FØRSTEHJÆLP 

Førstehjælp og brandbekæmpelse

Med professionelt brandslukningsudstyr kan du nemt minimere risikoen for brand på kontoret, lageret, offentlige institutioner, hoteller og restauranter. Hvert år mister mange livet eller alle deres ejendele i brande, og det er ofte enten uvidenhed eller manglende opmærksomhed, der er skyld i, at det går galt. Med de rette hjælpemidler kan du forebygge eller minimere risikoen for brand og handle hurtigt, hvis uheldet er ude.

Brandimprægnering
Miljøvenlig og effektiv brandhæmmer, som forebygger at der går ild i tekstiler, træ, dekorationer, papir og andre absorberende materialer. Indeholder 400 ml som rækker til 4-6 kvm afhængig af materiale og sugeevne. 4-6 dekorationer afhængig af materiale og størrelse. Efter vask er genimprægnering nødvendig. Spray et jævnt lag over genstanden i en afstand af 10-15 cm, hvorefter det skal tørre naturligt ind. Ved påføring på ikke-sugende materiale, kan du blot tørre efter med våd klud.
Førstehjælp
Er uheldet ude, er det desuden vigtigt at kunne yde den rette førstehjælp med det samme. Så husk at se nærmere på de forskellige førstehjælpestasker og de mange førstehjælpsprodukter der er i vores sortiment. Her finder du alt til behandling af mindre personskader og brandskader som eks. midler til sårbehandling, øjenskyl, plastre, kølespray, biplaster mm. Førstehjælpstaskerne indeholder også en håndbog i førstehjælp, hvor du kan få vejledning til at yde korrekt førstehjælp.
112 brandslukker, 400 ml.
Med denne lille brandslukker er du godt klædt på, hvis uheldet er ude, og der er ved at opstå brand. Den er udviklet i samarbejde med brandmænd, og godkendt af forsikringsselskaber. Den er lille, nem at placere mange forskellige steder, så du altid har en inden for rækkevidde, det giver en god sikkerhed i dagligdagen. Den kan bruges af både børn og voksne, er yderst effektiv og velegnet til mindre brande. Efter slukning af brand er der minimalt rengøring i modsætning til f.eks. pulverslukker, der er ingen følgeskader – slukningsvæsken kan fjernes med en klud. Den har 5 års holdbarhed og er frostsikker til -30°c. Kræver ingen vedligeholdelse eller service. Kan bruges på faste materialer som træ, papir, tekstiler og glødende materialer. Hvis der opstår brand i friture, brandbare væsker, benzin, olie m.m. eller går ild i personer. Ved elektriske installationer 1000 V (minimum afstand 1 m)
Øjenskyl
Det er i dag et krav på mange private og offentlige arbejdspladser, at der skal være mulighed for hurtigt og effektivt at tilgå øjenskylleprodukter, hvis det uheldigvis sker at en får noget skadeligt i øjnene. Øjenskyl fra danske Plum er den højeste og mest gennemtestede kvalitet inden for øjenskyller og øjenskylleprodukter overhovedet, hvad enten det handler om øjenskylspray eller almindelige øjenskylflasker. VTK hjælper gerne med at træffe de rigtige og mest kvalificerede valg med hensyn til hvad Jeres virksomhed har brug for af øjenskyl og eventuelle øjenskyllestationer. Øjenskyllespray på 45 ml indeholdende steril 0,9% isotonisk natriumklorid opløsning. Flasken giver et konstant spraytryk på op til 1 minut. Væsken er steril – også efter anbrud af flasken. QuickRinse Øjenskylleampuller Mini 5 stk 0,9 % steril natriumklorid – samme saltopløsning som findes i det menneskelige øje. Ampullerne giver hurtig lindring ved støvs og snavs i øjet eller ved tørre øjne. Gør førstehjælpen let tilgængelig og synlig, med en QuickSafe væghængt førstehjælpsstation der indeholder et bredt sortiment af førstehjælpsprodukter såsom QuickCool brandgel, QuickStop kompresforbinding, QuickClean sårrens, Plum Øjenskyl, QuickRinse øjenskylleampuller, QuickFix Elastic plasterrefill.
Plaster
Væghængt plasterdispenser med vandfaste plastre, der især er velegnede til fugtige arbejdsmiljøer. Plastrene er produceret i et beskyttende PE-materiale, der lader huden ånde. Anvendes overalt, hvor der er en risiko for små skader og rifter. Dispenseren er optimal at hænge på alle stationære arbejdspladser. Sårrens Sterile sårrenseservietter som anvendes til rensning og rengøring af små sår, rifter eller hudafskrabninger, samt insektstik. Hver serviet er separat indpakket og indeholder sterilt vand. Kan anvendes løst eller til genopfyldning i QuickSafe førstehjælpsstation. Easy Ice kuldepose Anvendes som kuldebehandling til akutte muskel- og ledskader, forstuvninger, slag og overfladiske brandsår for at reducere smerter og hævelser. Før brug trykkes let på posen, hvorved inderposen brister og posen bliver kold, ryst posen inden brug. Posen bliver hurtig kold (5-0 grader C) og det er vigtigt ikke at skade huden med kulde, så husk at beskytte huden med et lag stof eller pak posen ind i et klæde. Burnshield kølespray Ved forbrændinger kan kølespray anvende. Sprayes på det forbrændte område, hvorefter varmen fordamper gennem materialet. Gentag behandlingen efter behov.
Førstehjælpskasser
I en førstehjælpskasse skal der være et bredt udvalg af førstehjælpsudstyr, så man kan afhjælpe de mest almindelige skadestyper som blødninger, forstuvninger og forbrændinger samt små sår og hudafskrabninger. Om behovet er en kasse eller taske afhænger af hvor den skal bruges, på kontoret er det mest praktisk med en kasse, hvor det nemmere at få plads til en førstehjælpstaske i biler. Førstehjælpskasse Ox-On, grøn Lavet i hårdt plast og indeholder: 1 stk. plasterrulle 2,5cmx5m, 8 stk. elastik plaster 6x10cm, 3 stk. kompresforbinding 8x10cm, 1 stk. kompresforbinding 10x12cm, 2 stk. gazekompres 40x60cm, 1 stk. gazekompres 60x80cm, 2 stk. gazebind 6cmx4m, 3 stk. gazebind 8cmx4m, 1 stk. alutæppe 160x210cm, 6 stk. gazekompres 10x10cm, 2 stk. armklæder 136x96x96cm, 1 stk. saks, 4 stk. engangshandsker, 1 stk. førstehjælpsfolder, 10 stk. plasterstrips 19x72mm, 10 stk. sårrenseservietter og 1 stk. pincet. Førstehjælpstaske, Ox-On, Rød Lavet i blødt materiale og indeholder: 1 stk. plasterrulle 2,5cmx5m, 8 stk. elastik plaster 6x10cm, 3 stk. kompresforbinding 8x10cm, 1 stk. kompresforbinding 10x12cm, 2 stk. gazekompres 40x60cm, 1 stk. gazekompres 60x80cm, 2 stk. gazebind 6cmx4m, 3 stk. gazebind 8cmx4m, 1 stk. alutæppe 160x210cm, 6 stk. gazekompres 10x10cm, 2 stk. armklæder 136x96x96cm, 1 stk. saks, 4 stk. engangshandsker, 1 stk. førstehjælpsfolder, 10 stk. plasterstrips 19x72mm, 10 stk. sårrenseservietter og 1 stk. pincet.

Brands

Webshop

Book møde

Scroll to Top