HYGIEJNEPAPIR

Hygiejnepapir, centerruller & værkstedspapir

Vi leverer hygiejnepapir til både erhverv, industri og privat. Blandt vores kunder er bl.a. hoteller, restaurationer, skoler, industri og værksteder. Hos os finder du både hygiejnepapir der egner sig godt til store events, som festivaler og markeder. Og til speciel opgaver, som hygiejnepapir i bionedbrydelig cellulosemasse. Se vores udvalg af hygiejnepapir på vores webshop.

På denne side, kan du læse en detaljeret beskrivelse af hygiejnepapir, køkkenrulle og special papir til ethvert behov. Mangler du dispensere til papiret? Vi har samlet alle dispenserer HER. Har du spørgsmål til hvilket hygiejnepapir og hvilken dispenser der passer sammen? Giv os et kald på 7582 3977. Vi vejleder hver dag både private og erhvervskunder i papir og dispensere.

Vores kontor og lager er beliggende i Vejle, men vi leverer fra dag til dag over hele landet. Kontakt os på 7582 3977 eller send os en mail på email@vtk.dk. Vi kontakter dig snarest muligt. 

Hygiejnepapir
Hygiejnepapir til toilettet
Toiletpapir ruller

Den klassiske toiletpapirsrulle som man ser i private hjem og på hotelværelser. Rullen fås i mange kvaliteter, fra 1 lag til 4 lag og med små variationer i størrelse/dimensioner. Med en hylse diameter på 3,8 cm som det mindste. 4,6 cm som det største. En total diameter på 10,3 cm som det mindste. 12,4 cm som det største. Højden kan variere fra 9,5 cm til 10 cm. Generelt er reglen, at jo flere lag papiret har, jo større er totaldiameteren. Under denne kategori kan du også finde specialpapir der opløses hurtigt og indeholder enzymer. Enzymer hjælper med at rense afløbene, så man undgår tilstoppede rør.

Toiletpapir i ark

Er enkelte ark, pakket som håndklædeark i bulk. Disse er især gode hvor hygiejne er i fokus. De er gode til områder med høj trafik hvor jumboruller enten ikke ønskes eller ikke er anvendelige.

Toiletpapir compact

Compact toiletpapir er en specialrulle med 2 lags papir og uden hylse. Det gør at der er 100 meter på en rulle mod de normale max 46 meter. Compact toiletpapirrullen er ikke meget større end en normal rulle. Den har en diameter på 13,3 cm og en højde på 9 cm.

Toiletpapir systemer

I denne kategori finder du ruller til Katrin Plus system dispensere og Tork dispensere.

Letopløseligt toiletpapir

Findes i flere størrelser: Almindelig rulle med en diameter på 11 cm med 28 meter papir pr. rulle. Mini jumbo med en diameter på 19,5 cm og 140 meter papir pr. rulle. Midi jumbo med en diameter på 27 cm og 300 meter papir pr. rulle. Papiret er hurtigt opløseligt og indeholder enzymer, der hjælper til med at rense afløb. Velegnet til steder med følsomme afløbssystemer, toiletvogne på festivaler, markeder og lignende samt til steder med gamle rør.

Toiletpapir Jumboruller

Jumboruller egner sig godt til områder med høj trafik, hvor det er vigtigt at en rulle holder længe. Jumboruller findes i tre størrelser, mini, midi og maxi. Minirullerne har en diameter på 18,5 – 19,5 cm og har 140 – 170 meter papir pr. rulle. Midirullerne har en diameter på 23,5 – 27 cm og der er 250 – 480 meter papir pr. ruller. Maxirullerne der er ca. 25,5 cm i diameter med ca. 600 meter papir pr. rulle. De findes i 1 eller 2 lag. Så uanset hvor stort behovet er, så kan du finde en jumborulle der passer til.

Hygiejnepapir til kantinen
Hygiejnepapir til offentlige toiletter
Hygiejnepapir til centerrulledispenser
Håndklædeark

Findes i mange former/folde typer og forskellige størrelser og farver.

C-fold

Hvor den yderste del af de to langsider er bukket ind, hvert ark ligger selvstændigt og ikke er låst til eller linket til det næste ark. Det har en bredde på 32 cm og en dybde på 11,5 cm.

V-fold

Med én fold på midten, eller lidt forskudt fra midten på arket. Arkene ligger foldet ind i næste ark, hvilket gør at næste ark føres frem når første ark trækkes ud af dispenseren. Arkene er ca. 25 cm bredde og har en dybde på 11,5 cm.

W-fold

Med tre folder fordelt med lige mellemrum på arket, arkene ligger låst ind i hinanden og derfor fremføres næste ark nemt. De har en bredde fra 20,5 til 22 cm og er mellem 8,5 og 10,2 cm dybe. Under W-fold finder vi også System ark fra Tork, nemlig Tork Universal H5, der adskiller sig ved at være 20 cm bredt og 8 cm dybt.

Z-fold

Arkene har to folder fordelt på arket og er låst til næste ark, på en sådan måde at næste ark føres frem når et ark trækkes ud. De har en bredde på 20 til 22 cm og en dybde på 8 til 8,5 cm. Denne gruppe tæller også flere slags system ark som for eksempel Tork Xpress H2, Tork Xpress Advanced og Katrin Classic M2.

Håndklæderuller

Til dispensere der har autocut. Rullerne har ingen perforering da dispenseren sørger for at der bliver klippet ark af i den rigtige størrelse. Rullerne har en diameter på 18,5 cm og rummer 100 til 185 meter papir. Under denne kategori er der selvfølgelig også systemruller til Torks enMotion, enMotion Impulse, Tork Advanced Soft H1 matic, Tork Premium Soft H1 og Tork Matic universal H1, samt Katrin Plus, Katrin Classic og Katrin Ease Plus.

Køkkenruller

Findes i forskellige lag og slags. Helt almindelige køkkenruller med perforerede ark i 2 eller 3 lag, en højde på 22,5 til 26 cm og med 14 til 18 meter papir pr. rulle eller Maxi køkkenruller med en højde på 22 og med hele 100 meter papir pr. rulle.

Centerruller

Hvor papiret trækkes ud fra midten af rullen, hvor hylsen normalt ville sidde. De kan fås både med eller uden perforering og til den mindre S-box eller den større M-box. Centerruller til S-box er typisk 20 til 21,5 cm høje, har en diameter på 12,5 til 15 cm og der er mellem 72 og 120 meter papir pr. rulle. Og centerruller til M-box er typisk ca. 20 cm høje, har en diameter 19 til 20 cm og der er mellem 275 og 300 meter papir på en rulle. Systemrullerne i denne kategori tæller Katrin Classic, Katrin Basic, Tork M1, Tork Basic M1 og Tork Basic M2.

Hygiejnepapir til køkkenet
Hygiejnepapir til værkstedet
Værkstedspapir/Industripapir

De klassiske hvide eller blå/lilla ruller man ser på alle værksteder og i klasseværelser til kunstfag, skolekøkkener og lignende. Rullerne  findes i forskellige størrelser. De blå/lilla ruller er perforerede og er enten 22 eller 37,5 cm høje, har begge en diameter på 27,5 cm og der er 360 meter papir på en rulle. De hvide/natur farvede ruller findes i højder fra 26,5 til 33 cm, med en diameter fra 33 til 38 cm og der er mellem 266 og 1180 meter papir på en rulle.

Special industripapir/klude i bionedbrydelig cellulosemasse. Disse er beregnet til aftørring og let rengøring, hvor der enten er store hygiejnemæssige krav til at klude ikke genbruges eller hvor rengøringsmængden er så lille at det er nemmere at kluden smides ud efter brug. Arkene fås i forskellige styrker og absorberingsgrader, fra almindelige aftørringsklude til kraftige industri aftørringsklude og super absorberende viskestykker.

Brands

Webshop

Book møde

Scroll to Top