PERSONLIG HYGIEJNE & HOTELSUPPLY

Personlig hygiejne og hotelsupply

VTK sæbe og desinfektion
VTKs egen serie af personlige hygiejne produkter hedder Care og den omfatter blandt andet Care Creme sæbe, Care Hair and Body, Care Skumsæbe og Care Håndsæbe. VTKs serie af hånddesinfektions produkter indeholder en hånddesinfektionsgel på 85% der kommer i 500 ml med pumpe og 1 liter standbag eller 5 liter dunk og en flydende hånddesinfektion på 85% der kommer i 600 ml med pumpe eller 1 liter i standbag.

Diverse desinfektion
Her findes produkter som hånddesinfektion både som gel og skum fra Purell Advanced til LTX dispenserne. Eller Katrin antibact hånddesinfektion og hånddesinfektion fra Soft Care og DEB.
Diverse sæber
Under denne kategori finder man Neutral fast håndsæbe, Papernet Skumsæbe og Antibakteriel sæbe til dispensere fra Papernet, GOJO skumsæbe både med og uden parfume, Pristine Skumsæbe, Katrin Skumsæbe, Soft Care Fresh, Soft Care Sensitive og Håndsæbe og Antibakteriel håndsæbe fra SURE serien fra Diversay.
Diverse creme
Dermalog fugtighedscreme er en creme til helårsbrug fremstillet med henblik på at bevare hudens normale fugtbalance på hele kroppen inkl. ansigtet. Uden parfume, uden konserveringsmidler og fedter ikke. Dermalog Fedtcreme til eksemhud og meget tør hud. Kan bruges over hele kroppen. Uden parfume og uden konserveringsmidler.
Vådservietter
Fra klassiske vådservietter til let vask og aftørring af for eksempel hænder eller babynumser. Servietten er uden parfume, blød, rensende og har en blødgørende effekt. Enkeltindpakkede vådservietter med citron duft, til opfriskning på lange ture eller efter et fedtet måltid. Vådservietter til hånddesinfektion, de fjerner bakterier, svampesporer og virus fra hænderne. Godkendt af fødevare- og veterinærdirektoratet til brug i levnedsmiddelindustrien, hospitalsvæsnet og plejesektoren, hvor der stilles store krav til hygiejne.
Hotelsupply
En lækker cremet shampoo med Dead Sea mineraler og en behagelig mild duft. Shampooen efterlader håret rent og velduftende og kommer i beholdere med 35 ml. Balsam/conditoner 35 ml fra Aqua Senses, efterlader håret gennemfugtet, blødt og velduftende. Hand & body lotion 35 ml, hudlotion til normal hud, indeholder mineraler der plejer huden og en mild parfume. Showergel 35 ml, en lækker showergel til kroppen, med Dead Sea mineraler og en mild duft. Enkeltindpakket hotel håndsæbe, her er der to muligheder, Aqua Senses har en 20 g sæbe i dekorativ papirindpakning og Bodycare har en 12 g sæbe i folieindpakning, der er praktisk og nem at håndtere. Under mærket Bodycare findes der en række af produkter til engangs-/få gangs brug, som tandbørstesæt med tandbørste og tandpasta, kosmetik sæt med vatrondeller, vatpinde og en neglefil, barbersæt med skraber og barbergele, skopudsesvamp til opfriskning af mørke sko, enkelt indpakkede vasketøjsposer, sysæt med forskellige farver tråd, nåle, en knap og en sikkerhedsnål og enkelt indpakkede badehætter.
Mundhygiejne
Tandbørster og tandpasta fra Zendium, der sikrer en sund mund med stærke tænder, beskytter imod karies.

Baby
Her finder man engangsbleer fra Bambo eller gammeldags stofbleer. Blespande der minimerer lugtgener, ved hjælp af specielle lukke systemer og parfumerede poser. Og ekstra bløde engangsvaskeklude, til sarte numser og følsom hud.
Papir
Ansigtsservietter til fjernelse af make-up, til at pudse næse i eller noget helt tredje. 3 lags papirlommetørklæder i praktiske pakker af 10 stk, lige til at tage med i lommen. Og lejepapir fra kleenex i bredder fra 50 cm til 59 cm og i farverne hvid, blå og natur hvid.

Webshop

Book møde

Scroll to Top