STØVSUGERE, MASKINER & RENGØRINGSVOGNE

STØVSUGERE, MASKINER & rengøringsvogne

Her kan du læse om vores store udvalg af maskiner og støvsugere.

Støvsugere: Støvsugere og rygstøvsugere, som fås med batteri eller med ledning. Derudover har vi vandstøvsugere og våd-/tørstøvsugere. Med leverandører som Sprintus, i-team og Nilfisk skal man ikke lede længe efter en god løsning.

Skuremaskiner: Trænger gulvet til en grundig rengøring, så er skuremaskinerne fra Sprintus og i-team, lige den løsning der du har brug for. Endvidere kan nogle skuremaskiner også klare lettere poleringsopgaver.

Gulvvaskemaskiner: Sprintus, i-team og Nilfisk har gode løsninger til forskellige gulvmaskiner til alle opgaver. Små kompakte maskiner til opgaver på trange steder som toiletter, kontormiljøer og restauranter. Store maskiner med stor tankkapacitet til store områder som haller, lagerfaciliteter og skoler.

Vogne: Rengøringsvogne, hotelvogne, rulleborde og vaskerivogne fra Tina Trolleys som er kendt for kvalitet og holdbarhed. Hertil kommer en lang række spande, holdere og specialtilbehør. Det betyder at vognen, kan farvesammensættes og tilpasses efter kundens ønsker og behov. Vores sortiment indebærer også vogne fra Sprintus, derfor kan vi altid finde den bedste rengøringsvogn til dit behov.

VTK kan også levere maskiner til specielle rengøringsformål. Specialmaskiner som tæpperensere, tyggegummifjernere, rygstøvsugere, desinfektionsmaskiner og små fejemaskiner. 

Støvsugere og maskiner
Maskiner fra Sprintus
Sprintus
Sprintus

Maskiner fra Sprintus

Sprintus maskiner og støvsugere er karakteriseret ved deres fortrinlige sugeeffekt og effektive filtrering. Allerede i forbindelse med produktdesign og udvikling er kunden og miljøet i tankerne, ligesom der er fokus på at skabe et praktisk, kompakt og let design.

Maskiner fra Sprintus er produceret til at minimere ressourceforbrug, samtidig med at ergonomien er i højsædet. Miljøvenlige materialer i høj kvalitet er uundværlige i forbindelse med produktionsprocessen.

Højkvalitetsmaskiner fra Sprintus kræver for det første beskeden vedligeholdelse, og er for det andet robuste og anvendelige. Reduktion af støv- og støjudledning såvel som deres utallige ergonomiske produktdetaljer spiller foruden en vigtig rolle, når det drejer sig om, at gøre rengøring mere behagelig for brugeren og dennes omgivelser.

Stort udvalg af våd-/tørstøvsugere, vandstøvsugere, skure- og gulvvaskemaskiner i høj kvalitet fra Sprintus.

Læs mere om Sprintus HER.

Nilfisk maskiner

Helt fra starten har Nilfisk arbejdet målrettet, for at udvikle moderne rengøringsløsninger.

Nilfisk blev grundlagt i 1906. Siden har målet været at fremstille og sælge produkter af højeste kvalitet i hele verden. Derfor har Nilfisk mødt kundernes og markedets skiftende behov med innovative produkter og løsninger.

Med et stort netværk af gode forhandlere, har Nilfisk etableret stærke og værdifulde kunderelationer og partnerskaber i hele verden. Fordi de ønsker at udvikle og imødekomme kundernes behov.

I dag tilbyder Nilfisk et stort sortiment af kvalitetsprodukter til de professionelle markeder. Deres primære produktlinjer er gulvrengøring, støvsugere og højtryksrensere

Maskinerne er perfekte til virksomheder der selv står for rengøringen, men også til de professionelle som rengør mange forskellige typer arbejdspladser.

Læs mere om Nilfisk HER.

Nilfisk maskiner
Nilfisk maskiner
i-team maskiner

i-team maskiner

i-team har specialiseret sig i batteridrevne og meget mobile rengøringsmaskiner. Sortimentet indeholder batteridrevne støvsugere (i-vac), skuremaskiner (i-scrub), gulvvaskemaskiner (i-mop) og specialmaskiner som tyggegummifjerneren i-gum.Alle maskinerne er i lækkert design og vigtigst af alt ergonomiske og kompakte.

Det kan også være der er behov for en god maskine, som egner sig til desinficering. Vi kan tilbyde i-cover 1.0 og i-cover 2.5. som sammen med produktet ”LifeClean” nemt og enkelt kan desinficere dine overflader på kontoret, institutionen eller i kantinen.

Vi udvider hele tiden vores sortiment fra i-team. Den helt nye rygstøvsuger i-move 2b er også en del af vore sortiment. Produkterne fra i-team udmærker sig er især på i-mop siden, deres gulvvaskemaskiner er designet som opretstående skuremaskiner, hvilket vil sige, at de nemt kommer ind på trange steder som for eksempel toiletter, uden at miste de ergonomiske fordele.

Børsterne er skråtstillede hvilket giver en grundig rengøring. Maskinen kan derfor anvendes på mange typer underlag også skridsikre gulve, uden at man selv skal at trykke børsterne ned i gulvet. 

En I-mop er nem at skille ad og samle igen, hvilket gør vedligeholdelse nemt. Den kompakte størrelse gør transport lettere og hurtigere end med konventionelle gulvvaskemaskiner.

Læs mere om i-team HER.

Tina Trolleys vogne

Tina Trolleys har udvidet meget siden grundlæggelsen. I dag er de en højt respekteret leverandør af kvalitets rengøringsvogne til rengøringsindustrien. Deres brede sortiment af standardprodukter sælges i hele Skandinavien.

Vognene bygges i høj grad op af elementer, hvilket gør dem meget flexible med hensyn til anvendelse og udformning.
Ønskes specialfremstillede vogne klarer Tina Trolleys også det. Takket være lokal produktion og korte processer klares dette ofte på rekordtid.

I designfasen er der stor fokus på ergonomi og forebyggelse af arbejdsskader, hvilket har udmøntet sig i motoriserede hotelvogne, rengøringsvogne med aluminiumsstel. ERGO serien var en af de første serier de producerede.

Læs mere om Tina Trolleys HER.

Webshop

Book møde

Scroll to Top