KØKKEN & restauration

KØKKEN, MADEMBALLAGE & KAFFE /THE /CHOKOLADEDRIK

ENGANGSSERVICE

VTK tilbyder engangsbestik/plastbestik i flere kvaliteter. Økonomi, det klassiske hvide plastbestik har en længde på 16,5 cm og holder til et enkelt måltid. Standard, et kraftigere bestik end økonomi, der er mere behageligt at holde på og har en længde på 18 cm. Luksus, et lækkert sort plastbestik med en længde på 18-19 cm, der snildt kan holde til mere end et måltid. Og Bio i bionedbrydelig CPLA, der svarer til standard i kvalitet og længde. CPLA er en plasttype der er lavet af fermenteret plantemateriale og opfører sig som almindelig plast. Derudover kan VTK også levere visse bestiktyper i bionedbrydelig birketræ.

Tallerkner og skåle kommer i mange former og materialer. Der er de konventionelle materialer såsom pap, lamineret pap, plast og skum. Men hvis miljøet også ligger jer på sinde, så er der de bionedbrydelige varianter, FSC certificeret pap, hvid eller brun bagasse og palmeblad. De konventionelle materialer spænder i kvalitet fra økonomi, kendetegnet ved et tyndt materialelag, egnet til lette måltider, over standard, med et kraftigere materialelag, til luksus, med et kraftigt materialelag der også egner sig godt til transport af mad fra for eksempel buffet til bord, uden at tallerkenen taber formen. Tallerknerne fås som flade eller dybe og i størrelser fra 15 til 23 cm.

De bionedbrydelige tallerkner fås i FSC certificeret pap, der minder meget om de konventionelle paptallerkner i udformning og kvalitet, VTK tilbyder sågar den traditionelle firkantede pølsemandstallerken i bionedbrydelig kvalitet. Derudover tilbyder VTK også en række tallerkner i palmeblad og hvid/brun bagasse (der er lavet af plantefibre fra sukkerrør eller majs/kornproduktion). Bagasse produkterne svarer til luksus kvalitet sammenlignet med de konventionelle produkter og palmeblads produkterne ligger i en klasse for sig selv. Da hvert produkt fremstår unik på grund af mønster og farve, og kvaliteten er på højde med hvad man vil forvente af et engangsprodukt.

Engangsbægre:
Sodvandsbægre i pap kan leveres med Coca Cola eller Pepsi tryk i mange størrelser fra 0,3 ltr til 1 ltr, ølbægre i blød plast eller bionedbrydelig PLA i størrelser fra 30 cl til 75 cl, smoothiesbægre med låg til, bægre til iskaffe og lignende, automatbægre på 18 cl eller små shotglas på 2 eller 4 cl. Se det hele og meget mere i dette afsnit.
KAFFE, THE OG KAKAO
Peter Larsen kaffe er kendt for sin gode kvalitet og fyldige smag. Vi tilbyder blanding nr. 13, som er kendt for sin kraftige og fyldige smag, samt lette syrlighed. Er behovet efter hele bønner, så tilbyder vi BKI Mountain Java Colombia, der er en frisk kaffe fra de sydamerikanske bjergtinder, smagen er blød og med noter af mørk chokolade. Skal det bare gå stærkt med et godt resultat, så er instant kaffe fra Nescafé det helt rigtige valg til det. Nescafé Gold har en rund og afbalanceret smag og er bygget på 100% Arabica bønner.

Er det ikke kaffetørsten der trækker, så tilbyder vi også te fra verdenskendte Pickwick hvis klassiske Earl Grey er enhver tedrikkers svar på morgenkaffen, Earl Grey er bygget på sort te, der har et naturligt højt indhold af koffein, og et strejf af bergamotte olie. Dette giver teen en let citrusagtig og frisk smag, hvilket er hemmeligheden bag teens popularitet. Earl Grey er også en hurtig te at lave da trækketiden kun er 2-4 minutter, alt efter hvor kraftig man ønsker sin te.
Kakaodrik fører vi i mærkerne BKI og Le Royal i 1 kg poser og Merrild i 22 g breve/sticks. Le Royal har specialiseret sig i at levere kvalitetsprodukter til dispensermaskiner og kendetegnes ved deres motto; ”kvalitet i en kop”. Så uanset om forbruget er stort eller kun lejlighedsvis, så har vi lige det du skal bruge.

Sukker, mælk og fløde:
Sukker om det er skal være i sticks eller hugget, brunt rørsukker eller hvidt klassisk sukker, så har Dansukker og VTK, produktet til dit kaffebord. Vi har også et stort udvalg af kaffefløde, UHT behandlet mælk og flødepulver til maskiner.

Skal kaffen, teen eller kakaoen transporteres eller skal det bare være nemt at rydde op efter arrangementet? Så har VTK termokoppen til formålet. Vi fører både single wall kopper der kan forstærkes med en manchet der også skåner fingrene og dobbelt wall kopper der holder indholdet varmt længere og skåner fingrene uden behov for manchet. Kopperne fås i størrelser fra 100 ml til 480 ml så der er en kop til ethvert formål fra espresso til latte og macchiato. Selvfølgelig tilbyder VTK også flere bionedbrydelige varianter af termokopper med bionedbrydelige låg til. Manchetter og kopholdere tilbyder VTK kun i bionedbrydelige varianter.

Rørepinde til kaffen kan vi levere både i bionedbrydeligt træ og i plastik.

Filtre til kaffe og the VTK har et stort udvalg af kaffe og the filtre. Både til industrimaskiner, den klassiske kontorkaffemaskine og til små kaffemaskiner egnet til privat brug.
MADFILM OG EMBALLAGE
PVC film: Madfilm fremstillet af PVC gør at filmen har en suveræn klæbeevne. PVC filmen kan anvendes til alle fødevarer, dog ikke rent fedt, olie og mad opbevaret i fedt. PVC film er meget strækbar og har desuden den fordel at den er åndbar hvorved udvikling af kondens begrænses. poser til madvare

Temperaturtolerence: -30 til +40 gr.: Ubegrænset, +40 til +70 gr.: Max 2 timer og +70 til +100 gr.: Max 1 time.

Guldfilm/ PE film: Madfilm fremstillet af PE med forbedret klæbeevne i forhold til almindelig madfilm i PE. Guldfilm kan anvendes til alle fødevarer – også til fedtholdige madvarer, olie og rent fedt. Temperaturtolerence: -30 til +40 gr.: Ubegrænset og +40 til +70 gr.: Max 2 timer.

PE film:
Madfilm fremstillet af PE. PE film kan anvendes til alle fødevarer – også til fedtholdige madvarer, olie og rent fedt. Temperaturtolerence: -30 til +40 gr.: Ubegrænset og +40 til +70 gr.: Max 2 timer

Alufilm:
 Alufolie anvendes til opbevaring, opvarmning og dybfrysning af fødevarer. Alufolie er ikke egnet til brug i mikroovn. Aluminium bør ikke anvendes til syreholdige eller salte fødevarer og bør ikke anvendes til ren alkohol. Udover alufolie/stanniol har vi en lang række alubakker med eller uden rullekant, med eller uden ruminddeling og med eller uden låg til. Vi forhandler også gastrobakker og serveringsfade i flere størrelser.

Madpapir og bagepapir:
VTK tilbyder en lang række papir til madindpakning og tilberedning. Så skal det være smørrebrøds-/sandwichpapir eller mellemlægspapir til kolde madvarer på farten, eller silikone behandlet bagepapir i enten ark eller på rulle, der kan holde til op til 300 grader? Så har VTK løsningen til dig. Og er det serveringspapir eller fadpapir, blondeservietter eller kagepapir, der søges, så har VTK et stort udvalg i flere former og i mange størrelser, fra helt små til bagværk og chokolade til store til serveringsfade.
Mademballage:
Kageæsker, bruges traditionelt til kager og smørrebrød, altså kolde/lune madvarer. Her tilbyder VTK igen flere størrelser og med eller uden rude og også den store papæske til kagemænd/store skærekager. Kageæsker kommer som flat-pack og samles på lokation, dette minimerer behov for opbevaringsplads og gør forsendelse nemmere.

Fastfoodbeholdere er som hovedregel beregnet til varme og lune fødevarer, såsom burgere, pommes fritter, pizza, hotdogs og lignende. VTK tilbyder både de konventionelle versioner af disse produkter, men vi tilbyder også en lang række bionedbrydelige produkter i denne kategori. Oftest er disse produkter lavet af lamineret pap og nogle er lavet af hvid eller brun Bagasse; der er lavet af enten sukkerrørsfibre, der er et biprodukt af rørsukker produktion, eller af strå fra majs- og kornproduktion. Bagasse er et fantastisk materiale der sågar tåler mikrobølge- og almindelig ovn, det er derfor et rigtig godt valg da det ikke overfører opløsningsmidler til maden og så skåner det miljøet samtidigt.

Takeaway er efterhånden blevet en fast og populær del af danskernes kost og de sorte takeaway bunde med klart låg er blevet synonym med sushi og tapas. Hos VTK forhandler vi de sorte plastbakker med klart låg til i mange størrelser og flere former.

VTK forhandler også flere beholdere/bakker til forseglingsfilm med varmetolerancer fra -40 grader og helt op til 200 grader, og med eller uden ruminddeling, så hvis behovet er for at lave maden, fryse den og derefter opvarme den i ovn eller mikrobølgeovn, så har VTK et stort udvalg i bakker til formålet.

Se alt dette og meget mere i dette afsnit.

Poser til madvarer:
Under kategorien plastposer til mad, findes en lang række poser til forskellige formål, fra helt simple fryseposer med skrivefelt over isterningeposer og lynlåsposer til varmebestandige koge- og Sous-Vide poser. VTK tilbyder også andre specialposer som vakuumposer til langtidsopbevaring eller frysning af madvare, samt lagring af kød. Sprøjteposer der gør pyntning af bagværk og rengøring derefter meget nemmere og poser med ventilhuller der forhindrer kondens og sikrer at grønsager holder længere.

Papirposer:
Papirposer til mad spænder knap så vidt som plastposer til mad. Her er der tale om de traditionelle bagerposer og bæreposer med eller uden hank. Bagerposerne er et godt valg til mange typer kolde eller lune fødevarer, såsom sandwich, madbrød, toast og panini og selvfølgelig brød og kager. Og bæreposerne gør transport af mad meget nemmere for kunden.

Webshop

Book møde

Scroll to Top