REKVISITTER & DOSERING

RENGØRINGSREKVISITTER & DOSERING

Støvkoste
Skal der fjernes støv så finder du kosten til jobbet her, der er børster til ethvert job. Fra den gammeldags støvkost i uld, eller den mere moderne candyfloss støvkost med syntetiske hår der nærmest suger støvet til sig. Der er en paddehats støvkost og en støvkost med ekstra langt teleskopskaft helt op til 2,5 meter. Afstøverkosten med det sjove navn Lange Maren, en klassisk afstøverkost med et 55 cm langt skaft. En smart todelt og formbar afstøvningsmoppe, der er perfekt til radiatorer eller en formbar interiørmoppe der er så smal at den nemt glider ind bagved rør og radiatorer og andre steder der er svære at nå. Måske skal du bare bruge en lille håndholdt kost til at få skidtet op på fejebladet, så finder du den også i dette afsnit.
Koste
Gadekoste med hår i PVC, gode til de fleste udendørs opgaver som jord, løst affald, sand, blade og lignende. Børsterne er stive og sidder i en holder af træ. Kosten er monteret med socket, så det er nemt at montere og skifte skaftet. Fejekoste med medium stive hår, velegnet som værksteds- eller lagerkost, til store overflader med glat cement eller fliser/klinker, med hår i PVC og kokosfibre og monteret med socket til skaft. Fejekost med bløde hår, velegnet som skolekost og indendørs fejekost til gulve af træ, vinyl, linoleum og lignende glatte gulve. Den store børstemængde gør, at kosten nemt samler støv og snavs og dirigerer det i den ønskede retning.
Skafter
VTK A/S har et bredt udvalg i skafter til koste, gulvskrubber, skrabere og børster med vandgennemløb. Om det skal være et skaft i glasfiber, aluminium, en blanding af glasfiber og aluminium eller træ er afhængig af opgaven, måske er løsningen et skaft med vandgennemløb eller et teleskopskaft. VTK A/S har løsningen til enhver opgave
Gulvskrubber
Gulvskrubber i ren plast der også kan bruges som koste i våde miljøer, gode til køkkener, slagterier og andre steder hvor rengøring eller arbejde involverer store mængder vand. Involverer rengøringen ikke nær så store mængder vand, kan det være at en gulvskrubbe i naturmaterialer er den rigtige løsning.
Skrabere
Om det er mindre håndskrabere/bordskrabere til borde og udstyr eller store gulvskrabere med eller uden drejeled, så har VTK A/S produktet til dit behov. VTK A/S fører også udskiftningskassetter til skrabere, så man kan nøjes med at udskifte skrabelæberne og ikke hele skraberen.
Autobørster
Børster til vask af biler, lastbiler, traktorer og lignende. Specialbørster til fælge, der kan komme ind trange steder uden at ridse eller på anden måde beskadige fælgen. Håndbørster med langt eller kort skaft eller med ekstra bløde børster, gode til opblødning af snavs før vask i vaskehal. Børster med vandgennemløb/vandgennemgang til professionelle, kommer i bredder fra 22 til 37 cm.
Opvaskebørster og andre børster
Opvaskebørster med eller uden skrabekant til opvask i hånden, afsæbningsbørster og vaskebørster til ethvert formål og i mange udformninger. Neglebørster med greb så bakterierne ikke har en chance. Detaljebørster til at nå ind i alle kroge. Flaskerensere, rørbørster og afløbsbørster i mange størrelser og op til 50 cm lange. Skurebørster uden skaft, til når der skal skures i bund. Rengøringssæt til softice og slush ice maskiner med alle de børster der skal til for at få rengjort hele maskinen korrekt. Og selvfølgelig toilet/WC-børster med eller uden skyllekantsbørste findes alt sammen i dette afsnit.
Skumudlægningsudstyr
SprayWash system med enten Nito kobling, Nito/Gardena kobling eller Nito kobling til varmt vand, anvendes med SprayWash tabs til skumrengøring. Skumudlægger med strålerør, Ergo Skumsprøjte med strålerør, med beholdere på henholdsvis 1,4 liter og 2,5 liter, Combipistol og Ergo Combipistol til skumudlægning, findes også i dette afsnit, sammen med koldtvandsslanger og varmtvandsslanger. Ligesom at der også finde løse Nito beholdere, løse strålerør i plast eller stål, løse koblinger og dyser i forskellige farver.
Flasker og tilbehør
Tomme 1 liters flasker i klar eller hvid, så den færdigblandede opløsning altid er lige ved hånden. Farvede klapkapsler, så rengøringsmidlerne er farvekoordinerede og nemme at finde. Løse forstøver-/brugsehoveder og flasker med brusehoved. Tomme flasker til Kiehl SanEco og Profless og små tryksprøjter til 1,5 liter væske.
Dosering
Doseringspumper, doseringshætter og målebægre. Alt hvad du har brug for at dosere præcist, finder du i denne kategori.
Doseringsanlæg
Doseringsanlæg til tøjvask fra Duoplus og brightlogic, slanger til doserings anlæg og ophæng til sugeslanger. Ring til VTK A/S på 7582 3977 og find den rigtig løsning til din udfordring.
Diverse
Gribetænger til opsamling af affald. De fås i længder helt op til 2,5 m, men også i mindre mål som 80 cm og 100 cm. Det er også her man finder bærekurve fra Ecolab til rengøringsmidler. Bærekurven kan holde op til 4 flasker rengøringsmidler og rekvisitter som klude og børster nemt og bekvemt. Og har man brug for endnu mere styr på tingene fås der en indsats til kurven, så tingene ikke ligger og rasler rundt. Det er også her du finder ting som kapselåbnere, vaskenet, tavlesvampe, opsamlerriver, spartler og advarselsskilte der advarer om at gulvet er vådt/glat.

Brands

Webshop

Book møde

Scroll to Top