PERSONLIG HYGIEJNE & HOTELSUPPLY

Personlig hygiejne og hotelsupply

En god personlig hygiejne betyder, at du skal vaske hænder tit og grundigt, samt bære tøj der passer til dit arbejde, evt. handsker og hårnet, hvis du har langt hår. Både handsker og hårnet kan du også finde i vores sortiment.

Personlig pleje
VTK sæbe og desinfektion

Vores egen serie af personlige produkter hedder Care. Serien omfatter blandt andet creme sæbe, hair and body, skumsæbe og håndsæbe. Hånddesinfektion 85 % er også en del af vores udvalg af VTK produkter til personlig pleje.

Diverse desinfektion

Desinfektion er en vigtig del af den personlige hygiejne. Det er en nem måde, at holde bakterier og vira på afstand fra f.eks. arbejdspladsen. I vores udvalg har vi desinfektion, som gel og skum fra Purell Advanced eller Katrin hånddesinfektion. Og hånddesinfektion fra Soft Care og DEB. 

Diverse sæber

Vi vasker vores hænder med sæbe flere gange dagligt. Hænderne er generelt meget udsatte uanset hvilket arbejde du har. Derfor er det vigtigt at bruge en sæbe, som er skånsom for dine hænder og efterlader dem bløde. Det kan være meget hårdt for huden, hvis man vasker sine hænder ofte.

Sæbens opgave er selvfølgelig at sørge for, at fjerne skidt og bakterier. Hænderne er en af de største smittebærere vi har, fordi de altid er i kontakt med noget. 

I vores udvalg af sæbe findes der mange forskellige mærker, varianter og med/uden parfume.

Diverse creme

Cremer findes til forskellige formål. Ansigtscreme er oftest god mod hverdagens skidt og snavs. Bodylotion giver fugt og pleje til alle, men er særligt rettet mod dig, der vil have elasticiteten og gløden tilbage. 

Dermalog fugtighedscreme er en creme til helårsbrug. Fremstillet med henblik på, at bevare hudens normale fugtbalance. Dermalog Fedtcreme til eksemhud og meget tør hud. Kan bruges over hele kroppen.

Vådservietter

Fra klassiske vådservietter til let vask og aftørring af for eksempel hænder eller babynumser. Servietten er uden parfume, blød, rensende og har en blødgørende effekt.

Enkeltindpakkede vådservietter med citron duft. Til opfriskning på lange ture eller efter et fedtet måltid. Vådservietter til hånddesinfektion, de fjerner bakterier, svampesporer og virus fra hænderne.

Hotelsupply

Hos VTK kan du finde shampoo, balsam, cremer, bodylotion og sæbe. Vores produkter indeholder gode mineraler, som efterlader hud og hår rent. Produkterne er også velduftende. 

Mundhygiejne

Tandbørster og tandpasta fra Zendium, der sikrer en sund mund med stærke tænder, beskytter imod huller i tænderne. Vi har også mundskyl.

Baby

Her finder man engangsbleer fra Bambo eller gammeldags stofbleer. Blespande der minimerer lugtgener, ved hjælp af specielle lukke systemer og parfumerede poser. Og ekstra bløde engangsvaskeklude, til sarte numser og følsom hud.

Papir

Ansigtsservietter til fjernelse af make-up til, at pudse næse i eller noget helt tredje. Papirlommetørklæder i praktiske pakker af 10 stk. Lejepapir der findes i bredder fra 50 cm til 59 cm.

Webshop

Book møde

Scroll to Top