FØRSTEHJÆLP & BRANDSLUKNING

Førstehjælp & brandslukning

Det er en god idé at forberede sig selv på situationer, hvor uheldet kan være ude. Med førstehjælp- og brandsluknings produkterne fra VTK sikre du, at du er i stand til, at hjælpe dig selv og dine medmennesker, hvis uheldet er ude. På vores webshop finder du et udvalg af produkter til førstehjælp og brandslukning.

Brandimprægnering

Miljøvenlig og effektiv brandhæmmer som forebygger, at der går ild i tekstiler, træ, dekorationer, papir og andre absorberende materialer. Sprayen indeholder 400 ml, som rækker til 4-6 kvm afhængig af materiale og sugeevne. 4-6 dekorationer afhængig af materiale og størrelse. Efter vask er genimprægnering nødvendig. Spray et jævnt lag over genstanden i en afstand af 10-15 cm, hvorefter det skal tørre naturligt ind. Ved påføring på ikke-sugende materiale, kan du blot tørre efter med våd klud.

Førstehjælp

Vi har flere forskellige førstehjælpstasker. Her finder du alt til behandling af mindre personskader og brandskader. For eksempel midler til sår behandling, øjenskyl, plastre, kølespray, bi plaster mm. Førstehjælpstaskerne indeholder også en håndbog i førstehjælp, hvor du kan få vejledning til at yde korrekt førstehjælp.

Forbinding til førstehjælp
Brandslukker til brandslukning

Effektiv brandslukning

112 brandslukker, 400 ml.

Denne lille brandslukker er udviklet i samarbejde med brandmænd og godkendt af forsikringsselskaber. Den er nem at placere mange forskellige steder, så du altid har en inden for rækkevidde. Det giver en sikkerhed at have en brandslukker i nærheden, fordi det sikre jer at kunne forhindre branden i at sprede sig. Brandslukkeren kan bruges af både børn og voksne, derfor er den også smart! Efter slukning af brand er der minimalt rengøring i modsætning til f.eks. en pulverslukker, fordi der ingen følgeskader er. Slukningsvæsken kan fjernes med en klud. Brandslukkeren har 5 års holdbarhed og er frostsikker til -30°C. Den kræver ingen vedligeholdelse eller service.
Brandslukkeren kan både bruges på faste materialer som træ, papir, tekstiler og glødende materialer. Den kan også bruges ved brand i friture, brandbare væsker, benzin, olie m.m.

Pulverslukker 6 kg, ABC-pulver

Denne pulverslukker har klassificering ABC 40 % 13A-89B C og indeholder 6 kg pulver. Pulverslukkeren giver en effektiv beskyttelse mod alle typer brand. 

Førstehjælp

Førstehjælpskasser

I en førstehjælpskasse skal der være et bredt udvalg af førstehjælpsudstyr. Så man let kan afhjælpe de mest almindelige skadestyper som blødninger, forstuvninger og forbrændinger. Samt de små sår og hudafskrabninger. Om behovet er en kasse eller taske afhænger af hvor den skal bruges. På kontoret er det mest praktisk med en kasse, hvor det er nemmere at få plads til en førstehjælpstaske i biler.

Øjenskyl

Det er i dag et krav på mange private og offentlige arbejdspladser, at der skal være mulighed for hurtigt og effektivt at tilgå øjenskylleprodukter.  Øjenskyl fra Plum er den højeste og mest gennemtestede kvalitet inden for øjenskylleprodukter. Uanset om det handler om øjenskyllespray eller almindelige øjenskylleflasker. VTK hjælper gerne med at træffe de rigtige og mest kvalificerede valg i forhold til, hvad jeres virksomhed har brug for.
Øjenskyllespray på 45 ml indeholder steril 0,9% isotonisk natriumklorid opløsning. Flasken giver et konstant spraytryk på op til 1 minut. Væsken er steril – også efter anbrud af flasken.

Vi har blandt andet QuickRinse øjenskylleampuller. Ampullerne giver hurtig lindring ved støv og snavs i øjet eller ved tørre øjne. Gør førstehjælpen let tilgængelig og synlig med en QuickSafe væghængt førstehjælpsstation. Den indeholder et bredt sortiment af førstehjælpsprodukter.

øjenskyl til førstehjælp
ispose til førstehjælp
Plaster

Væghængt plasterdispenser med vandfaste plastre, der især er velegnede til fugtige arbejdsmiljøer. Plastrene er produceret i et beskyttende PE-materiale, der lader huden ånde. Anvendes overalt, hvor der er en risiko for små skader og rifter. Dispenseren er optimal at hænge på alle stationære arbejdspladser.

Sårrens

Sterile sårrenseservietter som anvendes til rensning og rengøring af små sår, rifter, hudafskrabninger samt insektstik. Hver serviet er separat indpakket og indeholder sterilt vand. Kan anvendes løst eller til genopfyldning i QuickSafe førstehjælpsstation.

EasyIce kuldepose

Anvendes som kuldebehandling til akutte muskel- og ledskader, forstuvninger, slag og overfladiske brandsår. EasyIce anvendes for, at reducere smerter og hævelser. Før brug trykkes let på posen, hvorved den indvendige pose brister. Derved bliver posen kold. Du skal huske at ryste posen inden brug. Den bliver hurtig kold (5-0 grader C). Derfor skal du huske, at beskytte huden med et lag stof eller pakke posen ind i et klæde.

Burnshield kølespray

Ved forbrændinger kan kølespray anvendes. Den sprayes på det forbrændte område, hvorefter varmen fordamper gennem materialet. Gentag behandlingen efter behov.

Bee-Patch plaster til insektstik

Denne type plaster anvendes til behandling af bi- og hvepsestik. Plastret indeholder Suchrose, der er et sukkerstof. Via osmose trækker sukkerstoffet giften ud efter stikket. Når giften er fjernet, vil smerten og hævelsen falde. Du vil opleve en effekt efter blot 5 min. Dog skal du altid følge lægens anbefalinger, hvis du har allergi overfor bi- og hvepsestik.  

En kasse med alt til førstehjælp

Førstehjælpskasse, grøn

Denne førstehjælpskasse er lavet i hård plast.

Kassen indeholder en plasterrulle, samt elastik plaster. Derudover indeholder den kompresforbinding, gazebind og gazekompres i forskellige størrelser. Der er også et alutæppe, armklæder og engangshandsker. Derudover får du plasterstrips, sårrenseservietter, en pincet og en saks. Der medfølger også en førstehjælpsfolder til kassen.

Førstehjælpstaske, Rød

Den røde førstehjælpstaske er blød. Tasken indeholder plasterrulle og elastik plaster. Der er også forskellige typer forbinding i tasken. Blandt andet kompresforbinding, gazekompres og gazebind. I tasken finder du også et alutæppe, armklæder, engangshandsker, førstehjælpsfolder, sårrenseservietter, plasterstrips samt en pincet og saks.

Se alle vores førstehjælpsprodukter i kataloget HER.

førstehjælpskasse

Brands

Book møde

Scroll to Top