KLUDE, SVAMPE & VINDUESPUDSERUDSTYR

Klude, svampe og vinduespudseudstyr

Vælg de rette klude

Microfiberklud Vores microfiberklud er kendetegnet ved den høje rengøringseffekt. Disse klude fås i to størrelser 32 x 32 cm, 40 x 40 cm og i en del farver, så rengøringen kan farvekodes og dermed effektiviseres endnu mere. VTK A/S forhandler farverne gul, grøn, blå, rød og sort.

Den svanemærkede microfiberklud fås også i 32 x 32 cm og 40 x 40 cm, men dog kun i farverne gul, grøn, blå og rød. Kludene har patenteret kantsyning, det gør dem bedre, fordi det forhindrer krympning og giver kluden en lang levetid.

Alt-mulig-klude Den klassiske alt-muligt-karklud, lavet af sammenpressede fibre af viskose og polypropylen, eller viskose og majsfibre (klude uden Micro plast).

Kludene fås i størrelserne 38 x 38 cm og 38 x 40 cm.
Vægt typerne 110g, 140g og 145g.
Farverne rød, gul, blå, grøn, sort og hvid (klude uden Micro plast fås dog kun i hvid og blå).

Glasklude Er specialfremstillede klude til glas, spejle, metal og andre skinnende overflader, som for eksempel lak. Kludene er meget fint vævede, derfor fjerner de fedt, støv og snavs ekstra effektivt, uden at efterlade striber.

Andre klude og viskestykker Klassiske kokkeviskestykker med røde eller blå tern, samt microfiberviskestykker der er specielt egnet til glas. Ægte, bløde vaskeskind, bionedbrydelige Wettex klude fra Vileda, vævede gulvklude og engangsklude fra Tork – vælg mellem rulle eller i 40. stk. pakninger.

Klude
Klude og svampe

Svampe og klude til enhver opgave

Grydesvampe Svampe i stållegering/ståluld. Der findes forskellige typer svampe. Der er grydesvampe/spiralsvampe eller stålpads med sæbe. Grydesvampene/spiralsvampene har en kraftigere spiralstruktur og er tungere i kvaliteten. Vores stålpads er finere i stålulden så derfor også lettere i kvaliteten.

Svampe Håndtagssvampe i farverne gul med grøn slibeflade, gul med blå slibeflade og gul med hvid slibeflade. Håndtagssvampen er ergonomisk udformet til at være let i brug lige meget hvilken side man bruger. Den klassiske rektangulære køkkensvamp i assorterede farver med grøn slibeflade. Hvis opgaven kræver meget skuren kan håndskurenylon være løsningen. VTK A/S kan levere disse i farverne hvid, blå, grøn og sort.

Er det keramiske komfur blevet virkelig beskidt, har vi en special slibesvamp til formålet, den bruges altid i våd tilstand og er god til, at fjerne snavs og kalk fra blanke overflader.

Slibesvampen kan også fås med skrå kanter der gør den i stand til at komme ind på steder der normalt er svære at nå.

Er der brug for et mirakel til at fjerne tusch og blyant fra hvide vægge? Så er Miraclean Melaminsvampen lige det der skal til. Den kan fjerne mærker fra vægge, whiteboards, sko, alufælge, gulve og meget mere. Den fjerner mærker fra blyant, kuglepen, sko og visse tuscher.

Pimpsten/lava skruestik Skruestikken fås med eller uden håndtag. Skruestikken i pimpsten er perfekt til de problematiske mørke rander i toiletkummens vandspejl. Den fjerner også kalk- og okkeraflejringer, uden at beskadige kummens overflade. Undgå skrappe kemikalier og fjern belægningerne mekanisk. Anvendes kun i våd tilstand.

Vinduespudsning med fokus på effektivitet og sikkerhed hos VTK

Jumbopad Jumbopaden er et specielt system af skurenylon, hvor man kan montere skurenylonpladen på et håndtag eller en fremfører. Jumbopaden fås i forskellige farver alt efter hårdhedsgrad og måler 24 x 11,5 cm.

Vinduespudseudstyr VTK A/S tilbyder en lang række professionelt vinduespudseudstyr fra tyske Unger og danske Vikan.T-holdere og overtræk til T-holdere, startsæt med holder, overtræk, skraber og spand og løse spande. Click skrabere, glasskrabere og klinger dertil. Squeegee håndtag og skinner med gummi, redskabsholdere til bælte og løse mål af gummibånd.

VTK A/S forhandler også det smarte Unger Stingray system, der er 25% hurtigere end konventionelle systemer og bruger 39% færre kemikalier. Stingray har fokus på effektivitet og sikkerhed ved vinduespudsning. Det er alletiders system til indvendig vinduespudsning. 

Når du benytter Unger Stingray systemet, får du op til 25 % hurtigere indvendig vinduespudsning. Op til 39 % lavere forbrug af glasrens, samt et ergonomisk koncept til at forbedre din arbejdskomfort og sikkerhed. Vi forhandler også traditionelt vinduespudseudstyr, samt forskellige spandeholder til anhængertræk.

Klude og vinduespudseudstyr

Book møde

Scroll to Top