KEMI & RENGØRING 

Kemi & rengøring

VTK tilbyderen bred vifte af rengøringsmidler i forskellige former, som klar til brug spray produkter, rengøringsservietter/wipes eller koncentrerede produkter både med eller uden parfume. Universalmidler bruges typisk til almindelig rengøring til fjernelse af fedt og snavs, så som aftørring af overflader og let rengøring af gulve. Vores privatlabel produkter er effektive i anvendelse, ofte Svanemærkede og yderst prisattraktive. Se vores udvalg af kemi og rengøring på vores webshop.

Vindues- og glasrens
Hvis det er vinduer, spejle eller glasborde der skal rengøres, har VTK A/S Vinduessæbe og Glasrens til jobbet. Skal glasoverfladen stå ekstra flot, så prøv Svane Glasklar som er et poleringsmiddel til glas, chrom og EDB-udstyr. Svane Glasklar er svanemærket, farveløs og parfume fri.

Kemi og rengøring
Sanitetsmidler
Klar til brug eller koncentrerede produkter med eller uden parfume. Sanitetsmidler bruges i køkkener, omklædningsrum eller på toiletter, hvor det løsner fedt, snavs og kalk og hæmmer endda ny kalkdannelse. Flere af produkterne er alkaliske (basiske) og angriber ikke kalkholdige forbindelser, så de kan anvendes sikkert på marmor, terrazzo og emaljerede badekar.

Kalkfjerner
Har kalkaflejringerne hobet sig op på badeværelset eller i køkkenet? Så kig i afsnittet om afkalkningsmidler, her findes der blandt andet Turbo kalkfjerner der er et klar til brug produkt og WS kalkfjerner som er et stærkt surt rengøringsmiddel der opløser kalk, okker og rust fra syrefaste overflader.
rengøring

WC, toilet og urinalrens 
Skal toilettets porcelæn stå strålende rent, så har VTK A/S produktet til dette formål. Med specialdesignede flasker, der gør det nemt at nå op under kanten og ind på trange steder. Miljøvenlige og Svanemærkede produkter, der virkelig virker så tiden kan bruges på andre ting. Kem Sit WC rens desinficerer, renser og fjerner rust og kalk. Futur WC rens er et alkalisk (basisk) produkt der kan bruges til rengøring af overflader, der ikke kan holde til de hårde syrer der tit er i toilet og WC rens. Futur WC rens er både Svanemærket og parfume fri. Svane WC rens er, som navnet antyder en Svanemærket, sur, toilet rens til daglig rengøring af toiletter og urinaler. Den kan fås med eller uden parfume og er drøj i brug. Er man så heldig at toilettet selv klare den daglige rengøring, som nogle Ifö toiletter gør, så kan VTK A/S også levere Closan WC sticks til dette formål. VTK A/S kan selvfølgelig også levere den klassiske toiletblok eller WC-frisker som den også hedder, der renser kummen ved hvert skyl og har en behagelig frisk duft af citrus. Anti-splash urinalmåtter der både modvirker og neutraliserer lugtgener og sikrer at ethvert besøg bliver en behagelig oplevelse.

rengøring - WC rens
Gulvpleje
Træ-, sten-, polish behandlede- og laminatgulve skal alle plejes og vaskes og til denne opgave har VTK A/S mange forskellige sæber til både manuel gulvvask og gulvvaskemaskiner. Skumdæmper, polish, polish fjerner, krystalsæbe (brun sæbe) og sæbespåner findes også i dette afsnit. Søges der et specifikt produkt, findes Probat og Monel produkter også i dette afsnit. VTK A/S tilbyder en bred vifte af gulvsæber og produkter til gulvpleje, så skal du vaske store arealer eller bare lige svinge moppen en tur, så kontakt VTK A/S for at finde den rigtige løsning.
Gulvsæbe
Skumrengøring
Sure eller alkaliske skumløsninger og I-wash skumrengørings tabletter, findes i dette afsnit. Her findes også skumudlægningsudstyr fra Nito og det er kun en lille del af alt det VTK A/S kan levere, kontakt en konsulent (link konsulent) og hør mere om hvad vi kan gøre for dig. 
Ovnrengøring Rengøringsmidler til fastbrændt fedt og snavs, rengør nemt både ovn, plader og bradepander, bare følg instruktionen på etiketten. Er ovnen en industriovn med automatisk rensesystem har VTK A/S også en ovnvask der passer til disse og en ovnrinse til forhindring af kalkdannelse og sikrer stribefri tørring. Er det ovne af mærket Rational, så tilbyder VTK A/S også skylletabletter, Care tabletter og vasketabletter til Rational produkter med Selfcooking Center (SCC).
Lugtsanering
I dette afsnit findes refiller, Tork A1, Tork duftkapsler, duftblokke med lavendelduft, BIOzyme lugtfjerner og VTKs egen Bio Suspend der neutraliserer uønskede lugte, både i luften, på overflader og i tæpper og stof.

Grundrengøring og grovrensprodukter:
VTK A/S har også en bred vifte af alkaliske (basiske) rengøringsmidler, som bruges til at fjerne protein, fedt og snavs. Svane Grundrens er et Svanemærket grundrengøringsmiddel der kan anvendes både manuelt eller i maskiner. Sani Special er særdeles velegnet til fødevareindustrien og storkøkkener. Det kan anvendes manuelt eller med skumudlægningsudstyr eller højtryksrenser. Grundrens med salmiak er til specielle opgaver som fjernelse af sod og røg, men kan også anvendes til at rengøre inventar, motor, bremser, maskindele og værkstedsgulve. Brug det manuelt, i gulvvaskemaskiner eller med skumudlægningsudstyr, lad det virke i kun 5 minutter før overfladen bearbejdes med børste. Magica et alsidigt produkt til fedt, snavs og proteiner, anvendeligt inden for det meste industri og søfart. Kontakt os på 75823977 og find ud af hvilket produkt der løser dine behov.

Desinfektion
Der findes mange forskellige former for desinfektion. Alt fra produkter der er klar til brug, desinfektionsmidler der er godkendt af fødevarestyrrelsen til Klorrens, Rodalon og desinfektionsservietter til overflader eller hænder og ansigt. Overfladedesinfektion anvendes på rene overflader og inventar. Hånddeinfektionsmidler bruges til at mindske risikoen for smittespredning af bakterier og vira fra hænderne. Desinfektion bruges til at nedbryde mikroorganismer og vira. VTK A/S har produkter til de fleste behov, så ingen behøver blive syge.
desinficering
Opvask og køkken 
Om der skal vaskes op i hånden, i en alm. lille opvaskemaskine eller i store industrisystemer. Så har VTK A/S produktet til dig. Flydende opvaskemiddel med eller uden parfume til opvask i hånden.Opvasketabs, maskinopvaskepulver til konventionelle opvaskemaskiner, hvis der vaskes mange halvfulde maskiner og man gerne vil skåne miljøet. Her findes også afspændingsmiddel og salt i både fint, groft og poletter, renseprodukter fra Neophos og Citronsyre til afkalkning af maskinen. Er køkkenet et af de lidt større typer og er opvaskemaskinen en industriel en af slagsen med automatisk dosering, så har VTK også opvaskemidler både med eller uden klor og afspændingsmiddel, så er du sikker på at du altid får den bedste vare til den billigste pris.
Afspændingsmiddel
Køkken 
Skal der skures i bund og skal køkkenet stå strålende rent, så finder du her skuremidler til håndvaske, fliser og rustfrit stål, kalkfjerner til husholdningsmaskiner og fliser, glaskeramisk rens til kogeplader og komfurer, flydende afløbsrens og fadølsrens, et specialprodukt til fjernelse af øl-sten, biofilm og lignende i slanger, rør og tanke til fadølsanlæg.
Specialmidler 
Denne kategori omfatter Demineraliseret vand, Harpiksfjerner og klosetvæske til kemiske toiletter. Spærrevæske der stopper dårlig lugt fra afløb. Whiteboard cleaner der er et specialdesignet middel til at rengøre og polere whiteboardtavler, krom, spejle og edb-udstyr, stålplejemiddel der vedligeholder og plejer borde og andet inventar i rustfrit stål. Brasso pudsemiddel til kobber, messing, tin og krom, husholdningseddike, Klor/Natriumhypoklorit 15% til desinfektion af svømmepøle og saltsyre 10 % til pH stabilisering af swimmingpools.
Tøjvask
Skal det være mild tøjvask uden parfume som er Svanemærket eller vaskemiddel med behagelig parfume eller måske skal det være flydende tøjvask ligeledes med eller uden parfume og Svanemærket, desinficerende vaskepulver, pletfjerner til genstridige pletter og iblødsætning, blegemiddel hvis hvid skal være ekstra hvidt, vaskeforstærker der hjælper med at opløse fedt og proteiner eller måske skyllemiddel uden parfume og Svanemærket? Så findes det i dette afsnit i form af VTK A/S egne produkter. Skal det være mærkevarer så kan produkter fra blandt andet Neutral også findes her. VTK A/S fører også specielle vaskemidler til Uld og fin vask og Neutral Professionel, et specialmiddel der er designet til blod og lignende proteinholdige pletter. VTK A/S fører naturligvis også Neutral flydende kulørt/hvid vask og Neutral storvask.

Auto

Rense og plejemidler til biler, lastvogne og motorcykler. I dette afsnit findes Vinyl make-up til interiørpleje og pleje af paneler i kunstmaterialer.

Glasrens
Bruges til rengøring af vinduer, spejle og chromdetaljer. VTK Glasrens er et ready-to-use produkt der også kan bruges til rengøring af touchskærme og blanke plastikdetaljer. Det fjerner nemt fedtfingre, støv og andet smuds.

Insektrens
Ready-to-use produkt der opløser og løfter udtørrede insektrester fra bilens lak, chrom og vinduer før vask i vaskehal eller med højtryksrenser.

VTK Fælg og Alurens
Et surt produkt til rensning af fælge, både stål og aluminium. Det er koncentreret for at forkorte indvirkningstiden og det fjerner nemt det mest gængse trafiksmuds og bremsestøv. Bare sprøjt produktet på med den medfølgende forstøver, vent et par minutter og vask derefter fælgen af med rent vand og børste, højtryksrenser eller i vaskehal og nyd dine skinnende rene fælge. VTK Fælg og Alurens fås i 1 liters flaske med forstøver.

Skyllevoks fra Novadan
Beregnet til vaskehaller og automatiske doseringsanlæg. Skyllevoksen afspænder skyllevandet og fremmer lufttørring og forhindrer dannelsen af skjolder.

Blite Mega fedtfjerner
Et højkoncentreret affedtningsmiddel, ideelt til affedtning af alle vaskbare overflader. Fjerner hydraulikolie, motorolie, smøreolie og bremsestøv. Mega Fedtfjerner er lavtskummende og er derfor egnet til brug i gulvvaskemaskiner.

rengøring af bil

Blite kold fedtfjerner
Et klar-til-brug produkt til affedtning og rensning af motorer, maskindele og undervogne. Det fjerner olie, fedt, asfalt, tjære og snavs. Bare påfør med den medfølgende forstøver, børste eller brug det i et rensekar, nemt og enkelt.

VTK Autoshampoo
En koncentreret sæbe til vask af biler i vaskehal eller med højtryksrenser. Sæben er pH neutral for at skåne bilens lak, men har stor snavsløsnende effekt, fjerner trafikfilm og vejsnavs og efterlader bilen skinnende ren

fælgerens

Fedt og special produkter

Citrusrens
Et fantastisk produkt til opløsning og fjernelse af alle typer sealingstrips, lim, dobbeltklæbende tape, tryksværte, olie, fedt, tjære og lignende produkter. Sprøjt Citrusrens på og lad det virke i få minutter og fjern derefter det nævnte smuds fra metal, træ, glas, laminat og gummi. Uden at skure og skrubbe! Limprodukter gelerer nærmest og fjernes nemt ved at tage fat i kanten og trække lige så stille. Olie, fedt og snavs tørres nemt af med en klud. Produktet er pH neutralt og har en behagelig citrusduft. Desuden løber det ikke, så det kan anvendes på lodrette flader, over alt i industrien og på trykkerier.

Rustforebyggende multiolie spray
610A fra Reach er en rust beskyttende og smørende olie, penetrerende/krybende, fugtfortrænger, lang holdbarhed ved smøring. Den forhindrer rust i 5-10 måneder ved indendørs brug og 1-3 måneder ved udendørsbrug.

Lithium Højtryk sprayfedt
Reach 151A en god allround sprayfedt til lastbiler, traktorer, skruer, bolte, låse, værktøj og så videre. Sprayfedtet er vandafvisende og kan bruges til temperaturer imellem -17 og helt op til 193 grader. Interiør voksspray Reach 808 Wax er den perfekte løsning til en hurtig polering. Spray med Interiør voksen og poler op med en microfiberklud. Voksen er velegnet til lakerede overflader, læder, plastik, klinker, chrom og vinyl. Reach 808 giver en dyb glans og dufter behageligt af citrus.
Facaderens
VTK Facaderens anvendes til at fjerne grønne belægninger og organiske belægninger på stakitter, tage, fliser og selvfølgelig facader. Opløsningen påføres med børste, tryksprøjte eller højtryksrenser. VTK Facaderens fås i 5 liters dunk og må anvendes på alle vaskbare overflader.

Tryksprøjter
VTK A/S tilbyder en lang række forskellige tryksprøjter til forskellige formål. I dette afsnit finder du de større tryksprøjter til udendørs brug. Tryksprøjter med en tank på 5 liter med håndpumpe eller som akku med genopladelige batterier og et maks. tryk på 3 bar.
Bilrengøring

Webshop

Book møde

Scroll to Top