Duni er leverandør af praktiske og tidssvarende produkter til borddækning og belysning. Heriblandt en lang række smukke servietter, bodduge og lys. Derudover har de mange fine og smarte løsninger til take-away emballage og til fine tapas retter eller til smukke fad anretninger. Deres koncepter er gennemførte og kan mixes på kryds og tværs.
Deres produkter er lavet af bæredygtige, materialer i høj kvalitet og funktionel design. Duni ønsker at bidrage til at passe på miljøet. De har fokus på at udvikle produkter, som ikke indeholder plastik. Disse designs kan blandt andet ses i deres Ecoecho-sortiment.
Duni har langt over 50 års erfaring i branchen. De tilbyder et stort udvalg af populære, unikke og miljøvenlige produkter i førsteklasses kvalitet. Sortimentet skiller sig ud grundet den store funktionsevne og æstetiske kvalitet. De fleste produkter er éngangsprodukter.
Duni er en af de førende producenter af bæredygtige og praktiske koncepter til borddækning og emballage. De tilbyder produkter i høj kvalitet såsom servietter, duge og stearinlys. Udover det har vi også en række forskellige typer emballage og pakkesystemer til takeaway. Mærket står for design, farve, form og høj kvalitet.

Ønsker du at høre mere om produkterne, eller se nogle prøver på de mange forskellige kvaliteter så kontakt os endelig. Eller tag fat i din konsulent, de kommer gerne forbi og viser Jer et udvalg af hvad vi kan tilbyde.
Du kan se et bredt udvalg af bordduge, servietter, lys og emballage fra Duni på vores webshop.

We care

Duni producere med omtanke for planeten, mennesker og samfundet. Virksomheden tager ansvar for sine handlinger. 

We are passionate

Hos Duni sætter de en ære i, hvad de opnår, og er pasioneret omkring hvad de laver. 

We make a difference

Duni er en innovativ og banebrydende virksomhed. De finder nye måder at arbejde på for at gøre planeten til et bedre sted.

Duni Belysning

BELYSNING

Duni bordduge

BORDDUGE

SERVIETTER

Scroll to Top