Om os

Vi er VTK

– din totalleverandør af non-food forbrugsvarer!

Vores produkter spænder bredt. Vi har siden 1965 udviklet os til en topmoderne virksomhed. I dag er vi totalleverandør af produkter og løsninger til professionelle burgere. Hos os får du landsdækkende rådgivning og service, mange miljøvenlige produkter og et stort egen udviklet sortiment.

Salg til private virksomheder.
Produktion i Private Label.
Det offentlige marked.
Til engrosvirksomheder.

Værdier

Alle vores produkter skal leve op til dine krav, men det er også vigtigt, at handle med en leverandør, som du deler værdier med. Det er vigtigt for os, derfor har vi altid fokus på kundernes oplevelser. Vores værdier og målsætninger afspejler sig tydeligt i kundernes oplevelser.

Høj service overfor alle vores kunder.

Levere alle ordrer på lagervarer fra dag til dag.

Dygtiggøre os og følge udviklingen.

Skån miljøet både via produkterne og emballagen.

om os
Om VTK webshoppen

Den unikke VTK Webshop, er altid opdateret med produkter og relevante oplysninger. Her kan du bestille døgnet rundt på en både nem og overskuelig måde.

Som totalleverandør til professionelle kunder tilbyder vores dygtige – interne og eksterne – medarbejdere altid vejledning. 

Om vores forretningsområder

VTK’s forretningsområder strækker sig vidt. Vi tilbyder kvalitetsprodukter inden for rengøring, papir og personlighygiejne. Alt sammen til super attraktive priser. Desuden har vi egenudviklet flere recepturer på vores produkter. Ydermere er VTK forhandler af varer fra flere af Europas største producenter. I mere end 50 år har vi fået erfaring, som storleverandør til både private- og offentlige virksomheder. 

om os

Følge med i hvad der rører sig på markedet.

Være den bedste leverandør og samarbejdspartner.

Ordentlige og fair overfor alle.

Tilpasse os nye situationer og pludselig opståede udfordringer.

Passe på vores gode medarbejdere ved at sørge for et godt arbejdsmiljø.

Ønsker du nogle produkter gennemgået eller udarbejdet en totalløsning til din virksomhed?

Kontakt os på tlf. 7582 3977.

Historie

100% danskejet virksomhed med hovedkontor i Vejle. I 2010 gennemgik vi et generationsskifte og er i dag en moderne virksomhed i vækst. Vi tilbyder rådgivning og konsulentbistand i hele landet. Alle kunder har en konsulent tilknyttet som altid er klar med hjælp og rådgivning. 

Derudover samarbejder vi med mange store og internationale leverandører og sørger altid for at være med når nyheder præsenteres. Er totalleverandør af forbrugsvarer til bl.a. selskaber der gør rent, hoteller, restaurationer, skoler og institutioner.

Scroll to Top