PERSONLIG HYGIEJNE & HOTELSUPPLY

Personlig hygiejne og hotelsupply

VTK sæbe og desinfektion

VTKs egen serie af personlige hygiejneprodukter hedder Care og den omfatter blandt andet Care Creme sæbe, Care Hair and Body, Care Skumsæbe og Care Håndsæbe. VTKs serie af hånddesinfektions produkter indeholder en hånddesinfektionsgel på 85% der findes i 500 ml med pumpe og 1 liter standbag eller 5 liter dunk og en flydende hånddesinfektion på 85% der findes i 600 ml med pumpe eller 1 liter i standbag og 5 liter dunk.

Diverse desinfektion

Her findes produkter som hånddesinfektion både som gel og skum fra Purell Advanced til LTX dispenserne. Eller Katrin antibact hånddesinfektion og hånddesinfektion fra Soft Care og DEB. Og plum og Tork til S1 og S4 samt Tork Salubrin.

Diverse sæber

Under denne kategori finder man Neutral fast håndsæbe, Papernet Skumsæbe og Antibakteriel sæbe til dispensere fra Papernet, GOJO skumsæbe både med og uden parfume, Pristine Skumsæbe, Katrin Skumsæbe, Soft Care Fresh, Soft Care Sensitive og Håndsæbe og Antibakteriel håndsæbe fra SURE serien fra Diversay, Tork Creme, Skumsæbe og Hair and Body til S1 og S4.

Diverse creme

Dermalog fugtighedscreme er en creme til helårsbrug fremstillet med henblik på at bevare hudens normale fugtbalance på hele kroppen inkl. ansigtet. Uden parfume, uden konserveringsmidler og fedter ikke. Dermalog Fedtcreme til eksemhud og meget tør hud. Kan bruges over hele kroppen. Uden parfume og uden konserveringsmidler. Der er også cremer, som almindelig creme eller solcreme.

Vådservietter

Fra klassiske vådservietter til let vask og aftørring af for eksempel hænder eller babynumser. Servietten er uden parfume, blød, rensende og har en blødgørende effekt. Enkeltindpakkede vådservietter med citron duft, til opfriskning på lange ture eller efter et fedtet måltid. Vådservietter til hånddesinfektion, de fjerner bakterier, svampesporer og virus fra hænderne. Godkendt af fødevare- og veterinærdirektoratet til brug i levnedsmiddelindustrien, hospitalsvæsnet og plejesektoren, hvor der stilles store krav til hygiejne.

Hotelsupply

Hos VTK kan du finde shampoo, balsam, cremer, bodylotion og sæbe. Vores produkter indeholder gode mineraler, som efterlader hud og hår rent. Produkterne er også velduftende. 

Mundhygiejne

Tandbørster og tandpasta fra Zendium, der sikrer en sund mund med stærke tænder, beskytter imod karies. Vi har også mundskyl fra zendium.

Baby

Her finder man engangsbleer fra Bambo eller gammeldags stofbleer. Blespande der minimerer lugtgener, ved hjælp af specielle lukke systemer og parfumerede poser. Og ekstra bløde engangsvaskeklude, til sarte numser og følsom hud.

Papir

Ansigtsservietter til fjernelse af make-up, til at pudse næse i eller noget helt tredje. 3 lags papirlommetørklæder i praktiske pakker af 10 stk, lige til at tage med i lommen. Og lejepapir der findes i bredder fra 50 cm til 59 cm enten i ark eller på rulle.

Webshop

Book møde

Scroll to Top