Dispensere

PAPIR-, SÆBEDISPENSERE & AFFALDSSYSTEMER

Vælg mellem en række dispensere

Hos VTK har vi et stort udvalg af forskellige dispensere. Se vores udvalg af papir-, sæbedispensere og affaldssystemer på vores webshop.

Produkter til hudpleje og hygiejnepapir skal være til rådighed, hvor der er brug for det. Det kræver fleksible og praktiske dispenser løsninger. Vi forhandler dispensere i forskellige størrelser og udformninger med plads til et eller flere produkter. Det gør det nemt at sammensætte det rigtige udvalg til netop dine behov. 

Dispenser til toilettet
Genopfyld din Dispenser

Vores dispensere

Sæbedispensere

Der findes mange forskellige designs, nogle til vægophæng og andre til at stå på bordet. På steder med mange mennesker, anbefaler vi en løsning med berøringsfrie/håndfrie dispensere. Det kunne f.eks. være til enten sæbe, skumsæbe eller desinfektion, da det mindsker risikoen for sygdom og smitte. Nogle dispensere er til påfyldning, mens andre er lukkede systemer.
Dispenserne er rengøringsvenlige og kan anvendes med lufttætte flasker og poser. Det begrænser bakterievækst og giver en minimal affaldsmængde. Systemerne er økonomiske i brug, nemme at betjene og genopfylde. De imødekommer selv de strengeste hygiejnekrav. 
VTK A/S forhandler kendte varemærker, samt et udvalg af sæbedispensere i standardmål. 

Handskestativer

Praktiske tråd stativer til handsker. Sæt æskerne med handsker op på væggen, så de er lettilgængelige. Stativerne passer til æsker med 100 stk. engangshandsker.
Handske stativer/handske holdere er ideelle til institutioner, virksomheder og klinikker, hvor der dagligt bruges engangshandsker. Efter Corona, har vi udviklet en handske holder til at sætte på vores standere. Dette er specielt velegnet til supermarkeder og restauranter, hvor man anvender begge dele, inden man angriber buffeten.

Håndklæderulledispensere

Dispensere til ruller kan fås både med og uden sensor. Nogle er med autocut.  VTK A/S tilbyder et bredt udvalg af dispensere med et moderne funktionelt design i kendte mærker. Tork Matic H1-håndklæderulle dispenser, er en vægmonteret dispenser. Den giver ét håndklædeark ad gangen, hvilket gør den økonomisk i brug. Dispenseren er funktionel, let at rengøre og vedligeholde. H1 fås både med og uden sensor. Katrin håndklæderulle dispenser fås med eller uden System Touch free i både sort og hvid. Desuden har den et enkelt design, som passer ind de fleste steder.  Papernet autocut dispensere er en solid og holdbar dispenser lavet i hård plast. Autocut dispenseren er nem at rengøre og økonomisk i brug, da den selv klipper/skærer rullen i passende stykker.

Centerfeeddispensere

Centerfeed dispensere er dispensere, hvor papiret kommer ud af rullens midte. Disse fås i mærkerne Tork, Katrin og Papernet. Centerfeed ruller giver brugeren nem og ubegrænset adgang til papir. Derudover kan den betjenes med en hånd. De er ideelle systemer til områder, hvor de både skal bruges til håndaftørring eller lettere aftørring af overflader. Tork og Katrin har to forskellige størrelser. En lille som i Tork hedder “M1 mini”. Hos Katrin hedder den “Katrin S” og i en større variant der hedder “Tork M2” eller “Katrin M”. Begge typer fås både i sort og hvid, så de passer til indretningen.

Dispenser til håndsæbe
Papir dispenser
Håndklædearkdispensere

Vi har et bredt udvalg af papir håndklæder/håndklædeark i forskellige størrelser og typer. Derfor er der også mange former for dispensere til dem. Der er stor forskel på hvor mange ark der kan være i den enkelte dispenser. Alt fra enkelte pakker op til mere end 2100 ark. Antallet af ark i en pakke varierer alt efter kvalitet og størrelse. Tork H2 fås i sort, hvid eller elegant rustfrit stål. Den har anti-fingeraftryk coating som sikrer, at den altid fremstår ren og pæn. Tork H5 fås i sort eller hvid og kan rumme mere end 2100 ark. Katrin nonstop håndklædeark dispenser fås i sort eller hvid og kan rumme 3 pakker. Papernet håndklædeark dispensere kan fås til ark med Z/W fold eller C/V fold.

Toiletpapirdispensere

Dispensere til toiletpapir/wc-papir fås i flere størrelser. Vi har både dispensere til 1 og 2 ruller normal toiletpapir. Men også store dispensere til jumbo ruller til f.eks. Tork T2 og special dispensere, som Tork T9 og T8. Hvis du bruger almindelige toiletruller, vil gæsterne på dine toiletter sætte pris på dispensere til to ruller. Det reducerer risikoen for at løbe tør for papir. Toiletpapir dispenserne fås med afrivningstakker, som gør den let at bruge. En skydelåge holder reserverullen beskyttet, indtil den skal i brug. Vi forhandler også toilet dispensere fra Katrin og Papernet.

Diverse dispensere

Borddispensere til servietter som Katrin Easy eller Tork XPN. Du kan også vælge en Xpressnap, hvor du kan sætte dine egne reklamer eller billeder ind. Vi har også papernet borddispensere i flere forskellige friske farver eller standard sort/hvid.  Dispenser til lejepapir med enten glidende mål op til 60 cm, eller lukket med fast mål på 51 cm. Skjuler/dispenser til ansigtsservietter i klassisk og stilren hvid. Stativer til værkstedsruller der enten kan stå på gulvet og eller til vægophæng.

Affaldssystemer

Affaldssystemer til hygiejnepapir fås i samme serie, som dispenserne til sæbe og papir. Affaldsbeholdere til indendørs brug, som affaldsspande, papirkurve, sanitetsbeholdere og sækko-boy. Affaldsstativer fås i mange forskellige størrelser og udformninger, så de kan dække ethvert behov. De kan tilpasses til områder med høj trafik, hvor funktionalitet er i højsædet. Derudover har vi også skraldespande til udendørsbrug, askebokse og kombinerede affaldsspande med askebæger.

Se vores store udvalg på webshop.vtk.dk, eller kontakt vores kundeservice. Her kan du få hjælp, til at vælge det, der passer bedst til netop dine behov.

Xpressnap borddispenser

Book møde

Scroll to Top