KEMI & RENGØRING 

Kemi & rengøring

Hos os tilbyder vi en bred vifte til kemi og rengøring, som klar til brug spray produkter.

Vores privatlabel produkter er effektive i anvendelse, ofte svanemærket og yderst gode priser. Se vores udvalg af kemi og rengøring på vores webshop.

Vindues- og glasrens

Rengør dine vinduer, spejle eller glasborde med VTK vinduessæbe og/eller glasrens. Hvis overfladen skal være ekstra flot, kan du prøve Svane Glasklar. Det er et poleringsmiddel lavet til bl.a. glas.

Sanitetsmidler

Klar til brug eller koncentrerede produkter med eller uden parfume. Sanitetsmidler bruges i køkkener, omklædningsrum eller på toiletter, hvor det løsner fedt, snavs og kalk og hæmmer endda ny kalkdannelse. Flere af produkterne er basiske og angriber ikke kalkholdige forbindelser.

Kemi og rengøring
rengøring
Kalkfjerner

Har kalken samlet sig på badeværelset eller i køkkenet? Turbo kalkfjerner der er et klar til brug produkt fjerner kalk. WS kalkfjerner er et stærkt surt rengøringsmiddel der opløser kalk, okker og rust fra syrefaste overflader.

WC, toilet og urinalrens

Skal toilettets overflade stå strålende rent, så har vi produktet til det.

Kem Sit WC rens desinficerer, renser/fjerner rust og kalk.
Futur WC rens er et alkalisk (basisk) produkt, der kan bruges til rengøring af overflader. Futur WC rens er både Svanemærket og parfume fri.
Svane WC rens er toilet rens til daglig rengøring af toiletter og urinaler.

Gulvpleje

Træ-, sten-, polish behandlede- og laminat gulve skal alle plejes og vaskes. Skumdæmper, polish, polish fjerner, krystalsæbe (brun sæbe) og sæbespåner findes også. Vi tilbyder en bred vifte af gulvsæber og produkter til gulvpleje, så skal du vaske store arealer eller bare lige svinge moppen en tur.

Gulvsæbe
Skumrengøring

Her findes også skumudlægningsudstyr fra Nito og det er kun en lille del af alt det VTK A/S kan levere, kontakt en konsulent og hør mere om hvad vi kan gøre for dig. 

Ovnrengøring

Rengøringsmidler til fastbrændt fedt og snavs, rengør nemt både ovn, plader og bradepander, bare følg instruktionen på etiketten.

Grundrengøring og grovrensprodukter

En bred vifte af basiske rengøringsmidler, som bruges til at fjerne protein, fedt og snavs. Grundrens er et svanemærket grundrengøringsmiddel der kan anvendes både manuelt eller i maskiner

Desinfektion

Der findes mange forskellige former for desinfektion. Alt fra produkter der er klar til brug, desinfektionsmidler der er godkendt af fødevarestyrrelsen til Klorrens, Rodalon og desinfektionsservietter til overflader eller hænder og ansigt.

Opvask og køkken

Om der skal vaskes op i hånden, i en alm. lille opvaskemaskine eller i store industrisystemer. Så har VTK A/S produktet til dig. Flydende opvaskemiddel med eller uden parfume til opvask i hånden. Opvasketabs, maskinopvaskepulver til  opvaskemaskiner, hvis der vaskes mange halvfulde maskiner og man gerne vil skåne miljøet.

Afspændingsmiddel
Køkken

Skal der skures i bund og skal køkkenet stå strålende rent, så finder du her skuremidler til håndvaske, fliser og rustfrit stål.

Specialmidler

Denne kategori omfatter Demineraliseret vand, Harpiksfjerner og kloset væske til kemiske toiletter. Spærre væske der stopper dårlig lugt fra afløb.

Tøjvask

Skal det være mild tøjvask uden parfume, som er Svanemærket eller vaskemiddel med behagelig parfume eller måske skal det være flydende tøjvask ligeledes med eller uden parfume og Svanemærket, desinficerende vaskepulver, pletfjerner til genstridige pletter og iblødsætning, blegemiddel hvis hvid skal være ekstra hvidt, vaskeforstærker der hjælper med at opløse fedt og proteiner eller måske skyllemiddel uden parfume og Svanemærket.

Auto

Rense og plejemidler til biler, lastvogne og motorcykler.

Glasrens

Bruges til rengøring af vinduer, spejle og chromdetaljer. Fjerner nemt fedtfingre, støv og andet smuds.

Insektrens

Ready-to-use produkt der opløser og løfter udtørrede insektrester fra bilens lak, chrom og vinduer.

VTK Fælg og Alurens

Surt produkt til rensning af fælge, både stål og aluminium. Koncentreret for at forkorte indvirkningstiden og det fjerner nemt det mest gængse trafiksmuds og bremsestøv. 

Skyllevoks fra Novadan

Beregnet til vaskehaller og automatiske doseringsanlæg. Skyllevoksen afspænder skyllevandet og fremmer lufttørring og forhindrer dannelsen af skjolder.

Blite Mega fedtfjerner

Højkoncentreret affedtningsmiddel, ideelt til affedtning af alle vaskbare overflader. Fjerner hydraulikolie, motorolie, smøreolie og bremsestøv. Mega Fedtfjerner er lavtskummende og er derfor egnet til brug i gulvvaskemaskiner.

rengøring af bil
Blite kold fedtfjerner

Klar-til-brug produkt til affedtning og rensning af motorer, maskindele og undervogne. Fjerner olie, fedt, asfalt, tjære og snavs. 

VTK Autoshampoo

En koncentreret sæbe til vask af biler i vaskehal eller med højtryksrenser. Sæben er pH neutral for at skåne bilens lak, men har stor snavsløsnende effekt, fjerner trafikfilm og vejsnavs.

fælgerens

Fedt og special produkter

Citrusrens

Fantastisk produkt til opløsning og fjernelse af alle typer sealingstrips, lim, dobbeltklæbende tape, tryksværte, olie, fedt, tjære og lignende produkter.

Facaderens

Facaderens anvendes til at fjerne grønne belægninger og organiske belægninger på stakitter, tage, fliser og selvfølgelig facader. Opløsningen påføres med børste, tryksprøjte eller højtryksrenser. 

Tryksprøjter

Større tryksprøjter til udendørs brug. Tryksprøjter med en tank på 5 liter med håndpumpe eller, som akku med genopladelige batterier og et maks. tryk på 3 bar.

Webshop

Book møde

Scroll to Top