Papir-, sæbedispensere & affaldssystemer

PAPIR-, SÆBEDISPENSERE & AFFALDSSYSTEMER

Vælg en dispenser

Hos VTK har vi et stort udvalg af sæbedispensere, dispensere til desinfektion, dispensere til cremer m.m. Vi har naturligvis også mange valgmuligheder, hvis du mangler en dispenser til hygiejnepapir eller et affaldssytem.

Produkter til hudpleje og hygiejnepapir skal være til rådighed, hvor der er brug for det og det kræver fleksible og praktiske dispenser løsninger. Vi forhandler dispensere i forskellige størrelser og udformninger med plads til et eller flere produkter, hvilket gør det nemt at sammensætte det rigtige udvalg til netop dine behov.

Dispenser til toilettet
Genopfyld din Dispenser

Vores dispensere

Sæbedispensere

Der findes mange forskellige designs, nogle til vægophæng og andre til at stå på bordet. På steder med mange mennesker, anbefaler vi en løsning med berøringsfrie/håndfrie dispensere til enten sæbe, skumsæbe eller desinfektion. Dette mindsker risikoen for sygdom og smitte. Nogle dispensere er til påfyldning og andre er lukkede systemer hvor poserne/beholderne er designet, så de suges sammen under brug og alt produktet tømmes ud. 
Dispenserne er rengøringsvenlige og kan anvendes med lufttætte flasker og poser der begrænser bakterievækst og giver en minimal affaldsmængde. Systemerne er økonomiske i brug, nemme at betjene og genopfylde og imødekommer selv de strengeste hygiejnekrav. 
VTK A/S forhandler kendte varemærker som Tork, Katrin, Papernet, Plum, GOJO, Purell, DEB og Pristine/Prime source, samt et udvalg af sæbedispensere i standardmål. 

Handskestativer

Praktiske tråd stativer til handsker. Sæt æskerne med handsker op på væggen, så de er lettilgængelige. VTK A/S kan levere løsninger til 1, 2, 3 eller 4 æsker. Stativerne passer til æsker med 100 stk. engangshandsker.
Handske stativer/handske holdere er ideelle til institutioner, virksomheder og klinikker, hvor der dagligt bruges engangshandsker. Efter Corona, har vi udviklet en handske holder til at sætte på vores standere. Dette er specielt velegnet til supermarkeder og restauranter, hvor man anvender begge dele, inden man angriber buffeten.

Håndklæderulledispensere

Dispensere til ruller kan fås både med og uden sensor, hvoraf nogle er med autocut.  VTK A/S tilbyder et bredt udvalg af dispensere med et moderne funktionelt design i kendte mærker. Tork Matic H1-håndklæderulle dispenser er en vægmonteret dispenser, som giver ét håndklædeark ad gangen, hvilket gør den økonomisk i brug. Dispenseren er funktionel, let at rengøre og vedligeholde, og fås både med og uden sensor. Katrin håndklæderulle dispenser fås med eller uden System Touch free i både sort og hvid – et enkelt design, som passer ind de fleste steder.  Papernet autocut dispensere er en solid og holdbar dispenser lavet i hård plast, som er nem at rengøre og økonomisk i brug, da den selv klipper/skærer rullen i passende stykker.

Centerfeeddispensere

Centerfeed dispensere er dispensere, hvor papiret kommer ud af rullens midte. Disse fås i mærkerne Tork, Katrin og Papernet. Centerfeed ruller giver brugeren nem og ubegrænset adgang til papir og kan betjenes med en hånd. De er ideelle systemer til områder, hvor de både skal bruges til håndaftørring eller lettere aftørring af overflader i f.eks køkkener. Tork og Katrin har to forskellige størrelser, en lille som i Tork hedder M1 mini og hos Katrin hedder Katrin S og i en større variant der hedder Tork M2 eller Katrin M. Begge typer fås både i sort og hvid, så de passer til indretningen.

Dispenser til håndsæbe
Papir dispenser
Håndklædearkdispensere

Vi har et bredt udvalg af papir håndklæder/håndklædeark i forskellige størrelser og typer, derfor er der også mange former for dispensere til dem. Der er stor forskel på hvor mange ark der kan være i den enkelte dispenser, fra enkelte pakker op til mere end 2100 ark. Antallet af ark i en pakke varierer alt efter kvalitet og størrelse. Tork H2 fås i sort, hvid eller elegant rustfrit stål med anti-fingeraftryk coating, som sikrer at den altid fremstår ren og pæn. Tork H5 fås i sort eller hvid og kan rumme mere end 2100 ark. Katrin nonstop håndklædeark dispenser fås i sort eller hvid og kan rumme 3 pakker. Papernet håndklædeark dispensere kan fås til ark med Z/W fold eller C/V fold som fås i sort eller hvid.

Toiletpapirdispensere

Dispensere til toiletpapir/wc-papir fås i flere størrelser. Vi har både dispensere til 1 og 2 ruller normal toiletpapir og store dispensere til jumbo ruller til f.eks. Tork T2 og special dispensere, som Tork T9 og T8. Hvis du bruger almindelige toiletruller, vil gæsterne på dine toiletter sætte pris på dispensere til to ruller (dobbeltrulle dispensere), der reducerer risikoen for at løbe tør for papir. Toiletpapir dispenserne fås med afrivningstakker, som gør den let at bruge, og en skydelåge holder reserverullen beskyttet, indtil den skal i brug. Vi forhandler også toilet dispensere fra Katrin og Papernet.

Diverse dispensere

Borddispensere til servietter som Katrin Easy eller Tork XPN eller Xpressnap, hvor du kan sætte dine egne reklamer eller billeder ind eller papernet borddispensere i flere forskellige friske farver eller standard hvid og sort. Duftfrisker som Torks A1, der er utrolig praktisk og let at vedligeholde. Dispenser til lejepapir med enten glidende mål op til 60 cm eller lukket med fast mål på 51 cm. Skjuler/dispenser til ansigtsservietter i klassisk og stilren hvid. Stativer til værkstedsruller der enten kan stå på gulvet og eller til vægophæng.

Affaldssystemer

Affaldssystemer til hygiejnepapir fås i samme serie, som dispenserne til sæbe og papir. Affaldsbeholdere til indendørs brug, som affaldsspande, papirkurve, sanitetsbeholdere og sækko-boy. Affaldsstativer fås i mange forskellige størrelser og udformninger, så de kan dække ethvert behov. De kan tilpasses til områder med høj trafik, hvor funktionalitet er i højsædet. Derudover har vi også skraldespande til udendørsbrug, askebokse og kombinerede affaldsspande med askebæger.

Dispenser til bordet

Book møde

Scroll to Top