HYGIEJNEPAPIR

Hygiejnepapir, centerruller & værkstedspapir

Vi har et stort udvalg af toiletpapir, håndklædeark, køkkenruller, centerruller & Værkstedspapir i forskellige kvaliteter samt dispencere dertil.

Toiletpapir
Toiletpapir ruller: Den klassiske toiletpapirsrulle som man ser i private hjem og på hotelværelser, de fås i mange kvaliteter, fra 1 lag til 4 lag og med små variationer i størrelse/dimensioner. Med en hylse diameter på 3,8 cm som det mindste og 4,6 cm som det største, en total diameter på 10,3 cm som det mindste og 12,4 cm som det største og højden kan variere fra 9,5 cm til 10 cm. Generelt er reglen, at jo flere lag papiret har, jo større er totaldiameteren. Under denne kategori kan du også finde specialpapir der opløses hurtigt og indeholder enzymer der hjælper med at rense afløbene, så man undgår tilstoppede rør. Toiletpapir i ark er enkelte ark, pakket som håndklædeark i bulk, disse er især gode hvor hygiejne er i fokus. De er gode til områder med høj trafik hvor jumboruller enten ikke ønskes eller ikke er anvendelige.

Toiletpapir compact: Compact toiletpapir er en specialrulle med 2 lags papir og uden hylse, hvilket gør at der er 100 meter på en rulle mod de normale max 46 meter. Compact toiletpapirrullen er ikke meget større end en normal rulle, da den har en diameter på 13,3 cm og en højde på 9 cm.

Toiletpapir systemer: I denne kategori finder du ruller til Katrin Plus system dispensere og Tork Advanced T6, Tork Advanced T7, Tork SmartOne T8 og Tork SmartOne T9 til special dispenser systemerne fra Tork.

Letopløseligt toiletpapir kommer i størrelserne almindelig rulle med en diameter på 11 cm med 28 meter papir pr. rulle, jumbomini med en diameter på 19,5 cm og 140 meter papir pr. rulle og jumbomidi med en diameter på 27 cm og 300 meter papir pr. rulle. Papiret er hurtigt opløseligt og indeholder enzymer der hjælper til med at rense afløb. Disse ruller er godt egnet til steder med følsomme afløbssystemer, toiletvogne på festivaler, markeder og lignende og dasfaciliteter.
Toiletpapir Jumboruller: Jumboruller egner sig godt til områder med høj trafik eller hvor det er vigtigt at en rulle holder længe for at minimere behovet for vedligehold. Jumboruller kommer i tre størrelser, mini, midi og maxi.
Minirullerne har en diameter på 18,5 – 19,5 cm og har 140 – 170 meter papir pr. rulle, midirullerne har en diameter på 23,5 – 27 cm og der er 250 – 480 meter papir pr. ruller og maxirullerne der er ca. 25,5 cm i diameter med ca. 600 meter papir pr. rulle. De kommer i 1 eller 2 lag. Så uanset hvor stort behovet er, så kan du finde en jumborulle der passer til.
Håndklædeark
Håndklædeark kommer i mange former/folde typer og forskellige størrelser og farver. C-fold hvor den yderste del af de to langsider er bukket ind, hvert ark ligger selvstændigt og ikke er låst til eller linket til det næste ark har en bredde på 32 cm og en dybde på 11,5 cm.

V-fold med én fold på midten, eller lidt forskudt fra midten på arket. Arkene ligger foldet ind i næste ark, hvilket gør at næste ark føres frem når første ark trækkes ud af dispenseren. Arkene er ca. 25 cm bredde og har en dybde på 11,5 cm.

W-fold med tre folder fordelt med lige mellemrum på arket, arkene ligger låst ind i hinanden og derfor fremføres næste ark nemt. De har en bredde fra 20,5 til 22 cm og er mellem 8,5 og 10,2 cm dybe. Under W-fold finder vi også System ark fra Tork, nemlig Tork Universal H5, der adskiller sig ved at være 20 cm bredt og 8 cm dybt.

Z-fold ark har to folder fordelt på arket og er låst til næste ark, på en sådan måde at næste ark føres frem når et ark trækkes ud. De har en bredde på 20 til 22 cm og en dybde på 8 til 8,5 cm. 
Denne gruppe tæller også flere slags system ark som for eksempel Tork Xpress H2, Tork Xpress Advanced og Katrin Classic M2. Håndklæderuller til dispensere der har autocut. Rullerne har ingen perforering da dispenseren sørger for at der bliver klippet ark af i den rigtige størrelse. Rullerne har en diameter på 18,5 cm og rummer 100 til 185 meter papir. Under denne kategori er der selvfølgelig også systemruller til Torks enMotion, enMotion Impulse, Tork Advanced Soft H1 matic, Tork Premium Soft H1 og Tork Matic universal H1, samt Katrin Plus, Katrin Classic og Katrin Ease Plus.
Værkstedspapir
Værkstedsruller/ Industripapir de klassiske hvide eller blå/lilla ruller man ser på alle værksteder og i klasseværelser til kunstfag, skolekøkkener og lignende. Rullerne kommer i forskellige størrelser De blå/lilla ruller kommer perforeret og er enten 22 eller 37,5 cm høje, har begge en diameter på 27,5 cm og der er 360 meter papir på en rulle. De hvide/natur farvede ruller kommer i højder fra 26,5 til 33 cm, med en diameter fra 33 til 38 cm og der er mellem 266 og 1180 meter papir på en rulle.
Special industripapir/klude i bionedbrydelig cellulosemasse fra Tork til deres W4 system. Specialpapir/klude i cellulosemasse beregnet til aftørring og let rengøring, hvor der enten er store hygiejnemæssige krav til at klude ikke genbruges eller hvor rengøringsmængden er så lille at det er nemmere at kluden smides ud efter brug, så der ikke bruges resurser på vask, tørring og opbevaring.

Arkene fås i forskellige styrker og absorberings grader, fra almindelige aftørringsklude til kraftige industri aftørringsklude og super absorberende viskestykker.
Køkkenruller
Helt almindelige køkkenruller med perforerede ark i 2 eller 3 lag, en højde på 22,5 til 26 cm og med 14 til 18 meter papir pr. rulle eller Maxi køkkenruller med en højde på 22 og med hele 100 meter papir pr. rulle.
Centerruller
Centerruller hvor papiret trækkes ud fra midten af rullen, hvor hylsen normalt ville sidde. De kan fås både med eller uden perforering og til den mindre S-box eller den større M-box. Centerruller til S-box er typisk 20 til 21,5 cm høje, har en diameter på 12,5 til 15 cm og der er mellem 72 og 120 meter papir pr. rulle. Og Centerruller til M-box er typisk ca. 20 cm høje, har en diameter 19 til 20 cm og der er mellem 275 og 300 meter papir på en rulle. Systemrullerne i denne kategori tæller Tork M1, Tork Basic M1 og Tork Basic M2.

Brands

Webshop

Book møde

Scroll to Top