KØKKEN & restauration

KØKKEN & RESTAURATION

Hos VTK finder du alt til køkken og restauration. Heriblandt et stort udvalg af emballage og engangsservice til alle behov. Du er altid sikret varer af høj kvalitet, når du handler hos VTK. Her går vi ikke på kompromis med kvalitet, materialer og anvendelighed. Nedenunder fortæller vi meget mere om de produkter vi har til køkken og restaurations branchen. Hvis du har nogle spørgsmål efterfølgende, kan du kontakte os.

Køkken og fastfood
Fastfood & Takeaway

Det brede udvalg til fastfood og takeaway betyder, at du kan finde lige præcis det produkt, der lever op til din virksomheds behov. Du finder både indpakning, engangsservice, bakker, fade, æsker til pizza, bægre m.m. Vi ved hvor vigtigt det er, at kvaliteten er i top. Indpakningen eller servicet til fastfood og takeaway, er en vigtig del af din kundes oplevelse. Alle vores produkter udvalgt med store krav til kvalitet, anvendelighed og materialer.

Forskellige materialer

Ligesom anvendeligheden og kvaliteten er vigtig, så er det også vigtigt at vælge det rette materiale. Vælg mellem et udvalg af miljøvenlige produkter. Vil du mindske dit forbrug af plastik, findes der andre fine muligheder som f.eks. pap, palmeblade, bambus bestik. 

Engangsservice

Kvaliteten på det engangsservice du bruger, er vigtig for kundens oplevelse. Bægre og tallerkener skal være lavet af materialer i høj kvalitet, der holder tæt, og som er nemt at spise eller drikke af. Samtidigt er det også vigtigt for mange, hvilke materialer det er lavet af.

Tænk grønt – når du vælger bestik

Uanset om dit firma er på udkig efter kopper, bestik, tallerkener eller glas, findes der et stort udvalg af miljøvenlige produkter hos VTK. Materialet har stor betydning for dine kunder, og derfor kan du med fordel vælge miljøbevidst. Materialerne kan f.eks. være palmeblade eller bambus. Desuden forhandler vi også bægre til sodavand og glas, kopper, kræmmerhuse, skåle og fade. Tilbehør er også en stor del i sortimentet – find f.eks. tandstikker, pynt, spyd og låg. Også kopholdere og dispensere findes i vores udvalg.

Køkken og takeaway
Emballage til fødevarer

Fødevareemballage i mange forskellige afskygninger. Vores store udvalg, får du mulighed for, at finde præcist dét produkt, som du har brug for. 

Valg af materiale

APET = Anvendes til fødevarer, der har brug for en transparent kasse.
CPET = Primært til færdigretter.
PP-Plastik = Hårdt termoplastisk materiale.

Ofte har forbrugeren også krav til at emballagen kan komme i mikroovnen.

Emballage til fødevarer skal vælges efter netop dit behov, og det kan du nemt ved at kigge i vores udvalg.

Køkken alufolio
Aluminiumsemballage

Mange forskellige aluminiumsemballager giver dig god mulighed for at finde og vælge præcist det produkt, som du og din virksomhed har brug for. Find bl.a. alufolie, stanniol, aluminiums fade- og forme. Fordelen ved aluminium er, at det tåler varme i alle afskygninger.

Dog kan madvarer som citroner og tomater få folien til at gå i opløsning.

Madfilm - køkken
Madfilm

Stort udvalg af forskellige slags madfilm hos VTK. Det betyder at du nemt og hurtigt kan finde lige nøjagtigt den type madfilm, som du har brug for. Ønsker du også en dispenser til din madfilm, så har vi også det. Tilmed ved vi hvor vigtigt det er, at madfilmen er lavet i høj kvalitet, samt de helt rigtige materialer til netop dig og dit formål.

Noget til enhver opgave

Når du vælger madfilm er det vigtigt, at vælge det rette materiale. I vores udvalg af madfilm findes et stort udvalg af forskellige typer og størrelser. Dispensere fører vi et stort udvalg af, hvor du kan finde med f.eks. savklinge eller rulleskær.

PVC film = Madfilm der er fremstillet i PVC som gør, at filmen har en suveræn klæbeevne.
Guldfilm = Fremstillet af PE med forbedret klæbeevne i forhold til almindeligt madfolie i PE.
PE film = Film fremstillet af PE, som kan anvendes til alle fødevarer – også fedtholdige.

Køkken poser
Poser

Poser i høj kvalitet i et væld af forskellige materialer. Egnet til alt fra takeaway til bagerafdelinger og poser til opvarmning/nedfrysning. Derudover har vi også et stort udvalg af poser til opbevaring eller tilberedning af mad og madvarer i det professionelle køkken.

En til ethvert formål

Ser du vores udvalg igennem, vil du hurtigt bemærke, at vi har poser til ethvert formål. Bl.a. har vi fryseposer, lynlåsposer og cellofanposer. Også poser til brød i genanvendeligt papir, papirposer med og uden hank, samt poser til isterninger. Alle poserne findes i et stort udvalg af forskellige størrelser, så du kan finde præcis den du ønsker. Materialerne er også vigtig for mange, så vi har naturligvis også miljøvenlige poser.

Termokasser
Termo- og transportkasser

Leder du efter transport- og termokasser i høj kvalitet, findes også disse i vores udvalg. Hos os sørger vi for at udvælge kasser i holdbart og slidstærkt materiale. Termokasser til opbevaring af både kold- og varm mad, samt transportkasser, der fungerer godt til takeaway. Indlægsposer til kasserne har vi også. 

Termokasser og takeaway går hånd i hånd

Især i brancher som arbejder med takeaway-mad eller catering, der har brug for solide kasser i høj kvalitet. Kasserne skal være slidstærke, kunne bære en høj vægt og have massere plads. Termokasserne skal kunne holde på madens temperatur, og omvendt hvis det drejer sig om kolde madvarer.

Pap og papir
Pap- og papirartikler

Papir- og papartikler til din bager, konditori eller storkøkken, som lever op til strenge krav i forhold til kvalitet, materialer og slidstyrke. F.eks. kan du bruge det til opbevaring af mad og desserter, og det gælder om at vælge papir/pap der er slidstærkt.

Oplagt til kager og smørrebrød

Gælder det produkter til virksomheder, der beskæftiger sig med madvarer og desserter, såsom kager og smørrebrød, så fungerer dagen ikke uden æsker, fade og bagepapir. Vi sørger for at holde et stort og varieret sortiment af pap- og papirartikler til brancher, der har med madvarer at gøre. Også kageæsker kan findes hos VTK.

Bageartikler
Bage artikler

Solidt sortiment af varer, der kan bruges, når der bages i diverse bagerier og køkkener. Kvalitetsvarer til bagning sikrer dig produkter der holder. Bage artikler, såsom forme specifikt til muffins, kageforme, sprøjteposer og kageplatte til præsentation af kagerne.

Detaljer er vigtige for enhver bage producent

Udvalg af muffins forme, som fås i både ark, som løse forme og i forskellige farver og størrelser. Giver dig friheden til at bage på den måde, som bedst passer dig, uden at du behøver at gå på kompromis med antallet af kager.

Drikkevarer
Drikkevarer & tilbehør

Forskellige drikkevarer og tilbehør til drikkevarer. Vi sørger desuden for kun at vælge produkter, der er af højeste kvalitet. Både du og din virksomhed, samt kunder skal have den bedste oplevelse. Derfor finder du kun et stort udvalg af kvalitetsvarer, alt fra kaffe, te og kakao. Alt der hører med, som f.eks. mælk, sukker og sødemiddel har vi også.

Alt til en god kop kaffe til dig, kollegaerne og kunderne

Drikkevarer og tilbehør kvaliteten skal være i orden. Det gælder både drikkevarerne og de produkter, som der drikkes af. VTK har sørget for et stort udvalg af kaffefiltre, krus, kopper m.m.

Issenkram
Isenkram & køkkenudstyr

Veludstyret sortiment af alt, hvad du behøver til at udstyre en kantine eller blot jeres tekøkken. Isenkram produkterne sikrer dig, at du altid kan finde lige præcis det, du står og mangler til dit køkken eller kantine. Alt fra glas, bestik og tallerkener til opvaskebakker, skærebrætter, kaffe/termokander og meget mere.

Slidstærke materialer sikrer flere års brug

Vælg isenkram og køkkenudstyr, der passer til opgaven. Vi tilbyder et stort udvalg af netop dette i et væld af forskellige materialer og former. Find ikke bare almindelige produkter som glas, udstyr som grydelapper, opvaskebakker, skåle og skeer.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål. Hvis du allerede har en konsulent tilknyttet din virksomhed, kan han/hun helt sikkert også besvare spørgsmål.

Webshop

Book møde

Scroll to Top