MOPPER, FREMFØRER & SKAFTER

MOPPER, FREMFØRER & SKAFTER

Smarte mopper

Velcromopper

Vores velcromopper bruges sammen med fremfører, som har det smarte velcrosystem. Det kunne f.eks. være en fremfører, som Ultralet fremføreren. Mopperne fås i forskellige bredder. Blandt andet kan du få en på 25 cm og helt op til 60 cm. Alle mopperne kan fås med og uden ”garn”. Garnet hjælper moppen med at være ekstra god til, at opsamle sand og snavs. Mopperne har forskellige funktioner og kvaliteter. F.eks. er tørmopper fantastiske til støv grundet deres statiske elektricitet, som opbygges i moppen og gør, at støvet nærmest klistrer til moppen. Industrimopper og Heavy Duty mopper er specielt gode til olie og snavs.

Inventarmopper

Denne type mopper bruges også til velcrosystemerne. En inventarmoppe er god til aftørring af borde, stole, døre, vægge og paneler. Moppen kan anvendes i tør, fugtig eller våd tilstand – det afhænger af hvad opgaven kræver. Du kan altså tilpasse din inventarmoppe til lige præcis det den skal bruges til. I denne moppe kategori hører glasmopperne også til. Glasmopper er specielt designet til glas, vinduer og spejle. De er dog også nyttige til blanke metaloverflader. Inventarkategorien har også tavlemopper, som kan rengøre de traditionelle kridttavler, whiteboards og andre højglansoverflader.

Vindues Mopper
Gulv mopper

De gode mopper

Lommemopper

Moppen har fået navnet efter de to lommer, som fremføreren glider ned i, når den fastmonteres på moppen. Lommemopperne er en del af kopsystemet (også kaldet drypsystemet). Deres specielle sammensætning af garn, gør dem til et effektivt redskab i kampen mod skidt og snavs. Lommemoppen er 40 cm i bredden.

Fremfører til lommemoppen

Når du bruger lommemoppen, skal du selvfølgelig også have en fremfører. Her har vi specielle lommemoppefremfører. De er lavet i plast og har en fodbetjent, men kan også fås med smart magnetisk åbne- og lukkemekanisme. Den fodbetjente model fås også med en klips, som holder moppen fast. Det gør at du ikke behøver bukke dig ned for at samle den op. Du kan i stedet blot overføre den direkte til vaske net eller spand – helt uden at du behøver bukke dig ned.

Effektive fremfører og skafter

Hygiejnemopper og fremfører

En hygiejnemoppe bruges til afstøvning og fejning. De kan fås i engangs- og flergangsmopper. En hygiejnemoppe kan være et godt alternativ til f.eks. støvsugning på hårde gulve. Mopdugen er en engangsmoppe på rulle. Mopdugen monteres på fremføreren med enten klemmer eller specielle øjer. Efter endt rengøring smides mopdugen ud sammen med almindeligt affald. Du kan også finde den smarte Tentax moppe hos os, som er en moppe med samme system, men en vaskbar hygiejnemoppe.

Fejemopper og fremfører

Denne kategori dækker også over saksemopper, som er store fejemopper – egnet til at klare store arealer hurtigt og bekvemt, fordi saksesystemet samler skidtet mellem de 1 meter bredde ”blade”. De findes i to forskellige typer. En blå acryl moppe, som bruges til indsamling af støv, papir og tørt sand. Derudover har vi en hvid/beige moppe med bomuld, som let kan gøres fugtig og dermed benyttes, til områder med fastgroet snavs.

Vil du gerne have en fremfører til din fejemoppe? Så har vi tre forskellige bredder, som er meget brugervenlige. En fremfører til saksemoppen kaldes også et saksemoppestativ.

Vikan mopper, fremfører og skafter

De mopper du finder i denne kategori, har stor fokus på ergonomi og effektivitet. Det er nemlig Vikan’s fokusområde. Med en moppe som Damp 43 og Damp 48, er der et bredt udvalg af mopper til forskellige gøremål. Fremførerne er lavet i et slagfast komposit materiale. De har desuden et dreje led, samt en nem ”klik-kobling”. Disse to funktioner gør, at du nemt kommer ud i alle hjørner og kroge. Vikan har mange gode skafter, i dette afsnit fremhæver vi blot Ergo Teleskopskafterne. Teleskopskaftet kan tilpasses til dine opgaver. F.eks. et kort skaft til inventarmopperne og et langt skaft til gulvrengøring.

Mopper til kantinen
Hygiejne mopper
Vileda mopper, fremfører, skafter og moppesæt

Mærket Vileda er et tysk mærke, som VTK A/S tilbyder. Blandt andet har vi Swep Single Classic, Swep Duo MicroTech og Swep Duo allround. Alle er garnmopper med hver sin styrke. Skal du i stedet have en microfibermoppe til dybderengøring, rengøring af skridsikre gulve og våd dybderengøring, så tilbyder vi Ultraspeed MicroPlus, Ultraspeed Safty og Ultraspeed Trio mopperne.

Sweep modellerne har et funktionelt øje og et multi-retnings drejehoved, som gør det nemt at komme ind i hjørner og kroge f.eks. langs paneler. Vario teleskoskaftet har en længde på mellem 100 – 180 cm. Skaftet har trinløs længderegulering og et ekstra langt midtergreb. Det har de designet således for, at imødekomme flere håndpositioner.

Ultraspeed er Vileda’s nyere system, som egner sig til manuel gulvvask. Der er desuden en række spande (med – og uden vridere) fra 10 – 25 liter. Derudover forhandler vi også Vileda Ultra Speed Ministartsættet, som er et komplet sæt der indeholder spand med vrider, moppe, fremfører og teleskopskaft.

Skafter

Når du skal vælge dit moppeskaft, kan du have flere ting i mente. F.eks. ergonomi, vægt og længde. Vi har foreksempel kort todelt aluminiums skafter på 60 – 100 cm, som passer til inventarmopper. De har to greb i skum for bedre ergonomi. Derudover kan du også finde aluminiumsskafter i to eller tre dele, som har en fuld længde på op til 180 cm. Der findes også skafter med roterbar kuglegreb, så vrid i håndled undgås. Hvis ikke dit skaft passer til moppen, kan du tilkøbe en adapter.

Smarte moppesystem

Minimop system

Denne type moppe fås fra enten Mery eller Vikan, og er den klassiske parykmoppe med garn i bomuld, som vi kender den fra gamle dage. De fås i to varianter, en på 220 g (lille) og en på 250 g (stor). Vi har også skaft og spand til minimop systemet. Spanden er på 12 liter, hvor vrideren sælges separat – eller 14 liter, hvor vrideren er indbygget. Hele sættet fås selvfølgelig også med mopgarn, skaft, spand og vrider.

Derudover forhandler vi også det smarte ”Click and Press” moppesæt. Det er et super godt moppesæt fra det tyske mærke, Sprintus. Sættet indeholder en microfiber moppe, fremfører, 12 liters spand med vrider, teleskopskaft og støvklud, som bliver statisk elektrisk. Støvkluden og microfibermoppen sælges også separat.

Unger moppesæt

ErGO Clean er Ungers løsning til manuel gulvrengøring. Det er et komplet løsningssystem med aftagelig tank på skaftet. Det gør at behovet for en separat spand undlades. Sættet består af en tank på 500 eller 1000 ml, en fremfører, teleskopskaft og moppe. ErGO Clean fås også i en standardmodel uden tank. Den har dog stadig Ungers ergonomiske teleskopskaft med. Standard sættet indeholder velcromoppe, fremfører og teleskopskaft.

Mopper til gulve

Webshop

Book møde

Scroll to Top