STØVSUGERE,  MASKINER & RENGØRINGSVOGNE

Rengøringsmaskiner, støvsugere, borde & vogne

Støvsugere med eller uden batteri/ledning, rygstøvsugere med eller uden batteri/ledning, vandstøvsugere og våd-/tørstøvsugere. Med leverandører som SPRiNTUS, i-team og Nilfisk skal man ikke lede længe efter en god løsning.

Skuremaskiner: Trænger gulvet til en grundig rengøring eller er det vigtigt at der bliver skuret i bund hver gang der bliver gjort rent, så er skurermaskinerne fra SPRiNTUS og I-team lige den løsning der søges. Visse skuremaskiner kan endda også klare lettere poleringsopgaver.

Gulvvaskemaskiner fra de små walk-behind til store ride-on maskiner. Både SPRiNTUS, I-Team og Nilfisk har gode løsninger til forskellige opgaver. Små kompakte maskiner til opgaver på trange steder som toiletter, kontormiljøer og restauranter og store maskiner med stor tankkapacitet til store områder som haller, lagerfaciliteter og skoler.

 

VTK kan også levere maskiner til specielle rengøringsformål. Specialmaskiner som tæpperensere, tyggegummifjernere og små fejemaskiner. Har du et specielt rengøringsproblem så ring til os i dag og lad os sammen finde løsningen.Rengøringsvogne, hotelvogne, rulleborde og vaskerivogne alt fra Tina Trolleys der er kendt for kvalitet og holdbarhed. Hertil kommer en lang række spande, holdere og special tilbehør som gør at vognen kan farvesammensættes og tilpasses efter kundens ønsker og behov.
Sprintus
Sprintus maskiner og støvsugere er karakteriseret ved deres fortrinlige sugeeffekt og effektive filtrering. Allerede i forbindelse med produktdesign og udvikling har de kunden og miljøet i tankerne, ligesom de sørger for at skabe et praktisk, kompakt og let design. Sprintus bestræber sig på at minimere ressourceforbrug, samtidig med at ergonomien er i højsædet. Miljøvenlige materialer i høj kvalitet er uundværlige i forbindelse med produktionsprocessen. Sprintus tilbyder kunden højkvalitetsmaskiner, der ikke alene kræver beskeden vedligeholdelse, men som også er robuste og anvendelige. Navnlig reduktion af støv- og støjudledning såvel som deres utallige ergonomiske produktdetaljer spiller en vigtig rolle, når det drejer sig om at gøre rengøring mere behagelig for brugeren og dennes omgivelser. SPRiNTUS leverer også våd-/tørstøvsugere, vandstøvsugere, skure- og gulvvaskemaskiner i høj kvalitet.
Nilfisk
Siden starten af 1900-tallet har Nilfisk arbejdet målrettet for at udvikle fremsynede rengøringsløsninger, styrke virksomheden og være den førende aktør i branchen. Nilfisk har fra grundlæggelsen i 1906 haft en vision om at fremstille og sælge produkter af højeste kvalitet på verdensplan, og lige siden har Nilfisk mødt kundernes og markedets skiftende behov med innovative produkter og løsninger. Med en stærk global salgsstyrke af gode forhandlere har Nilfisk etableret stærke og værdifulde kunderelationer og partnerskaber i hele verden, og de ønsker at lede den teknologiske udvikling og imødekomme fremtidens kundebehov. I dag tilbyder Nilfisk et stort sortiment af kvalitetsprodukter til de professionelle markeder. Deres primære produktlinjer er gulvrengøring, støvsugere og højtryksrensere samt et bredt udvalg af støvsugere og højtryksrensere til både private og professionelle forbrugere verden over. ​
​​​i-team
i-team har specialiseret sig i batteridrevne og meget mobile rengøringsmaskiner. Batteridrevne støvsugere (i-vac), skuremaskiner (i-scrub), gulvvaskemaskiner (i-mop) og specialmaskiner som tyggegummifjerneren i-gum, er alle i ergonomisk, kompakt og lækkert design. Der hvor produkterne fra i-team udmærker sig er især på i-mop siden, deres gulvvaskemaskiner er designet som opretstående skuremaskiner, hvilket vil sige at de nemt kommer ind på trange steder som for eksempel toiletter uden at miste de ergonomiske fordele. Børsterne er skråtstillede hvilket giver en grundig rengøring, af mange typer underlag også skridsikre gulve, uden at man selv skal mase med at tippe maskinen eller selv skal trykke børsterne ned i gulvet. I-mop er nem at skille ad og samle igen, hvilket gør vedligeholdelse nemt og den kompakte størrelse gør transport lettere og hurtigere end med konventionelle gulvvaskemaskiner.
Tina Trolleys
Tina Trolleys har siden grundlæggelsen i 1994 ekspanderet kraftigt. I dag er de en højt respekteret leverandør af kvalitets rengøringsvogne til rengøringsindustrien. Og deres brede sortiment af standardprodukter sælges i hele Skandinavien. Deres vogne bygges i høj grad op af elementer, hvilket gør dem meget flexible med hensyn til anvendelse og udformning. Ønskes specialfremstillede vogne klarer Tina Trolleys også det og takket være lokale produktionsfaciliteter og korte omstillingsprocesser klares dette ofte på rekordtid. Tina Trolleys har stor fokus på ergonomi og forebyggelse af arbejdsskader, hvilket har udmøntet sig i motoriserede hotelvogne, rengøringsvogne med aluminiumsstel og ERGO serien som var en af de første serier de producerede.

Webshop

Book møde

Scroll to Top