MÅTTER & KONTOR

Auto, måtter & kontor

Måtter

Vaskbare smudsmåtter

Fås til både glatte gulve og til tæppebelagte gulve. Dem til tæppebelagte gulve, har en nubret bagside, så måtten ligger fast på det ujævne underlag. De måtter der passer til glatte gulve, har en glat bagside der nærmest suger sig fast til gulvet og derfor ligger godt fast. De kan vaskes ved op til 40 grader og er lavet med nitril-gummi så allergi-gener ved latex undgås. Fås i størrelserne 60×85 cm, 85×150 cm og 115×175 cm.

Aflastningsmåtter

Til aflastning ved stående arbejde. Her tilbyder VTK A/S et par forskellige løsningsmuligheder. Der er aflastningsmåtter der kan samles til større måtter ved hjælp af samlekryds. Disse måtter har en højde på ca. 8 mm, er lavet af nitril og har en åben konstruktion med krydsmønster, der hjælper med til at aflaste endnu mere. Aflastningsmåtten er antistatisk, lysbestandig, olieafvisende, antibakteriel og velegnet til gulvvarme. Da måtterne er antibakterielle er de derfor egnede til våde områder, i køkkener og fødevareproduktion. De fås i to størrelser 60×85 cm og 86×143 cm og samlekrydsene kommer i poser med 10 stk.
Den anden type aflastningsmåtte er en måtte med en særlig lav kant og en indre skumkonstruktion for endnu bedre aflastning. Den er fra Kleen-Tex. Måtten har en total højde på 15 mm og kan rengøres med op til 60 grader varmt vand.

Gummi ringmåtter

Gummi ringmåtten er en mere robust aflastningsmåtte der er velegnede til sig godt på lagre og ved produktions- og pakkelinjer. Denne type måtter er vejrbestandige og kan derfor anvendes udendørs. De har en høj egenvægt og ligger derfor godt fast uanset underlag. Ringmåtterne findes i to størrelser 80×120 cm og 100×150 cm og kan samles til større måtter ved hjælp af samlekryds.

Måtter

Måtteberegner

Skal jeg købe eller leje måtterne?

I kan spare mange penge på unødvendig gulvvedligeholdelse og rengøring med et effektivt måttesystem. Derved stopper i meget snavs og skidt allerede ved indgangen. Men hvad er egentlig billigst, at købe eller leje måtterne?

I stedet for at leje 1 måtte (85 x 150 cm) med 26 skift på et år kan du købe mere end 5 måtter! – Du kan faktisk udskifte din måtte med en helt ny måtte 5 gange om året. Det er dog ikke nødvendigt, for måtterne fra VTK er utroligt slidstærke og desuden vaskbare i en industri vaskemaskine.
Vask af en måtte i størrelsen 85 x 150 cm på et vaskeri/renseri vil typisk koste omkring 85 kr.

Eksempel på beregning: Hvis du har en lejeaftale på 10 måtter i dag, som udskiftes hver anden uge (26 skift) i 1 år, og vi antager, at du betaler kr. 85,- pr. skift/pr. måtte, så ser regnestykket således ud.
Leje af 10 måtter x 26 skift pr. skift kr. 85 = kr. 22.100
Køb af 10 Smuds-/indgangsmåtte i målene 85 x 150 cm pr. styk kr. 359 = kr. 3.590

Hvad er mest miljøvenligt?

Mange får vasket deres måtter alt for ofte i forhold til, hvad man egentlig behøver. Mange gange kan man opnå det samme gode resultat ved blot at støvsuge måtterne frem for at sende dem på renseri for at blive vasket i vand tilsat kemi.
Ved at købe måtter i stedet for at leje, kan du undgå at spilde unødvendige ressourcer. Du slipper eksempelvis for belastningen fra køretøjer, når dine måtter skal fragtes til og fra renseriet. Vælger du at støvsuge dine måtter frem for at vaske, kan du også spare på både vand- og kemiforbrug. 

Se hvor meget du kan spare?

I måtteberegneren herunder kan du selv taste ind og se hvor meget du kan spare.
Beregningen tager udgangspunkt i køb af Iron-Horse måtter ved VTK.

Vi tager forbehold for prisreguleringer. Priserne er uden fragt og levering.


Måttestørrelse Antal måtter Din nuværende pris
pr. skift pr. måtte
Antal skift pr. år
60 cm x 85 cm
115 cm x 175 cm
85 cm x 150 cm

Din nuværende lejepris over 5 år

Din pris ved køb af samme antal måtter hos VTK

Din besparelse over 5 år

Kontorartikler

Kopipapir

Kopipapir er en vigtig del på ethvert kontor. Standard kopipapir er det man kalder 80g papir, hvilket betyder at en kvadratmeter af denne type papir, vejer 80 gram.

Derefter kommer 100g papir som er lidt kraftigere og egner sig godt til kontrakter, diplomer og andre dokumenter der gerne må veje lidt mere i hånden. Så har vi 120g papir som egner sig godt til kalendere, telefonlister, flyers og andre print der vil blive håndteret meget og skal kunne holde til det.

Til sidst er der 160g papir der minder meget om karton uden faktisk at være det. VTK forhandler kopipapir i A4 og A3 og i de beskrevne vægtklasser.

Skriveredskaber

Noget der er mindst lige så vigtigt på et kontor, er gode skriveredskaber og andet tilbehør. Vi er leveringsdygtige af alle typer skriveredskaber som: kuglepenne, toucher. Desuden har vi et udvalg af lommeregnere, plastlommer, omslag, bon og dankortruller, blokke af forskellige arter og størrelser, samt selvfølgelig de klassiske gule notes.

Webshop

Book møde

Scroll to Top