurening, det kan gøres på mange måder, så vi har lavet flere forskellige tiltag.
Ved at tilbyde et stort udvalg af miljøvenlige produkter, kan vi hjælpe vores kunder, til at passe bedre på miljøet.
Vi vil gerne være førende indenfor salg af miljøvenlige rengøringsmidler, takeaway emballage og hygiejnepapir i Danmark. Det prøver vi, at opnå ved, at deltage i udviklingen af miljøvenlige produkter og processer. 
Derudover tilstræber vi, at mindske forbruget af energimæssige ressourcer, så meget som muligt under den daglige drift.
 

Hvad gør vi?

Opfylder den lovgivning der er gældende for drift af en virksomhed som VTK.
Via samarbejde med vores leverandører sikre vi miljøet bedst muligt, men opfordre også vores leverandører til at anvende de mest miljømæssige korrekte råvarer, produkter og fremstillingsmetoder.
VTK vil fremme miljøbevidstheden hos vores medarbejdere, blandt andet ved at inddrage disse i processer som reducerer indvirkninger på miljøet
Vi er altid åben overfor nye miljøforbedrende tiltag, og sørger for at vores miljøpolitik er offentlig tilgængelig.

Miljømålsætninger og bæredygtighed

Vi tilbyder et bredt udvalg af bæredygtige produkter, så det er nemt for vores kunder, at passe på miljøet, ved at vælge miljøvenlige produkter.
Er du som kunde i tvivl om, hvilket produkt der er det mest miljøvenlige valg. Eller har Jeres virksomhed brug for hjælp, til at blive en mere bæredygtig virksomhed, så kontakt os endelig – vi vil meget gerne hjælpe.
Vi arbejder på, at minimerer mængden af affald både i administrationen og i distributionen af vores produkter. På den måde er vi med til, at skåne miljøet.
Vi har fokus på, at øge affald til genbrug og sørge for sortering af øvrigt affald. Derved mindsker vi mængden af restaffald som belaster miljøet meget.
Vores målsætning er, at blive en mere miljøvenlig virksomhed, fordi det er vigtigt, at alle tager ansvar for miljøet. Hvis bare alle gør lidt, vil det på landsplan betyde meget. fordi det er vigtigt alle tager ansvar for miljøet. Så vælg miljøvenligt, fordi det er det rigtige valg.

Scroll to Top