BORDDÆKNING

Alt til borddækning

Intet giver et professionelt look og en velkommende atmosfære som et flot dækket bord, servietterne er foldet knivskarpt og står stolt, dugen ligger perfekt og alt er pletfrit og oser af overskud.
Realiteten kan dog være en ganske anden, især stofduge og servietter kan være dyre og svære at håndtere. Vaske giver ofte et resultat ringere end det ønskede og pletfjerning kan være en tidskrævende proces.

Så hvorfor ikke lade VTK hjælpe med engangsservietter i excellent kvalitet og rulle- eller stikduge fra gode, anerkendte og miljøbevidste varemærker som Duni.
Gør borddækning til en leg og imponer både kunder og gæster, med lidt hjælp fra VTK A/S.

VTK A/S kan levere alt fra eksklusive middagsservietter til pølsemandsservietter og det meste derimellem, vi tilbyder også en række forskellige rulle- og stikdugsløsninger.
Herunder kan du læse hvad vi blandt andet kan hjælpe med.

Evolin_white-bl-white_005

Lys

Servietlys

Let dråbeformet lys som er i 100% paraffin. Servietlys er et lys som ligner et dyppet lys og ikke et støbt lys. Det er et smukt og klassisk lys med en base der er lidt bredere end spidsen. Dette giver lyset en øget stabilitet i stager og dekorationer.

Rustiklys

Lige lys i 100 % paraffin. Rustiklys fremstår ofte med en let matteret overflade, hvilket giver dem det rustikke udseende de er kendt for. Rustiklys pynter i ethvert hjem og på ethvert bord.

Kronelys

Et 100% ren stearinlys. Det klassiske lige kronelys er et godt valg til enhver lejlighed og i ethvert lokale. Kronelys fås i flere typer og størrelser.

Fyrfadslys

Fyrfadslys eller telys i paraffin er et mindre lys i en metal- eller glasbeholder. De findes i flere størrelser og med op til 10 timers brændetid.

LED-lys

Førsteklasses kvalitets LED-lys, som kan placeres der, hvor stearinlys ikke kan. De har op til 13-timers brændetid og 8-timers opladningstid. Vi har et stort udvalg af matchende lysestager. Du kan få LED-lys, som ligner almindelige fyrfadslys.

Udendørslys

Skal haven være lidt mere hyggelig eller ønsker du en god dæmpet stemning, om aftenen til sommerens begivenheder, kan du med et haveblus eller vores udendørslys opnå dette.

Lysestager

Lysestager i mange forskellige farver og varianter. Vi har lysestager til både LED-lys og almindelige lys. Du kan finde en masse forskellige farver i vores sortiment.

Duge

Airlaid

Det kan være rigtigt svært at se og mærke forskel på en Airlaid dug og en ægte stofdug. Denne rulledug klippes nemt til i den ønskede længde. Airlaid duge kan fås som rulleduge, kuvertløbere og dækkeservietter. De fås også som servietter i flere størrelser.

Polysoft 

En papirdug i god kvalitet der grundet den laminerede overflade, egner sig godt til høj trafik og endda til udendørs brug. Dugen kan tørres let over med en fugtig klud. Polysoft duge produceres af 100 % nyfibre og falder lidt mere stift end en stofdug ville. Dugene fås både som rulleduge og stikduge.

Dunicel 

Ligner og føles som Airlaid, produceret af Duni, som er kendt for kvalitetsprodukter. Så her får du et rigtig godt produkt, der både føles og ser lækkert ud som en rigtig stofdug. De er kendetegnet ved sin lange holdbarhed og det smukke tunge fald, der får det til at ligne en ægte stofdug i god kvalitet. Dunicel duge fås som rulleduge, stikduge, kuvertløbere og dækkeservietter. Denne type fås også som servietter i flere størrelser.

Dunisoft 

Endnu et kvalitetsprodukt fra Duni. Fremstillingsprocessen bruger luft i stedet for vand og derfor får du et lettere produkt der falder flot og skaber en god atmosfære. Dunisoft fås som rulleduge, stikduge og servietter i flere størrelser.

Servietter

Kaffeservietter

Den klassiske lille kaffeserviet, der passer perfekt imellem kop og underkop er i sammenfoldet stand 12 x 12 cm. Kaffeservietterne fås i 1-lags, 2-lags og 3-lags. 

Derudover kan du vælge mellem forskellige kvaliteter, farver, varianter og design. Du har derfor altid mulighed for, at tilpasse dine servietter til resten af det design du kører på din restaurant.

Frokostservietter

En frokostserviet er en lidt større serviet end kaffeservietten. I sammenfoldet mål er den 16,5 x 16,5 cm. Den passer perfekt til den normale frokosttallerken og er godt egnet til et mindre måltid.
Frokostservietten fås i 1-lags, 2-lags og 3-lags. Du kan få dem i mange forskellige farver, varianter og design. Derfor er der altid mulighed for at matche dine frokostservietter med resten af det tema du har på din restaurant.

Middagsservietter

Den store flotte middagsserviet er fra 20 x 20 cm eller større i sammenfoldet stand. De egner sig godt til at blive foldet og passer generelt godt til den store middagstallerken. En standard middagsserviet er 33 x 33 cm, men kan også fås helt op i str. 48 x 48 cm.
Middagsservietterne fås i 2-lags og 3-lags servietter. Du kan vælge mellem mange forskellige kvaliteter, farver, varianter og design. Varianterne varierer mellem mærker som Airlaid, Dunisoft og Dunilin m.v.

Borddispensere og servietter

Er behovet lidt mere ordinært kan VTK A/S også levere borddispensere og servietter.
Vi kan levere kvalitetsprodukter fra både TorkKatrin og Papernet.
Mange af dispenserne har mulighed for at tilpasse udseendet med informationer, reklamer og lignende.
Servietterne leveres i praktiske pakker lige til at fylde op med, nemt og bekvemt.

Brands

Webshop

Book møde

Scroll to Top