FØRSTEHJÆLP & BRANDSLUKNING

Førstehjælp & brandslukning

Det er en god idé at forberede sig selv på situationer, hvor uheldet kan være ude. Med førstehjælp – og brandsluknings produkterne fra VTK, er du i stand til at hjælpe dig selv og dine medmennesker.

På vores webshop finder du et udvalg af produkter til førstehjælp og brandslukning.

Brandimprægnering

Miljøvenlig og effektiv brandhæmmer som forebygger, at der går ild i materialer. Sprayen indeholder 400 ml, som rækker til 4-6 kvm. Efter vask er genimprægnering nødvendig. Spray et jævnt lag over genstanden i en afstand af 10-15 cm, hvorefter det skal tørre naturligt ind.

Førstehjælp

Vi har flere forskellige førstehjælpstasker. Her finder du alt til behandling af mindre personskader og brandskader. Taskerne indeholder også en håndbog i førstehjælp, hvor du kan få vejledning til, at yde korrekt førstehjælp.

Effektiv brandslukning

112 brandslukker, 400 ml.

Denne lille brandslukker, er udviklet i samarbejde med brandmænd og godkendt af forsikringsselskaber.

Den er nem at placere mange forskellige steder, så du altid har en inden for rækkevidde. Det giver en sikkerhed at have en brandslukker i nærheden, fordi det sikre jer at kunne forhindre branden i at sprede sig.

Brandslukkeren kan bruges af både børn og voksne, derfor er den også smart! Efter slukning af brand er der minimalt rengøring i modsætning til f.eks. en pulver slukker, fordi der ingen følgeskader er.

Pulverslukker 6 kg, ABC-pulver

Denne pulverslukker har ABC 40 % 13A-89B C og indeholder 6 kg pulver. Pulverslukkeren giver en effektiv beskyttelse mod alle typer brand. 

Førstehjælp

Førstehjælpskasser

I en førstehjælpskasse skal der være et bredt udvalg af førstehjælpsudstyr. Så man let kan afhjælpe de mest almindelige skader som blødninger, forstuvninger og forbrændinger. Om behovet er en kasse eller taske afhænger af hvor den skal bruges. På kontoret er det mest praktisk med en kasse, hvor det er nemmere at få plads til en førstehjælpstaske i biler.

Øjenskyl

Det er i dag et krav på mange private og offentlige arbejdspladser, at der skal være mulighed for hurtigt og effektivt at tilgå øjenskyl.

En kasse med alt til førstehjælp

Førstehjælpskasse, Grøn

Denne førstehjælpskasse er lavet i hård plast.
Læs mere om den grønne førstehjælpskasse her.

Førstehjælpstaske, Rød

Den røde førstehjælpstaske er blød. 
Se taskens indhold her.

Se alle vores førstehjælpsprodukter i kataloget HER.

Plaster

Væghængt plaster dispenser med vandfaste plastre, der især er velegnede til fugtige arbejdsmiljøer. Plastrene er produceret i et beskyttende PE-materiale, der lader huden ånde. Anvendes overalt, hvor der er en risiko for små skader og rifter. Dispenseren er optimal at hænge på alle stationære arbejdspladser.

Sårrens

Sterile servietter til at rense sår. Hver serviet er separat indpakket og indeholder sterilt vand.

EasyIce kuldepose

Anvendes som kuldebehandling til akutte muskel- og ledskader, forstuvninger, slag og overfladiske brandsår. EasyIce anvendes for, at reducere smerter og hævelser. Før brug trykkes let på posen, hvorved den indvendige pose brister. Derved bliver posen kold. Du skal huske at ryste posen inden brug. Den bliver hurtig kold (5-0 grader C). Derfor skal du huske, at beskytte huden med et lag stof eller pakke posen ind i et klæde.

Burnshield kølespray

Ved forbrændinger kan kølespray anvendes. Den sprayes på det forbrændte område, hvorefter varmen fordamper gennem materialet. Gentag behandlingen efter behov.

Bee-Patch plaster til insektstik

Denne type plaster anvendes til behandling af bi- og hvepsestik.

Førstehjælp

Brands

Book møde

Scroll to Top