MÅTTER & KONTOR

Auto, måtter & kontor

Auto
Rense og plejemidler til biler, lastvogne og motercykler. I dette afsnit findes Vinyl make-up til interiørpleje og pleje af paneler i kunstmaterialer.

Glasrens til rengøring af vinduer, spejle og chromdetaljer. VTK Glasrens er et ready-to-use produkt der også kan bruges til rengøring af touchskærme og blanke plastikdetaljer. Det fjerner nemt fedtfingre, støv og andet smuds.

Insektrens er et ready-to-use produkt der opløser og løfter udtørrede insektrester fra bilens lak, chrom og vinduer før vask i vaskehal eller med højtryksrenser.

VTK Fælg/Alurens er et surt produkt til rensning af fælge, både stål og aluminium. Det er koncentreret for at forkorte indvirkningstiden og det fjerner nemt det mest gængse trafiksmuds og bremsestøv. Bare sprøjt produktet på med den medfølgende forstøver, vent et par minutter og vask derefter fælgen af med rent vand og børste, højtryksrenser eller i vaskehal og nyd dine skinnende rene fælge. VTK fælgrens fås i 1 liters flaske med forstøver.

VTK Motorrens er et klar-til-brug produkt til affedtning og rensning af motorer, maskindele og undervogne. Det fjerner olie, fedt, asfalt, tjære og snavs. Bare påfør med den medfølgende forstøver, børste eller brug det i et rensekar, nemt og enkelt.

VTK Autoshampoo en koncentreret sæbe til vask af biler i vaskehal eller med højtryksrenser. Sæben er pH neutral for at skåne bilens lak, men har stor snavsløsnende effekt, fjerner trafikfilm og vejsnavs og efterlader bilen skinnende ren.

Skyllevoks fra Novadan til vaskehaller og automatiske doseringsanlæg. Skyllevoksen afspænder skyllevandet og fremmer lufttørring og forhindrer dannelsen af skjolder.

Blite Mega fedtfjerner et højkoncentreret affedtningsmiddel, ideelt til affedtning af alle vaskbare overflader. Fjerner hydraulikolie, motorolie, smøreolie og bremsestøv. Mega Fedtfjerner er lavtskummende og er derfor egnet til brug i gulvvaskemaskiner.

Fedt og special produkter
Citrusrens Et fantastisk produkt til opløsning og fjernelse af alle typer sealingstrips, lim, dobbeltklæbende tape, tryksværte, olie, fedt, tjære og lignende produkter. Sprøjt Citrusrens på og lad det virke i få minutter og fjern derefter det nævnte smuds fra metal, træ, glas, laminat og gummi. Uden at skure og skrubbe! Limprodukter gelerer nærmest og fjernes nemt ved at tage fat i kanten og trække lige så stille. Olie, fedt og snavs tørres nemt af med en klud. Produktet er pH neutralt og har en behagelig citrusduft. Desuden løber det ikke, så det kan anvendes på lodrette flader, over alt i industrien og på trykkerier.

Rustforebyggende multiolie spray 610A fra Reach er en rustbeskyttende og smørende olie, penetrerende/krybende, fugtfortrænger, lang holdbarhed ved smøring. Den forhindrer rust i 5-10 måneder ved indendørs brug og 1-3 måneder ved udendørsbrug.

Lithium Højtryk sprayfedt
Reach 151A en god allround sprayfedt til lastbiler, traktorer, skruer, bolte, låse, værktøj og så videre. Sprayfedtet er vandafvisende og kan bruges til temperaturer imellem -17 og helt op til 193 grader.

Interiør voksspray
Reach 808 Wax er den perfekte løsning til en hurtig polering. Spray med Interiør voksen og poler op med en microfiberklud. Voksen er velegnet til lakerede overflader, læder, plastik, klinker, chrom og vinyl. Reach 808 giver en dyb glans og dufter behageligt af citrus.

Facaderens
VTK Facaderens anvendes til at fjerne grønne belægninger (mos, alger og organiske belægninge)r på stakitter, tage, fliser og selvfølgelig facader. Opløsningen påføres med børste, tryksprøjte eller højtryksrenser. VTK Facaderens kommer i en 5 liters dunk og må anvendes på alle vaskbare overflader.
Tryksprøjter
VTK A/S tilbyder en lang række forskellige tryksprøjter til forskellige formål. I dette afsnit finder du de større tryksprøjter til udendørs brug. Tryksprøjter med en tank på 5 liter med håndpumpe eller som akku med genopladelige batterier og et maks. tryk på 3 bar.
Måtter 
Vaskbare smudsmåtter Fås til både glatte gulve og til tæppebelagte gulve. Måtterne til tæppebelagte gulve har en nubret bagside, så måtten ligger fast på det ujævne underlag. Måtterne til glatte gulve har en glat bagside der nærmest suger sig fast til gulvet og derfor ligger godt fast. Måtterne kan vaskes ved op til 40 grader og er lavet med nitril-gummi så allergi-gener ved latex undgås. Måtterne fås i størrelserne 60×85 cm, 85×150 cm og 115×175 cm.

Aflastningsmåtter Til aflastning ved stående arbejde. Her tilbyder VTK A/S et par forskellige løsningsmuligheder. Der er aflastningsmåtter der kan samles til større måtter ved hjælp af samlekryds. Disse måtter har en højde på ca. 8 mm, er lavet af nitril og har en åben konstruktion med krydsmønster, der hjælper med til at aflaste endnu mere. Aflastningsmåtten er antistatisk, lysbestandig, olieafvisende, antibakteriel og velegnet til gulvvarme. Da måtterne er antibakterielle er de derfor egnede til våde områder, i køkkener og fødevareproduktion. Måtterne fås i to størrelser 60×85 cm og 86×143 cm og samlekrydsene kommer i poser med 10 stk. Den anden type aflastningsmåtte er en måtte med en særlig lav kant og en indre skumkonstruktion for endnu bedre aflastning. Måtten er fra Kleen-Tex, har en total højde på 15 mm og kan spules med med op til 60 grader varmt vand.
Gummi ringmåtter Gummi ringmåtten er en mere robust aflastningsmåtte der gør sig godt på lagre og ved produktions- og pakkelinjer. Måtterne er vejrbestandige og kan derfor anvendes udenfor. De har en høj egenvægt og ligger derfor godt fast uanset underlag. Ringmåtterne kommer i to størrelser 80×120 cm og 100×150 cm og kan samles til større måtter ved hjælp af samlekryds.
Kopipapir
Kopipapir er en vigtig del af ethvert kontor. Standard kopipapir er det man kalder 80g papir, hvilket betyder at en kvadratmeter af denne type papir, vejer 80 gram. Derefter kommer 100g papir som er lidt kraftigere og egner sig godt til kontrakter, diplomer og andre dokumenter der gerne må veje lidt mere i hånden. Så har vi 120g papir som egner sig godt til kalendere, telefonlister, flyers og andre print der vil blive håndteret meget og skal kunne holde til det. Til sidst er der 160g papir der minder meget om karton uden faktisk at være det. VTK forhandler kopipapir i A4 og A3 og i de beskrevne vægtklasser.

Webshop

Book møde

Scroll to Top