KLUDE, SVAMPE & VINDUESPUDSERUDSTYR

Klude, svampe og vinduespudseudstyr

Microfiberklude
Microfiberklude er kendetegnet ved deres høje rengøringseffektivitet. Disse vævede klude fås i to størrelser 32 x 32 cm og 40 x 40 cm og i en del farver så rengøringen kan farvekodes og dermed effektiviseres endnu mere. VTK A/S forhandler farverne gul, grøn, blå, rød og sort. Svanemærkede microfiberklude fås også i 32 x 32 cm og 40 x 40 cm, men dog kun i farverne gul, grøn, blå og rød. Til gengæld kommer de med en patenteret kantsyning der forhindrer krympning og giver kluden en lang levetid.
Non woven karklude eller NW-karklude
Den klassiske alt-muligt-karklud, lavet af sammenpressede fibre af viskose og polypropylen eller viskose og majsfibre (klude uden microplast). Kludene fås i størrelserne 38 x 38 cm og 38 x 40 cm, vægt typerne 110g, 140g og 145g og farverne rød, gul, blå, grøn, sort og hvid. Klude uden microplast fås dog kun i hvid og blå.
Glasklude
Er special fremstillede klude til glas, spejle, metal og andre skinnende overflader som for eksempel lak. Kludene er meget fint vævede og fjerner derfor fedt, støv og snavs ekstra effektivt uden at efterlade striber.
Andre karklude og viskestykker
Klassiske kokkeviskestykker med rød eller blå tern, microfiberviskestykker specielt egnet til glas. Ægte, bløde vaskeskind, bionedbrydelige Wettex klude fra Vileda, vævede gulvklude og special engangsklude fra Tork, på rulle eller i 40 stk pakninger.
Grydesvampe
Svampe i stållegering/ståluld. Her falder valget imellem en luksusudgave uden sæbe eller en normaludgave med sæbe i svampen. Luksusudgaven har en kraftigere spiralstruktur og er tungere i kvaliteten. Normaludgaven er finere i stålulden og derfor også lettere i kvaliteten.
Skuresvampe
Håndtagssvampe i farverne gul med grøn slibeflade, gul med blå slibeflade og gul med hvid slibeflade. Håndtagssvampen er ergonomisk udformet til at være let i brug, lige meget hvilken side man bruger. Den klassiske rektangulære køkkensvamp i assorterede farver med grøn slibeflade. Hvis opgaven kræver meget skuren kan håndskurenylon være løsningen, VTK A/S kan levere disse i farverne hvid, blå, grøn og sort. Er det keramiske komfur blevet virkeligt beskidt er der en special slibesvamp til formålet, den bruges altid i våd tilstand og er god til at fjerne snavs og kalk fra blanke overflader. Slibesvampen kan også fås med skrå kanter der gør den i stand til at komme ind på steder der normalt er svære at nå. Er der brug for et mirakel til at fjerne tusch og blyant fra hvide vægge?
Så er Miraclean Melaminsvampen lige det der skal til. Den kan fjerne mærker fra vægge, whiteboards, sko, alu fælge, gulve og meget mere. Den fjerner mærker fra blyant, kuglepen, sko og visse tuscher
Pimpsten/lava skurestick.
Skuresticken fås med eller uden skaft, skuresticken i pimpsten er perfekt til de problematiske mørke rander i toiletkummens vandspejl, den fjerne også kalk og okker aflejringer, uden at beskadige kummens overflade. Undgå skrappe kemikalier og fjern belægningerne mekanisk. Anvendes kun i våd tilstand
Jumbopad
Jumbopaden er et specielt system af skurenylon, hvor man kan montere skurenylon pladen på en håndtag eller en fremfører. Jumbopaden fås i mange farver og måler 24 x 11,5 cm.
Vinduespudseudstyr
VTK A/S tilbyder en lang række professionelt vinduespudseudstyr fra tyske Unger og danske Vikan. I dette afsnit finder du T-holdere og overtræk til T-holdere, startsæt med holder, overtræk, skraber og spand og løse spande. Click skrabere, glasskrabere og klinger dertil. Squeegee håndtag og skinner med gummi, redskabsholdere til bælte og løse mål af gummibånd. VTK A/S forhandler også det smarte Unger Stingray system der er 25% hurtigere end konventionelle systemer og bruger 39% færre kemikalier. VTK A/S forhandler også traditionelt vinduespudseudstyr og spande holdere til anhængertræk.

Webshop

Book møde

Scroll to Top