HANDSKER & VÆRNEMIDLER 

Handsker og værnemidler

Gode handsker af høj kvalitet

Vinyl engangshandsker

Er kendetegnet ved, at være en priseffektiv handske uden nogle bemærkelsesværdige styrker. De er  meget glatte og relativt uflexible, hvilket kan gøre at de går nemt i stykker. Handskerne er ikke modstandsdygtige overfor syrer eller baser, men klarer fint vand.

Hvid, blå, pudderfri eller let pudret. S, M, L og XL.

Latex engangshandsker

Er meget populære, da det er den type engangshandske der har været mest pålidelig igennem mange år. De er kendetegnet ved god flexibilitet, god gennemfølingsevne og en holdbar handske.

Handsken beskytter mod mere end bare vand og sæbe. Selvom latex engangshandsker efterhånden kun indeholder meget lidt latexprotein, så er der stadig risiko for udvikling af allergi ved langvarig brug. Det anbefales derfor, at man bruger en bomuldshandske under sin latex handske. Dette bevirker dog desværre, at man mister en god del fingerspidsfølelse.

Hvid, blå og sort – Både med og uden pudder XS, S, M, L og XL.

Indlægs- og strikhandsker

Bomuldshandsker til brug under engangshandsker. Til forebyggelse af allergi eller mindskning af allergiske gener.

Hvid M eller XL (de hvide tricot handsker findes i str 8, 10 og 12).

Hvide strikhandsker med blå dots i PVC, sikrer et godt greb om glatte emner. Også kendt som dot handsker og arbejdshandsker.

Nitril handsker
Handsker til læger
Nitril engangshandsker

Populariteten er stigende. Dels på grund af den øgede fokus på latexallergi og dels på grund af handskens mange fordele, der ofte matcher latex handsker til fulde.

En af fordelene ved nitril engangshandsker er, at de bliver mere smidige ved kropstemperatur, uden at miste sine barriereegenskaber. Dette gør handsken meget modstandsdygtig overfor brud og giver bæreren mere mobilitet og øget følsomhed i fingerspidserne.

Nitril engangshandsker fås i blå, hvid og sort. De fås primært pudderfri eller let pudrede og i størrelserne S, M, L og XL. Nitril engangshandsker fås også i en ekstra stærk model der hedder 50+. Samt i en ekstra stærk og lang udgave der hedder 65+.

Ring til os på 7582 3977 eller se vores gode priser i tilbudsavisen.

Engangshandsker, Quick

Er en af de type handsker vi kender fra tankstationen eller buffeten. Bruges hos bagere, tankstationer, buffeten eller til bland-selv-slik og lignende. Handsken er svejset i kanten.

Latex flergangshandsker

Kraftig handske i latex med velouriseret inderside der gør, at handsken er behagelig, at have på i længere perioder. Handsken har en tekstureret overflade på fingrene og i håndfladen, hvilket sikrer et godt greb.

Handsken findes i farverne blå, i størrelserne S, M, L og XL. 

Handsker til udendørs arbejde

Arbejdshandsker

Worklife, en sømløs handske i polyester med en ru nitril coatning på fingre og håndflader der sikrer et ekstraordinært godt greb. Dette giver en god og pålidelig monteringshandske i størrelserne 8, 9, 10 og 11.

Ninja ice er en foret arbejdshandske der kan klare temperaturer ned til -50 grader. Handsken er vandafvisende og findes i størrelserne 9, 10 og 11. Specialhandsker der anvendes til rengøring med microfiberklude, så huden ikke tager skade.

Handsken er halvdyppet, hvilket giver et godt greb i håndfladen, men sikrer at huden kan ånde igennem håndryggen. Med disse handsker får du en god kvalitets arbejdshandske.

Handsken er hvid og findes i størrelserne 7, 8, 9 og 10.

Du kan se alle vores handsker i vores produktkatalog.

Handsker til arbejde
Handske holder til dispenser

Handskestativ til dine handsker

Handskestativer

Til 1, 2, 3 eller 4 æsker med handsker. Beregnet til vægmontering og fås i enten, hvid, coatet metal eller i rå metal. Man kan også få en handskeholder til vores stander, til at stå ved f.eks. buffeten eller i indgangen til supermarkedet/butikken. Denne er sortlakeret. Kan side sammen med en dispenser til desinfektion.

Masker og engangsbeklædning

Engangsbeklædning

Såsom heldragter der beskytter mod virus, bakterier og almindeligt smuds og snavs. De er meget anvendelige ved minimering af sygdomsudbrud på f.eks. plejehjem og hospitaler, men kan også bruges hvis der  bare skal males eller gøres rent. Heldragterne fås i flere størrelser fra L – 3XL.

Forklæder til at beskytte tøjet mod væske, fugt og snavs. De fås i flere størrelser blandt andet 80 x 130 cm, 80 x 110 cm og 125 x 81 cm. Sidstnævnte leveres i en praktisk box, hvor forklæderne nemt hives ud, et ad gangen. Forklæderne er lavet af LDPE plast og er godkendt til kontakt med fødevarer helt op til 70 grader.

Jakker (såkaldte besøgsjakker) anvendes ofte ved fabriksbesøg, hvor gæsternes tøj skal beskyttes. Jakkerne har velcrolukning foran, elastik i ærmeåbningerne og fås i L – 2 XL, som passer de fleste.

Skægbind, hatte (Snood Cap) og hårnet til brug ved krav om høj hygiejnestandard, som fødevare- og medicinproduktion. Skægbindene findes i hvid og er onesize. Engangshatte eller Snood Cap har indbygget hårnet i nakken og en skygge.

De findes i flere størrelser. Fra M (svarer til 58 cm i omkreds) til XL (svarer til 62 cm i omkreds). Hårnettene er onesize og findes i farverne blå, gul, hvid, rød og grøn.

Blå overtrækssko til brug i institutioner, svømmehaller og produktionsfaciliteter. Fås i 3 kvaliteter plast med forskellig tykkelse hhv. en tynd på 35my, en normal tykkelse på 50my og en ekstra kraftig kvalitet på 75my.

Mundbind og ansigtsværn

Ansigtsmasker/mundbind

Ansigtsmasker med bindebånd eller øreelastikker. Begge er foldet i 3 lag og har næseklemme for ideel pasform og maximal sikkerhed imod luftbårne bakterier og virusser.

Full face CE godkendte ansigtsmasker/visirer med elastik rund om hovedet og skum mod panden. Mundvisir der støtter på hagen og dækker munden og lige op over næsen.

Ansigtsværn

Åndedrætsværn og sikkerhedsbriller falder ind under denne kategori. Åndedrætsværn fås som engangsmasker, med eller uden ventil og med klemme ved næsen der sikrer en god pasform. Eller som flergangsmasker med udskiftelige filtre.

Denne maske er udviklet til langtidsbrug og har derfor en god pasform og kraftige elastikker til at holde den på plads. Sikkerhedsbrillerne er en klar onesize model, der også er egnet til at bære briller under. Brillerne kan desinficeres med 70 % sprit og er egnet til flergangsbrug.

Ørepropper

Fås i en dispenser med 500 stk. der kan monteres på væg eller som enkeltindpakkede par i en pakke med 250 par. Ørepropperne er lavet af PU skum og udvider sig i øret efter isætning. Dette sikrer en god pasform og god beskyttelse af din hørelse. De dæmper ca. 36dB af lyden.

Mundbind, handsker og værnemidler

Brands

Book møde

Scroll to Top