STØVSUGERE, MASKINER & RENGØRINGSVOGNE

STØVSUGERE, MASKINER & rengøringsvogne

Rygstøvsugere og støvsugere

Fås med batteri eller med ledning. Derudover har vi vandstøvsugere og våd-/tørstøvsugere. Med leverandører som Sprintus, i-team og Nilfisk skal man ikke lede længe efter en god løsning.

Skuremaskiner

Trænger gulvet til en god rengøring, så er skuremaskinerne fra SPRiNTUS og i-team, lige den løsning der du har brug for. Desuden kan nogle skuremaskiner også klare lettere opgaver med polering.

Gulvvaskemaskiner

SPRiNTUS, i-team og Nilfisk har gode løsninger til forskellige maskiner til alle opgaver. Små tætte maskiner til mindre steder som toiletter, kontorer og restauranter. Store maskiner med meget tank plads til områder som haller, lager og skoler.

Vogne

Rengøringsvogne, hotelvogne, rulleborde og vaskerivogne fra Tina Trolleys, som er kendt for kvalitet og holdbarhed. Hertil kommer en lang række spande, holdere og tilbehør. Det betyder at vognen, kan farve- og tilpasses efter kundens ønsker og behov. Vi har også vogne fra SPRINTUS i vores sortiment.

Støvsugere og maskiner
Maskiner fra Sprintus
Sprintus
Sprintus

Maskiner fra SPRINTUS

SPRINTUS laver maskiner til rengøring og tilbehør dertil. De er især kendte for at lave produkter af kvalitet med lang levetid. Derudover har de altså hele 15 års erfaring med at lave maskiner som er lavet med ny teknologi.

Alle produkter fra SPRINTUS er udviklet til professionel rengøring. Maskinerne er både effektive og stærke. Find din næste støvsuger, rygstøvsuger, gulvvaskemaskine m.m. hos SPRINTUS.

Hos SPRINTUS går de også meget op i miljøet. De bruger miljøvenlige og genanvendelige materialer i produktionen af deres produkter. For SPRINTUS er fremtiden grøn.

Bliv klogere på Sprintus HER.

Nilfisk maskiner

Danske Nilfisk er en af verdens største virksomheder af professionelle rengøringsmaskiner.

Virksomheden blev stiftet i en baggård i København helt tilbage i 1906. Mange kender også til Nilfisk og deres produkter. Støvsugerne blev særligt kendt i for at være ny tænkende, effektive og af høj kvalitet. 

Nilfisk laver produkter der følger med tiden. Deres produkter til professionel rengøring hviler på mange års erfaring. Du kan derfor være helt sikker på at købe kvalitet, når du køber produkter fra Nilfisk.

Nilfisk maskiner
i-team maskiner

i-team maskiner

i-team er en stor virksomhed, som er kendt i mange lande. Hos i-team designer de ny tænkende maskiner, produkter og værktøjer til professionel rengøring.

De tror på at professionel rengøring skal passe på både personalet og miljøet. Derfor er både ergonomi, kemi, effektivitet og materialer nøje valgt.
For i-team er det vigtigt, at produkterne gør rengøringen nem og hurtigt, samtidig med at der ikke skal være en finger at sætte på resultatet.

Produkterne er skånsomme for miljøet, og sikre at bruge for personalet. En god rengøring kan nemlig sagtens gøres hurtigere, uden at det er nødvendigt at gå på kompromis med resultatet.

Serien af maskiner fra i-team hedder i-mop. Der findes tre forskellige versioner i serien. En i-mop Lite, XL og XXL. I i-mop XL og XXL serien findes der 3 forskellige varianter: Basic, Plus og Pro.

Produkterne fra i-team er altid lette at genkende pga. den blå og hvide farve. Maskinerne har et meget elegant udseende. Uanset hvilket produkt du vælger fra i-team er du sikret en høj kvalitet.

Læs mere om i-team HER.

Tina Trolleys vogne

Tina Trolleys har udvidet meget siden grundlæggelsen. I dag er de en højt respekteret leverandør af vogne i høj kvalitet til rengøringsbranchen. Deres brede udvalg af standard produkter sælges i hele Skandinavien.

Vognene bygges i høj grad op af elementer, hvilket gør dem meget flexible med hensyn til anvendelse og form.
Ønsker I en speciel vogn til jeres virksomhed, kan Tina Trolleys også det. Takket være lokal produktion og korte processer klares dette ofte på meget kort tid.

I designfasen er der stor fokus på, at de skal være brugervenlige og så vidt muligt forebygge af arbejdsskader, hvilket har vist sig i form af hotelvogne med motor, rengøringsvogne med aluminiumsstel. 

Få mere viden om Tina Trolleys HER.

Webshop

Book møde

Scroll to Top