MÅTTER & KONTOR

Auto, måtter & kontor

Måtter

Vaskbare smudsmåtter

Fås til både glatte gulve og til tæppebelagte gulve. Dem til tæppebelagte gulve, har en nubret bagside, så måtten ligger fast på det ujævne underlag. De måtter der passer til glatte gulve, har en glat bagside der nærmest suger sig fast til gulvet og derfor ligger godt fast. De kan vaskes ved op til 40 grader og er lavet med nitril-gummi så allergi-gener ved latex undgås. Fås i størrelserne 60×85 cm, 85×150 cm og 115×175 cm.

Aflastningsmåtter

Til aflastning ved stående arbejde. Her tilbyder VTK A/S et par forskellige løsningsmuligheder. Der er aflastningsmåtter der kan samles til større måtter ved hjælp af samlekryds. Disse måtter har en højde på ca. 8 mm, er lavet af nitril og har en åben konstruktion med krydsmønster, der hjælper med til at aflaste endnu mere. Aflastningsmåtten er antistatisk, lysbestandig, olieafvisende, antibakteriel og velegnet til gulvvarme. Da måtterne er antibakterielle er de derfor egnede til våde områder, i køkkener og fødevareproduktion. De fås i to størrelser 60×85 cm og 86×143 cm og samlekrydsene kommer i poser med 10 stk.
Den anden type aflastningsmåtte er en måtte med en særlig lav kant og en indre skumkonstruktion for endnu bedre aflastning. Den er fra Kleen-Tex. Måtten har en total højde på 15 mm og kan rengøres med op til 60 grader varmt vand.

Gummi ringmåtter

Gummi ringmåtten er en mere robust aflastningsmåtte der er velegnede til sig godt på lagre og ved produktions- og pakkelinjer. Denne type måtter er vejrbestandige og kan derfor anvendes udendørs. De har en høj egenvægt og ligger derfor godt fast uanset underlag. Ringmåtterne findes i to størrelser 80×120 cm og 100×150 cm og kan samles til større måtter ved hjælp af samlekryds.

Måtter

Kontorartikler

Kopipapir

Kopipapir er en vigtig del på ethvert kontor. Standard kopipapir er det man kalder 80g papir, hvilket betyder at en kvadratmeter af denne type papir, vejer 80 gram.

Derefter kommer 100g papir som er lidt kraftigere og egner sig godt til kontrakter, diplomer og andre dokumenter der gerne må veje lidt mere i hånden. Så har vi 120g papir som egner sig godt til kalendere, telefonlister, flyers og andre print der vil blive håndteret meget og skal kunne holde til det.

Til sidst er der 160g papir der minder meget om karton uden faktisk at være det. VTK forhandler kopipapir i A4 og A3 og i de beskrevne vægtklasser.

Skriveredskaber

Noget der er mindst lige så vigtigt på et kontor, er gode skriveredskaber og andet tilbehør. Vi er leveringsdygtige af alle typer skriveredskaber som: kuglepenne, toucher. Desuden har vi et udvalg af lommeregnere, plastlommer, omslag, bon og dankortruller, blokke af forskellige arter og størrelser, samt selvfølgelig de klassiske gule notes.

Webshop

Book møde

Scroll to Top